şimdi durum aslında çok saçma ama gurur var tabi işin içinde... değişmler olmuştur çünkü okul başladıktan 1,5 2 ay sonra biz sevgli olduk birbirimizi doğrdu düzgn tanımıyodk 3 sene de gayet iyi tanıdık..neyse çıktk biz 2 hfta sürdü bitti..bitme nedeni de benim asker kızı olmam.. kendisi komünist baya koyusndan..sonra biz çıkarken bunu bilyodu..2 hfta sonra bana aramızda sınıf farkı var dedi...sinirlendim şimdi mi kafana dank etti dedim kızdm ettim konuşmadk bir ara sonra tekrar arkadaş olarak devam ettik..sonra o sıralarda bu pişman olduğunu söylemişti falan ama benim de kalbim çok kırılmıştı.İnat ettim falan soğudum o sıralar falan..hatta çok sinir olduğum zamanlar oldu..ama şu anda o kız gitti şimdi yerine bambaşka biri geldi sanki..var mı bunda bi hayır diye dua edip duruyorum ama bilemedim![]()
durum anlattığın gibiyse; gençliğin verdiği bir cahillik yapmış, 3 yıl üzerinden geçmiş, haliyle daha olgunlaşmıştır,,
bence eskiye takılma, üniversitenin başında insan saçmalayabiliyor,
diyeceğim şu ki, aranızda zaten öyle sorun yaratacak bir sınıf farkı yok, seviyorsan bence onun adım atmasını bekleme, zaten son yılınız mış? 4-5 ay sonra belki hiç karşılaşmayacaksınız? sen ona yakın davran, onunda içinde birşeyler varsa oda dayanamaz sana iyice yakınlaşır... ikiniz içinde hayırlısı neyse o olsun artık...