eski arkadaşım ne yapmak istiyor???

umudumvarhala

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2012
262
89
123
Merhaba arkadaşlar,
Liseden bir arkadaşım vardı adı c diyelim. Samimi olduğumuz başka arkadaşlarımız da vardı. Bu c isimli arkadaşım birgün bana birisi hakkında birşeyler anlattı. Sonra duydum ki o lafı ben başkalarına da anlatmışım gibi bir laf çıkarmış. Sen sır tutmuyorsun laf taşıyorsun deyip benle küstü. Aradan tam 6 yıl geçti, bana iftira atan bu arkadaş şimdi benimle barışmak istiyor. Sana haksızlık yapmışım sen laf taşımamışsın kimseye diyor. Bu arada bu arkadaşım yeni evlendi. Kendi konuşmaya çalıştı oralı olmadım, şimdi başkalarını da araya koyuyor barışalım gibilerden. Beni hiç dinlemeden laf taşıyorsun deyip benimle küsmüştü. Bu süreçte ben üni.yi bile bitirdim vs. hiçbirşeyimde yanımda yoktu. Ne hikmetse şimdilerde barışalım diye tutturuyor. Sizce ne yapmaya çalışıyor, ona güvenemiyorum. Buna benzer bir olay yaşadınız mı, tepkiniz nasıl olurdu?

Şu anki psikolojime göre asla affetmezdim.
O istedi bitirelim, o istedi tekrar arkadaş olalım.
Burada önemli olan, sizin içinizden gelen.
Eğer özlediyseniz ve içinizden affetmek geliyorsa, affedin gitsin.
Sonuçta çok büyük bir mesele değil ama çocuk oyuncağı da değil.

Ben olsam kişiyle görüşmezdim. Nasıl size iftira atar ya. Yeni kazıklar yemek istiyorsanız barışın.

Ben de affetme taraftarı değilim zaten.
Sadece neden uzun yıllar geçtikten sonra barışmak istiyor onu anlayamıyorum.

Ben de affetme taraftarı değilim zaten.
Sadece neden uzun yıllar geçtikten sonra barışmak istiyor onu anlayamıyorum.
Kimbilir kafasında ne tilkiler dolaşıyor. Böyle insanlara güven olmaz. Mutlaka işi düşmüştür. Arayı ısıtıp sizden bişey isteyecek. Bence hiç kafanı yorma.

Kimbilir kafasında ne tilkiler dolaşıyor. Böyle insanlara güven olmaz. Mutlaka işi düşmüştür. Arayı ısıtıp sizden bişey isteyecek. Bence hiç kafanı yorma.

Evet ben de bundan şüpheleniyorum... Tarafsız birilerinin fikrine ihtiyacım var. Ben mi çok kötü niyetliyim diye düşünüyordum ama yıllar sonra beni araması sorması bir menfaati var işi düştü herhalde diye sormama yol açıyor. Bir de şöyle bir şey var. Aramızı bulmaya çalışan 2 kız daha var. Onlar da görüşelim yeniden ama c'yi affet gibilerden laflar söylüyorlar. Yani eski arkadaşlarım da onu affet sonra bir araya geliyor diyorlar. Çözemediğim bu işte...

Aynı olay başıma defalarca geldi. Birisinde özlemiştim ben de kabul ettim özürünü, diğeri ise kötü niyetli geldi ve affetmedim. Sen ne hissediyorsun mesele o.

Bu üçlüyü hayatından çıkar.

Yakın
Aynı olay başıma defalarca geldi. Birisinde özlemiştim ben de kabul ettim özürünü, diğeri ise kötü niyetli geldi ve affetmedim. Sen ne hissediyorsun mesele o.

ben birşey hissedemiyorum iyi niyetli mi kötü niyetli mi anlayamadım bir türlü. Kafamda kurup dutuyorum kaç zamandır

Asla ama asla affetme her türlü iftira pislik beklenir böylesinden,
kim bilir ne işi düştü yada yalnız kaldı da barışmak istiyor

Belki de cok yalniz kaldi. Düşündü sizden sonra hic dostu olmadigini anladi yeniden ayni samimiyeti yakalanabileceğini dusunuyor...

Arkadaşlar yorumlarınız için çok sağolsun. Sizce bir menfatti mi var? Ben menfaatı olabilir diye düşündüm. İşte ben de bunu kuruyorum sürekli. Çünkü neden evlenmek üzereyken bana barışma teklifleri getirir oldu. Başka arkadaşları var görüştüğü insanlar var 2-3 tane. Tamamen yalnız biri değil. Ama evlendi ya acaba ben giderim gelirim ilgilenirim gibi m düşünüyor anlamadım gitti. Siz hiç böylesine rastladınız mı?

6 yil gecmis ustunden. yerinde olsam ''he tamam affettim seni ama bu arkadaslik zaman asimina ugradi gorusmeyelim bye'' derim :)

Üniversitenin ilk yilinda cok güzel bir arkadaşlık kurmuştum. Sonra sebebini bile hatirlamadigim bir sebepten kustuk. Bida hic konusmadim. Hep gördüm birbirimize baktik ettik ama konuşmadık. Universite bitti aradan iki yıl geçti. Evlendigini duydum sonrada bebegi olduğunu. Facete yanda cikior ya tanior olabilirsiniz die orda çıktı bebeğini gördüm cok tatliydi. Dayanamadim mesaj attim. Tebrik ettim. Cocukca bir seye kustugumuzu, oysa gerek olmadığını, evlenmesine bebegine cok sevindigimi söyleyip mutlu bir hayat diledim. O da bana uni boyunca hep benimle konusmak istediğini bir türlü cesaretini toplayamadigini soyledi ozir diledi bende nisanlanmistim o zaman tebrik ettiğini soyledi falan. Sonra konusmaya basladik tekrar can ciger kuzu sarmasi değiliz tabi şu anda ama gauet güzel bi arkadasligimiz var.
Yani demem o ki bazen eskide yaptigimiz çocukça davranislarimiz sonradan rahatsiz edebilior. Bence uzatmanin alemi yok. Belkide bir af beklior. Yine kanka olmayin ama affetmekde zor olmasa gerek. Cocukluk deyip gecin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…