eski arkadaş grubum

serenityjane

Guru
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
250
35
318
.
merhaba arkadaşlar. ben üniversiteden mezun oldum. son 2 senedir bir kız arkadaş grubum vardı. onlar 4-5 yıllık arkadaştılar aralarına katıldığımda. çok iyi kızlardı sıcaktılar çok sevdim. ancak onların yanında kendimi rahat hissedemiyordum. belki bendeydi problem bilmiyorum ama onlar uzun süreli arkadaş olduklarından kendimi onların yanında yalnız hissediyordum bazen. eğleniyorduk iyi oluyordu ama bazı şeyleri de kafama takıyordum. örneğin onlar birbirlerine lakap takıyorlardı beni normal çağırıyorlardı. sürekli bana birbirlerinin özelliklerini anlatıyorlardı. ben hep dinleyen oluyordum. birkaç hafta önce bir yere oturmaya çağırdılar. önce başka bir işleri olduğunu söylediler. ben de işinizi halledin öyle buluşalım dedim. bütün gün işlerinin bitmesini bekledim ama işleri bitmedi. sonuç olarak buluşamadık. ben de beni beklettiniz dedim. arkadaşlardan benim daha samimi olduğumu sandığım bana kızdı söylediğim söze çok kızdı. şimdi konuşmuyoruz kabahatli ben oldum.

Söylediğin gibi eski arkadaş gurubu... Yani eskimiş artık sende yenilerini bul bence. Bırak onlar sana gelsinler... Zaten göründüğü kadarı ile seni çok az içlerine almışlar... Ben senin yeni arkadaşın olurum........ :):):):):):):):):)

çok teşekkür ederim canım cevabın ve arkadaşlığın için. ben onlara sitem edince araya kırgınlık girince sen kendini çekiyorsun hepimiz arkadaştık dostuk sen kendi kendine alınmışsın gibi konuşmaya başladılar nedense. şimdi ben mi kabahatliydim yani. sürekli onları dinliyordum. ne giysem nerden aldın diye soruyorlardı. kendileri hep en yüksek markalardan giymeye çalışırlardı ve giyindiklerinde övülmek isterlerdi. ama nedense okulda herkes onları çok üst dizey görüyordu herkes onları önemsiyordu.

Canım sanırım onlar kokoş takılıyorlar boş ver sen onları. Ve ayrıca ben sende şunu gördüm sanırım bir sıkıntın var senin ilgi ve şefkate ihtiyacın var gibi me geldi. ters bişi yok dimi...

tespitleriniz doğru. kokoş takılıyorlar kesinlikle doğru daha doğrusu kokoş olmaya çalışıyorlar çevrelerindekiler de onları pohpohluyor bence kokoş olamıyorlar ama bunu onlara söyleyemiyordum kırılırlar diye. ters bir şey yok canım benim çok sağol ama doğru anlamışsın ilgi istiyorum sanırım...

Evdeyim siz neler yapıyorsunuz. ilgi herkes ister doğrudur katılıyorum. ayrıca tespitleriniz çok doğru kaç yaşındasınız olgun bir insan olmalısınız...

Back
X