• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski aşkım

pekerf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2010
19
0
36
İzmir
15 yıl sonra tekrar görüşmeye başladık ama sadece telefonda... şimdi oda bende evliyim mutlu bir evliliğimiz var 2 tanede çocuğumuz. arkadaşım diyorum şimdi ona o hayır diyor hiç bir şey değişmedi diyor. onunla tlf görüşmem ilerleyen dönemlerde zarar verirmi diye düşünmekten alamıyorum kendimi sizce nasıl devam eder. bize zarar verir mi..:68:

Son düzenleyen: Moderatör:
zarar vereceğini sen de biliyorsun aslında. ama burda duymak istiyorsan söyleyeyim zarar verir

eşiniz duysa bilse ne olacak ama :26:

şimdi burada "eşim eski sevgilisiyle tel.de sohbet ediyor" diye konu açılsa, o adama da kadına da demediğimizi bırakmayız.. :59:

konu açılmış ve hemen çıkılmış ve hemen 1 ziyaretçi ve ilk mesaj:51:

size zarar verir mi bilmem, ama çocuklarınıza ve eşlerinize vereceiği kesin.

kocanız şimdi bu olan bitenlerden habersiz
hayatına devam ediyor
ikide cocugunuz varmış
eski aşktan arkadas olmaz
onu karsı tarafta söylemiş
gerçi ne manada söylediğine bakar
ben kocanız adına üzüldüm
arkasından ne dolaplar dönüyor
sana göre telefon görüşmesi normal olabilir
ama bana göre anormal

aslında yorumda bulunmayacaktım dayanamadım nasılsa bu konu fake......
arkadasın ilk mesajı çünkü...tartışma cıksın diye açılmış bir konu

bence hata yapıyorsun ne kadar arkadaş ta olsanız eşine haksızlık ediyorsun ileride zarar verir bu sana yapma bence konuşmayı kes :20:

15 yıl sonra tekrar görüşmeye başladık ama sadece telefonda... şimdi oda bende evliyim mutlu bir evliliğimiz var 2 tanede çocuğumuz. arkadaşım diyorum şimdi ona o hayır diyor hiç bir şey değişmedi diyor. onunla tlf görüşmem ilerleyen dönemlerde zarar verirmi diye düşünmekten alamıyorum kendimi sizce nasıl devam eder. bize zarar verir mi..:68:

arkadaşım diyorum şimdi ona o hayır diyor hiç bir şey değişmedi diyor
[ben burda nedemek istediğinizi anlamadım
siz arkadaşça konuşuyosunuz ama o öyle konuşmuyo yanlışmı anladım
ayrıca nasıl konuşursanız konuşun
eşinizin haberi yok duysa nolur bi düşünün
yaptığınızın normal olmadığının sizde farkındasınız aslında

kocanız şimdi bu olan bitenlerden habersiz
hayatına devam ediyor
ikide cocugunuz varmış
eski aşktan arkadas olmaz
onu karsı tarafta söylemiş
gerçi ne manada söylediğine bakar
ben kocanız adına üzüldüm
arkasından ne dolaplar dönüyor
sana göre telefon görüşmesi normal olabilir
ama bana göre anormal

aslında yorumda bulunmayacaktım dayanamadım nasılsa bu konu fake......
arkadasın ilk mesajı çünkü...tartışma cıksın diye açılmış bir konu

nasıl takip ediyosunuz kızlar bravo vallahiiiiiii
ben hiç anlamadan bakmadan yazıyorum
sazan gibi balıklama atlıyorum :59::59:

Konunun sahte olduğunu düşünmüyorum... Ya ikinci üyelik yahut da bir ziyaretçi dayanamayıp sırf bunu sormak için üye olmuş... Daha evvel de görmedik mi "paralel konu" açanları hatta kendi açtığı konuya diğer üyeliğiyle gelip kendi kendini takdir edenleri...

Burada "öyle geniş" görüşler okuyorum ki bazen, hayretler içinde kalıyorum... Kendisiyle aynı durumda olan yahut "Gönül ferman dinlemez" diyecek birini bulmayı ummuştur... Yoksa konu sahibi de farkındadır yaptığı yanlışın... Allah basiretini bağlamasın kişinin... :19:

Ben de sahte konu olduğunu zannetmiyorum. Hem ilk mesajla ne ilgisi var ki belki bu konuyu paylaşmak için üye olmuş olamaz mı? Bir nevl konuşarak kendine psikolojik tedavi yapıyordur.

Back
X