• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski çıktıklarım ve vicdan azabım:(

canım bence boşu boşuna üzüyorsun kendiini. seneler geçmiş üzerinden kimsenin sizi rhatsız edeceğini sanmıyorum kaldı ki hadi oldu diyelim, sevgilin sana güveniyormuş, öyle gözüküyor zaten, o zaman hiç mi hiç sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum ben. boşuna sıkma canını :) ayrıca şimdi ısıtıp ısıtıp önüne koymuyorsa, ilerde de koyacağını sanmam.

Kimse kimsenin ilki olacak diye birşey yok. İnsanlar gün geliyor biriyle evlenip, boşanıyor ve sonra başka biriyle beraber olabiliyor.

En baştan erkek arkadaşınıza söylemişsiniz, o da problem etmemiş, şu anda da ettiğini gösteren bir şey ortada. Ee, o zaman niye hala kafanızı bununla meşgul ediyorsunuz ki? İlişkilerde insanın ne karşısındakine, ne de kendine manasız sınırlamalar koyması hiç doğru değil bana kalırsa. Siz kimseyle çıkmamış, ama erkek arkadaşınız çıkmış olsaydı herhalde bunu hiç kabullenemeyecektiniz.

Eski arkadaşlarınızla tesadüfen bir yerde karşılaşmaktan korkmanız da gereksiz bir endişe bence. O erkek arkadaşlarınız bu eski ilişkileri çoktan unuttular bile belki. Siz böyle düşünceleri kafanızdan atamazsanız, yarın öbür gün bu tip bir karşılaşma olduğunda normal davranamaz ve şu andaki erkek arkadaşınızın kafasında süpheler uyandırırsınız.

canım bence boşu boşuna üzüyorsun kendiini. seneler geçmiş üzerinden kimsenin sizi rhatsız edeceğini sanmıyorum kaldı ki hadi oldu diyelim, sevgilin sana güveniyormuş, öyle gözüküyor zaten, o zaman hiç mi hiç sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum ben. boşuna sıkma canını :) ayrıca şimdi ısıtıp ısıtıp önüne koymuyorsa, ilerde de koyacağını sanmam.

geçen sene bu gerizakının biri kardeşimi görmüş yolda ablana selam söle ben onu sevmiştim o da beni sevdi demiş:47: sinirden ağlamıştım sonra bunu aşkıma anlattım ağlayarak hemde bu ağlamamın sebebi aşkımla huzurumuzu bozacaklar korkum..aşkımda sakin ol dedi bidaha böle bişe olursa ben gircem devereye dedi off ben bunlar oldukça sevdiğime mahçup oluyorum işte allaha şükür ilk defa öle bişe olmuştu ogünden sorada olmadı inşalah da olmaz canım

Kimse kimsenin ilki olacak diye birşey yok. İnsanlar gün geliyor biriyle evlenip, boşanıyor ve sonra başka biriyle beraber olabiliyor.

En baştan erkek arkadaşınıza söylemişsiniz, o da problem etmemiş, şu anda da ettiğini gösteren bir şey ortada. Ee, o zaman niye hala kafanızı bununla meşgul ediyorsunuz ki? İlişkilerde insanın ne karşısındakine, ne de kendine manasız sınırlamalar koyması hiç doğru değil bana kalırsa. Siz kimseyle çıkmamış, ama erkek arkadaşınız çıkmış olsaydı herhalde bunu hiç kabullenemeyecektiniz.

Eski arkadaşlarınızla tesadüfen bir yerde karşılaşmaktan korkmanız da gereksiz bir endişe bence. O erkek arkadaşlarınız bu eski ilişkileri çoktan unuttular bile belki. Siz böyle düşünceleri kafanızdan atamazsanız, yarın öbür gün bu tip bir karşılaşma olduğunda normal davranamaz ve şu andaki erkek arkadaşınızın kafasında süpheler uyandırırsınız.

canım benim tek enideşm dananmaları haber göndermeleri falan yoksa gördüğüm zaman suratım beş karış geçiyorum

canım eğer sevgilin sorun etmiyosa sende bu kadar kafana takmamaya çalış
kendinde söylüyosun çocukça şeyler diye
önemli olan şuan kiminle olduğun ve onun yanında olmak istemen

Bekarken flört normal asıl ilk olanlar tehlikeli ya sonra kafa uyuşmaz veya sonra başkasına aşık olursa? Birde tek veya flörtlü ne olacağı kesin belli değil!

17 yaşından önce yaşanan hiçbir şeyin ben ciddi olduğunu düşünmüyorum çocukca ergen işleri işte sıkma canını olan olmşş:)

canım ya ne kadar masum yazmışsın
sen birileriyle çıkmış olabilirsin ama bunlar ciddi şeyler değil ki
sevgiline yanlış bişey de yapmamışsın
için rahat etsin seviyor ve seviliyorsunuz
sen yanlış bir şey yapmadığını bildiğin sürece için rahat etsin
vicdan azabı çekecek bi durum yok
Allah ım öyle durumlar da yaşatmasın
sevdiğinin kıymetini bil:nazar:

canım ya ne kadar masum yazmışsın
sen birileriyle çıkmış olabilirsin ama bunlar ciddi şeyler değil ki
sevgiline yanlış bişey de yapmamışsın
için rahat etsin seviyor ve seviliyorsunuz
sen yanlış bir şey yapmadığını bildiğin sürece için rahat etsin
vicdan azabı çekecek bi durum yok
Allah ım öyle durumlar da yaşatmasın
sevdiğinin kıymetini bil:nazar:

aslında çok masumum da aşkım bunları düşündükçe beni bu masumluktan çıkarır diye korkuyorum cnm

yazının başını okuyunca bi düşündüm de
pişman olacak bir şey yapmamışsın ki zaten sen?
hepsi masum şeyler demişsin anladığım kadarıyla da öyle
evlenmeden önce insanlara 1-2 kişiyle konuşun, çıkın
tanımış olursunuz karşı cinsi diyorlar zaten :40:
hem o da sorun etmemiş
neden mutluluğunu bu gibi gereksiz şeylerle gölgeliyorsun ki
boşver geçmişte kalmış artık :64:

İlkleri Boşver..
Umarım Bu Son Olur..:27:

%90 Hepimizin İlki Var..
Çok Az Kişi Vardır, İlk Sevgilisiyle Evlenen..

Yaşanması Gerekiyormuş Yaşanmış, Olmuş Bitmiş..
Geçmişi Boşver Geleceğe Bak Sen..

Durduk Yere Kendine Dert Çıkarma..
Aşkına Sımsıkı Sarıl Mutlu Olmaya Bak..:70:

Konu içeriği nedeniyle "Aşk hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşındı.
Konuları lütfen ilgili başlıklara açalım.

sana güveni sonsuzsa etmez canm emin ol...
bende şuan tam 17 yaşındayım 2 yıllık bi ilişkim var ve ondan önce 2 kişiyle çıktım bu çıktığım eski çoçuklar bizim sevgililik dönemlerimizde ortaya çıkıp bni sevdiklerini solediler bnm bitanecik yunusum:69: onlarla tartışmya bile girdi :26: eğer seni seviyorsa bunu sorun etmicektir insanlar bole dönemlerde hata yaparlar bn sevgilimin 16. çıktığı ama ilk aşkıyım bazen insanlar bocalarlar hatalar yapar ve üzülürler ama asıl önemli olan aşktır bence aşkınızı yaşayın çocukça şeyleri umursama bile:3:

Geçmişi boşver bence sevgilinle birlikte geleceğinize bakın en güzeli...

öyle herşeyi gidip anlatmayacaksınız siz de. aaa ben ondan da hoşlanıyordum aaa bunla çıkmıştım derseniz olmaz. bırakın bilmeyiversin herşeyi. :37:

kızlar dün anneme havuda masalarına gelen kadının kim olduğunu söledim anne bidaha alma masana dedim benim geçmişim var onun kızıyla oğluyla dedim oğlu beni seviyodu o kızda ısrar ediyodu bana kardeşimle çık diye dedim ama ben çıkmadım dedim ablası ben ona yüz vermedim diye bana bi iftira atmıştı onu da söledim anneme çok üzüldü çok şaşırdı allahtan yüz vermemişin gezmemişin çocukla dedi...ama biz çıktık onla ya çıkmadana hiç saymıyorum tel no bile vermemiştim dışarda buluşmaıştım okul kolidorunda gezioduk dersler nası falan die ...of dün geceden beri uyuyamıorum anneme onla öle gezdiğimizi sölemedim ya havuzda annemin kulağına giderse ....çok moralim bozuk

bence annene herşeyi anlat yoksa güvenini yıkarsın bu da hiç iyi olmaz :44:

bilmiyorum ki ondan da korkuyorum çünkü beni kimseyle görüşmemiştir sanıyo
ama neden ya
bende küçüktüm benimde duygularım var
hatalar insanlar için değilmiydi:14:

Back
X