eski aşkını unutamayan oldumu

blackgirl3434_34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2008
1.770
2
116
41
Yozgat
kızlar hani eskiden sewmişizdir sonra ayrılmşızdır baskalarıyla cıkmısızdır ama yıne yalnız kalmısızdır:çok üzgünüm: eski aşkı için benim için en iyisi oydu dediğiniz oldumu:çok üzgünüm: başka aşklar yasayınca eskı aşkınızın kıymetını daha ıyı anladıgınız oldumu:çok üzgünüm: hala eski aşkına dönmek isyen ve onu özleyen warmı:çok üzgünüm:

en iyisi oydu hiç demedim ama unuttunm desem yalan olur bazen aklıma ğelir lise askımdı hiç tekrar dönmek istemedim su an eşim benim kıymetimi ondan daha çok bilip taktir ediyor biliyorum zaten ilerisi olan bir ilişki olsaydı bitmezdi bastan hatalıydı ama doğru söğlemek ğerekirse bazen özlüyorum ama onu mu gençliğimi bilmiyorum 14 yıl önceydi yüzünü hayal edtemeye çelısıyorum bazen ama unutmusum yüzünü çizemiyorum beynimde ama dediğim ğibi ara sıra özlüyorum

unutmadim, cok kötü günler yasadim güzel günler elle sayilidir, dayak, siddet, azar, küfür, tersleme vs hepsini yasadim.....
bazen düsündügüm zaman sinirlerim bozuluyor nefret ediyor kiziyorum ama bazende nedense sanki özlüyorum acaba baskasi varmi gibisinden kafayi yiyorum, nedense kendime yediremiyorum benden baskasini sevecegini vs

aradan yıllar geçti çok şey paylaşmıştık
ilkimdi hep sonum olucak sanırdım iyikide olmamış
ayrıldım haketmişti bunu hattaa daha fazlasınııı
iyikide bitmiş diyorum şimdi

tamamen unutulmsada unutyosun baska caren yok çünkü... ama yinede aklıın köşesinde seni üzmüş olsada bazen için acıyo birden bire... benim 2 yıl oldu... daha iyiim ama keske sevmeseydim diyorum bazen.kötü oluyo

tam 25 yıl oldu her ikimizde evliyiz ama ben onu hala unutmadım unutamamda herşeye rağmen onu çok seviyorum. Şimdi ise o ölüm döşeğinde sayılır. Uzaktan da olsa haberleşiyoruz. Onun yavaş yavaş eriyip gittiğini görmek beni kahrediyor.

var

tek bir tanesini unutamıyorum, şimdilikte unutmaya niyetim yok, beni üzdü, kırdı ama yinede aşk işte bu engel olamıyorsun, acımı içime gömdüm görüşmüyorum hiç bir şekilde onunla

kafamda bi yerlerlerde bana söylediklerini, yaşattıklarını düşünüp ondan nefret etmek istedikçe, yüreğim bi deli bağlanıyo sanki. Sanırım bundaki en büyük etken ona karşı aşkım bitmeden onunla görüşmeyi kesmem oldu :çok üzgünüm:

unutulmuyorlar ya...:çok üzgünüm: üzerinden 2 sene geçicek nerdeyse hala içimde bir yerlerde. aklıma geldikçe sinir oluyorum. ama eskisi gibi değilim kendimi yıpratmıyorum en azından unutmasamda boşwerebiliyorum...:delphin:
ama ama ama başkasını sevmekden korkuyorum... ondan sonra kimseyle çıkmadım sadece bir kere daha sevdim o da uzaktan...senağlama her ikiside canımı çok acıtıyor.... boşveriyorum, oyun oynuyorum... :a015:

Biliyor musunuz zaten "aşk"ne olursa olsun unutulamayandır.Diğerleri zaten aşk olamaz.İnsan hayatında sadece bir kere aşık olur ve kesinlikle unutamaz.

bende birini cok sevdim uc yil oldu ayrillali ama unutmak diye bir telafuz tanimiyorum yuregimde.cok guzel gunlerimiz oldu.su an arkadasca gorusuyoruz bazen severken ikimizde ayrildik sudan sebeblerden .ama insan seviyorsa sevgisi icin mucadelesini vermelidir belki ben bunu cok az yaptim.her zaman onunlaykende biliyordum degerini ama sonucta bitti simdi ise baska bir hayatim var evliyimesim cok iyi bir insan ama ona sevgimi veremiyorum cunku sevdigin baskasi olunca.sadece vicdaninla kaliyorsun ben vicdanimla simdiki esimi seviyorum kalbim paylastiklarim unutamadigim o sahsi yasiyor gormesemde unutmayi cok istiyorum ruhumun tamir olmasini istiyorum.

ke$ke evlenecegim kisiye asik olsaydim sen benim ilk a$$kimsin diyememek çok kotu bisey , desende gozlerini kacirirsin ; yalan ya ! 3 yil once sevdim ilk kez çocuktum ama gercekten sevmi$im demekki $imdi anliyorum .unuttummu ? evet unuttum belki buna a$k denmez ama arkasini donmeden beni birakip gidisi war , o an hiç unutamayacakmi$sin gibi geliyo insana , ama bana zaman iyi geldi unuttum , yada sadece çocukluk a$kiydi , bilemem :)
Sonra yiné sevdim Ama An Géliyo Térkedilmek bi korkuya donu$uyo , vé o an térkedilmemek için gitmeyi gozé aliyosun , Bence terkedilmek terketmekten iyidir en azindan vicdan azabi cekilmiyo ; bende birakip gittigimi unutamiyorum :(
in$ALLAH hérkés évlénécégi kisiyé a$ik olur

acaba bırakıldığımız için mi unutmak bu kadar zor oluyo, yediremiyo insan kendine beni neden sevmedi benim sevdğim kadar sevemedi diye... ilk bana hakkını helal et deyişini hatırlıyorumda izmir basıma cöktü sanki. o anda tam yağmur yağıyor ben balkondayım ağlıyorum ağlıyorum sessiz sessiz. nasıl yaparsın diyemedim bile. onadan sonra seveceğim türden biiri çıkmadı karsıma cabul sıkıldım her söylenen sahetmiş gibi geldi boslukta geciyor zaman işte.

benimkisi aldatılmak değil benimki dahada kötü bundan 1 yıl önce düğün günümüzdeyken ben tam ortasında bırakıp gitti şimdi ise gelmiş bana sempatiklik yapıp gönlümü almaya çalışıo napmalıyım kızlar lütfen yardım edin napmalıyım

Back
X