• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Ben'i çok özledim ...

sepetsepetyumurta

Bırakın Parlicaaam:)
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2007
1.414
30
118
Ankara
Cıvıl cıvıldım ben . Ne olursa olsun yüzümden gülüşüm eksik olmazdı ama bu son 3-4 ayda çöktüm sanki . Bu dönemden hiç ders veremedim mesela okula uğramadım bile ... Alkolü sadece özel günlerde alırdım 3 hafta öncesine kadar hemen hemen her gün içiyordum . Bir umudun peşine olmayacak bir hayalin peşine kendimi mahvettim . Bir süredir ibadetlerime yönelmeye çalşıyorum , alkol almıyorum . Bir an önce toparlamak istiyorum kendimi ama olmuyor . Sürekli saçlarımın rengini tarzımı değiştiriyorum çabam sanırım kendimi bulmak .
Galiba ailemde yaşadığım problemlerden dolayı bu kadar dirençsiz oldum hayata karşı . Yalnız kalamıyorum sürekli etrafımda insanlar olsun istiyorum ki ben yalnızlığı çok severdim ...
Ufak çaplı bir depresyon sanırım bu . Nasıl aşarım ne yaparım bilemiyorum .
Değerli önerilerinizi esirgemeyin lütfen

İnsan donem donem bunalabiliyor, herseyden ve herkesten,kendisinden bile..bu donemde mumkun oldugunca alkol almamaya calis derim..eger az kullaniyorsan problem degil ama abartmamakta yarar var..yasinin daha genc oldugunu varsayiyorum anlattiklarindan, kendini isine veya derslerine ver, fazla dusunme...sen eski sensin zaten, sadece bu aralar biraz moralin bozulmus gibi :) duzelir merak etme..

İnsan donem donem bunalabiliyor, herseyden ve herkesten,kendisinden bile..bu donemde mumkun oldugunca alkol almamaya calis derim..eger az kullaniyorsan problem degil ama abartmamakta yarar var..yasinin daha genc oldugunu varsayiyorum anlattiklarindan, kendini isine veya derslerine ver, fazla dusunme...sen eski sensin zaten, sadece bu aralar biraz moralin bozulmus gibi :) duzelir merak etme..

Katılıyorum. Alkol herşeyi daha beter yapar. Bir süre vedalaş...

Asla gelmeyecek birini beklemek de bu ruh halimi tetikliyor sanırım :(

Canım bence bu düşünceyi kafandan at .Dönmek isteyen insan zaten dönecektir sen rahat ol :34: Kaderinde varsa zaten olur :34:
İlk başta alkolü felan bırak ..:34:
İdareli ol . İlk başta alkolu bırakacağım diye kendine söz ver .
Kendine hobiler edin. Çık dışarıya dolaş arkadaşlarınla, eğer onların iş varsa sen cık dolaş..
"İbadetlerime yönelmeye çalışıyorum" demişsin. Bu cok güzel bişey . Allah'a dön yalvar dua et . O er geç kabul edecektir.
Kendini sakın üzme . Bu hayatta senden değerli kimse yok . Onun için hiçbişeye üzülmeye değmez. :34:

asla gelmeyeceğine inanıyorsa sök at aklından olsun bitsin.asla arkana bakma..bunları söylemek kolay ama yapmak çok zordur bilirim..ben canımdan çok sevdiğim ölüp bittiğim insanı 6 yılımı verdiğim insanı 1 gecede silip attım aklımdan kalbimden..çok geçmedi 2 ay oluyor nereyse..senden farkım yoktu inan..bir tek alkol almadım.ailemin yanında yaşadığım için belki ayrı yaşasam acımı dindirmek için onu yapardım..kendimi öyle saldım ki aynanın önünden bile geçmez oldum..çöktüm resmen yaşayan ölü oldum..bigün oturdum içim çıkana kadar ağladım ama nasıl bi ağlamak sabaha kadar gözyaşım hiç dinmedi..sabah yatarken dua ettim birdaha hatırlamak acı çekmemek için yalvardım Allaha..şimdi şu halime şaşırıyorum tekrar eski ben olmaya çok az kaldı..aklıma geliyor ama ne özlem ne acı var..eskiden sülalede bana gülen kız derlerdi :) onu tanıdıktan sonra adım soğuk nevale oldu:) suratsız olsu vs vs.. yani ben hiç ama hiç kimsenin asla unutamayacağına inanmıyorum aklından atamayacağına inanmıyorum..yapamıyorsa gerçekten istemediği içindir..istemiyorsa ona bişey diyemem..ama istiyorsa çaba gösterecek emek verecek.. bunları bana 2 ay öncesine kadar biri söylese çok kızardım inan..ya benim kadar sevmemiş derdim yada başından ayrılık geçmemiş derdim..ben bunları acının en dibine vurup çıkmış biri olarak söylüyorum..toplanmalısın..bu yaşlarını birilerinin arkasından ağlayarak geçirerek harcama.. çok zor değil iste birazda gayret et olur merak etme..

kac yasindasin canim? terk mi edildin? Hepimiz hayatimizin bir doneminde boyle seyler yasiyoruz. Hersey insanlar icin.. Zaman herseyin ilaci ve cok da iyi bir ogretmen.
Sen eski sensin merak etme.. Basina yeni seyler gelmis eski sensin.. Yine oyle olacaksin.. Sadece hic tahmin etmedigin seyler yasiyorsun suanda..

2o yaşındayım canım ...
Allah kimseye kaldıramayacağı gücü vermez . ona karşı edilgen bir tavırla hayatıma devam edeceğim artık...
Gelirse gelir gelmezse gelmez bu hayatta her şey nasip kısmet alnımıza ne yazıldıysa o .
Çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için . Gerçekten değmiyor hiç kimse

sanirim sonu olmayan bir ask yasiorsun ve reddedildin.Ama soyle dusun,nereye kadar hirpalicaksin kendini seni sevmeyen biri icin.Eskisi gibi ol lutfen.Bak daha kimler cikacak karsina.Yasinda ufak,ondan bukadar etkilenmissin.

canım hiç gelmeyeceğini bildiğin birinden çok daha büyük bir sorunun var.
lütfen bunu görmezden gelme. her gün alkol alman.
20 yaşındasın ve sorun dediğin şeyi (hiç de sorun olmadığını bir gün göreceksin) halletmek için alkole sığınma.
çok tehlikeli bir yerdesin. böyle devam edersen bu defa alkol sorunu için tedavilere başlamak zorunda kalırsın.
gençliğini ve geleceğini böyle harcamaya değiyor mu o beklediğin acaba.

Back
X