Eski Ben'e Dönüs ....

Diana Bishop

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2019
1.899
6.105
158
Evet benim eski ben'e ihtiyacim var , onu özlüyorum . hem bedenen hem ruhen eski ben'imi özlüyorum. bu yeni ben hic bana iyi gelmedi. cok kaygili bu ben , cok heyecanli , cok duygusal herseyi en'ler de yasiyor bu ben . yemesi icmesi de en'lerde.
Cok fazla kirilma noktasindan gectim bu bene sahip olasiya kadar biliyorum , bir cogu travma niteligindeydi. farkli basa cikma yollari denediysem de yalnistilar cogu. zaman zaman eskiye bakip hatirlayip yazar miyim bilmiyorum ama burayi böyle bir Yasemin abla kösesi gibi icimi dökme seklinde kullanicam sanirim. Cünkü su an ki ben'in eski ben'i konusacak kimsesi yok cevresinde. Ve birde burda ki anonimiyete güvenicem günahlarimi cikarirken , iyi gelicek bu günlük bana.
14 haziran'da Cuma günü özledim ben'i , gercek ben'i . 109.9 kiloyu görünce tartida . nasil buralara geldim neden geldim anlatip dökücem icimi. ama sirasiyla , yavas yavas. sindirmeliyim cünkü her itirafi , kolay olmucak biliyorum.

Cumadan beri ne yiyip ne iciyoruma gelince dedim ya Eski ben'e dönüyorum diye. eskiden hic bir sekilde tahil ürünü yemeden ve tamamen sekerden uzak yasardim.Cumadan beri böyleyim yine. günde iki kere yemek gerisi yok. fabrika ayarlarima kesin ve kati dönüs. Cünkü eski ben 1.73 cm ve 60 kiloydu. demek o zamanlar dogruymus yaptiklarim.

14 haziran baslangic :109.9
21 haziran :106.3

Son düzenleme:
Dün gece uyumaya calisirken düsündüm ben ilk basta ne zaman ögrendim sorunlarimdan yemek yiyerek uzaklasmayi diye . tam tamina 20 yil önceydi . esimle evlenip Avusturya'ya tasinmistim. ülkenin tek kelime dilini bilmiyorum ! sahip oldugum ingilizce firindan ekmek almama yetecek kadar :) tek basimayiz Avusturya'da ne benim ailemden ne esimin ailesinden kimse yok. esimin sahip oldugu tüm arkadaslari yabanci :) Aman Allah'im o nasil bir yalnizlikti öyle anlatamam burada . ancak yasayan bilir derler ya öyle bir sey. iletisim halinde oldugum bir insan var oda esim . günde 10 saat calisiyor . Cehennem gibi birsey ama . sabah kalkiyorsun ev bos , yapacak tek birsey ev isleri var :D orada cok kalmicaz diye 2 odali bir evde yasiyoruz 46 m² minicik bir daire. hergün yaptigim is 40 dakikada bitiyor. gerisi cehennem yalnizligi . yanimda getirdigim kitaplar bitmis .tüm gün duvarlar bana ben onlara bakardim. iste ben yiyerek kacmayi o 4 aylik zamanda ögrendim. 4 ayda 6,5 kilo alarak.
Sonra ülke degisikligi :) hayatimin dönüm noktalarindan biridir bu arada . Berlin'e is icin tasindik. sivil hayati yeni kesfetmis birinin acligiyla ilk yaptigim sey hemen kendime bir dil okulu bulmak oldu. 1 yil okula gittim misler gibi. sorun kalmadigi icin kendimi yemelere de vurmadim dolayisiyla . ben anlamadan eski kiloma dönmüstüm bile :)

bugün tartildim tam bir hafta gecti üzerinden beslenme seklimi degistirmenin su an 106.3 kiloyum , evet biliyorum bunun kesin bir 2-2,5 kilosu ödemdi ama hic önemli degil ben yinede gecen haftadan daha hafifim. :) aclik cekmiyorum , sinir , stres ve basagrisi gibi sorunlarimda yok :)

bugün tartildim tam bir hafta gecti üzerinden beslenme seklimi degistirmenin su an 106.3 kiloyum , evet biliyorum bunun kesin bir 2-2,5 kilosu ödemdi ama hic önemli degil ben yinede gecen haftadan daha hafifim. :) aclik cekmiyorum , sinir , stres ve basagrisi gibi sorunlarimda yok :)
Hayirli olsun canim. Allah kolaylik versin. Insaallah veririz şu kilolari

tam motive ediyorum kendimi sonra yine birsey cikiyor beni yemeye iten. simdi iki gündür yine bastan basladim . bu iki ileri bir geri durumu cok sinir ediyor beni. bir de önümde 3 haftalik bir tatil var ya :D yok ama hic birsey yapamazsam gittigim kiloda geri dönmeyi hedef koydum kendime :)

Back
X