Eski arkadaş eski sevgili

meltemkirlangic

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2016
277
89
28
31
9 Yıl yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen bir arkadaşım vardı 1 ay oldu küseli ve onun gözünün önünde yaşadığım 9 aylık bir ilişkim şimdi sosyal medyada evleniyoruz falan yazıyor kızla görüşmüyorum oğlanla da hayli zaman oldu aynı anda paylaşımlarda bulunuyorlar olabilir mi miğdesi kaldırır mı bir insanın kafam karıştı iyice sinirimden duramıyorum yerimde. Geçmişte evlilik düşünmüyorum diyen bi erkekti murat oyüzden ayrıldım şimdi kokular falan bahsedilenler çıldırmak üzereyim sevdiğim veya özlediğimden değil ben hala okadar yaptıklarından sonra özleem duyarken kız arkadaşıma kardeşim derken o bu yola çıkmış mıdır?

9 Yıl yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen bir arkadaşım vardı 1 ay oldu küseli ve onun gözünün önünde yaşadığım 9 aylık bir ilişkim şimdi sosyal medyada evleniyoruz falan yazıyor kızla görüşmüyorum oğlanla da hayli zaman oldu aynı anda paylaşımlarda bulunuyorlar olabilir mi miğdesi kaldırır mı bir insanın kafam karıştı iyice sinirimden duramıyorum yerimde. Geçmişte evlilik düşünmüyorum diyen bi erkekti murat oyüzden ayrıldım şimdi kokular falan bahsedilenler çıldırmak üzereyim sevdiğim veya özlediğimden değil ben hala okadar yaptıklarından sonra özleem duyarken kız arkadaşıma kardeşim derken o bu yola çıkmış mıdır?
İkisiyle de ilişkiniz bitmiş, hak iddia etmeniz saçma.

Yani bir ayda evlilik kararı vermişlerdir bilemem ama olabilir yani neden olmasın.
İkisi de bitmişse düşünmeyin artık

Sinirimden duramıyorum nasıl yani ben anlayamıyorum .
Arkadas degilmis iste.Cok yakin arkadas hic bu ortami hazirlamazdi dolasiyla sevgililige evlilige gitmezdi.Bir aylik is degil o.Kustugunuz gun ona ulassa yine bir ayda evlenmez insan.Insan degillermis iyiki bunlardan kurtulmussun.Hele 9 yillik arkadasin.Olmasinlar daha iyi.Unut gitsin.O da zaman biraz.

Yani bir ayda evlilik kararı vermişlerdir bilemem ama olabilir yani neden olmasın.
İkisi de bitmişse düşünmeyin artık
Sen kardeşim dediğin kişinin eski sevgilisiyle evlenirmisin ? nasıl kardeşlikmiş o görüşmesekte olabilirmi yanı murat değil beni delirten 3 yıl aynı evi paylaştığım 9 yıl boyunca beraber olduğum kız

Sen kardeşim dediğin kişinin eski sevgilisiyle evlenirmisin ? nasıl kardeşlikmiş o görüşmesekte olabilirmi yanı murat değil beni delirten 3 yıl aynı evi paylaştığım 9 yıl boyunca beraber olduğum kız
Yani eğer doğruysa zaten bir ay içinde bu karar verilmişse daha öncesinden niyet varmış diye düşünürdüm. Ben istemezdim böyle birşey ama artık olan olmuşsa unut gitsin. Boşver

Ben eski is yerimde biriyle 6 ay gorusmustum.Sonra ayrilmistik..Sonra ayni yere ben ayrilinca bir kiz gelmis .Bu erkek buna yazmis.O da kabul etmemis.Sonra biz o kizla yakin arkadas olduk.O kisi ise bana yine ulasti bilmeden.Ama olmaz artik o.Farkli zamanlarda da olsa ikimize de yazmis oldu
Ki benim yakin arkadasim bu kiz

Yok hayır kardeşim kelimesi düşmezdi ikisininde ağzından hiç öyle bişey görmedim
Çok uzun zamandır arkadaşsınız.ben olumlu düşünür ihtimal vermek istemezdim.ne için kustunuz arkadaşınızla.acaba bilerek size giciklik olsun diye paylaşım yapıyor olabilir mi.yani bir yerde açık mi verdiniz,boyle bişey için mi kötü oldunuz

Ammaaan ya valla bıktım böyle şeylerden. O kızı da takma kafana yazık ben üzüldüm adına size bunu yapan ona da yapacaktır. Bu bir huydur yani mutlaka aldatılacaktır.

Ben eski is yerimde biriyle 6 ay gorusmustum.Sonra ayrilmistik..Sonra ayni yere ben ayrilinca bir kiz gelmis .Bu erkek buna yazmis.O da kabul etmemis.Sonra biz o kizla yakin arkadas olduk.O kisi ise bana yine ulasti bilmeden.Ama olmaz artik o.Farkli zamanlarda da olsa ikimize de yazmis oldu
Ki benim yakin arkadasim bu kiz
Benimkiler bile bile göre göre yaptılar nişanları olmuş yanı arayan arkadaşlarım neler diyor kendi kendini yaktı Allah büyük etme bulma dünyası ..

Ammaaan ya valla bıktım böyle şeylerden. O kızı da takma kafana yazık ben üzüldüm adına size bunu yapan ona da yapacaktır. Bu bir huydur yani mutlaka aldatılacaktır.
Evliyken olucak olan bende izleyeceğim ben yaptığım herşeyi çektim o da yaşayacaktır.Başka arkadaşlarım yapsaydı bukadar takılmazdım da işte canım zannediyordum okadar yıl evimde kaldı yapmamalıydı..

İğrenç ya eğer gerçekten böyle bişey varsa herkes bir gün yaşattığını yaşıycak bundan emin olun. Bu devirde kardeşlik dostluk diye birşey yok maleseff.

Back
X