- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.234
- 498
Valla bacım dukan yaptın ordan da alışıksındır, sabah 2 large boy yumurta 2 kaşık kepekten omletim iyice kabarıp şişiyor, bıçakla minik minik kesince oluyor 50 parça, yanına yarım dilim koyun peyniri biraz kaşar, koca bi bardak(500lük) süt, biraz roka. Bu kahvaltıyı yiyip öğlen acıktım diyen zaten yalan söyler, hem yumurta tok tutuyor hem yulaf şişip mideyi şişiriyor, koca yarım litre süt midede yüzüyor, peyniri vs vs yani midemiz zaten avuç içi kadar, benim attıklarım bir kova.Yahu hala anlayabilmiş değilim nasıl doyduğunu. Ki insan emzirirken gerçekten çok acıkır. emzirmeyi bırak ben normal zamanda sabah öğlen bu kadar yemekle duramıyorum. Koca gün 4 elma yedim sabah kahvaltı yaptım şu an midem kazınıyor. Sen nasıl dayanıyorsun bacım şunun yolu yöntemi nedir böyle yahu.
Kısaca öğlen 3e kadar acıkmıyorum.öğlen 3ten sonra da bi koca çanak salata/ balık bi koca tabak sebze yemeği/yoğurt et dilimleri/ yoğurt gibi doyurucu ve midede yer kaplayan şeyler yiyorum, bu arada hep su kahve, yeşil çay, rezene, humana içiyorum.
Öyle böyle saat 8 olunca da 2 litre suyumla odama gidiyorum. Gün bitiyor.
Dışarda olsam, yemek kokuları gelse, birileri yanımda bir şeyler yese, ek enerji harcasam belki zor olurdu ama kız kucağımda 12 saat evde gezin allah gezin bana yetiyor, acıkmadığım halde sırf emziriyorum diye çoğu zaman yiyorum.