• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski dostlar burada

Yahu hala anlayabilmiş değilim nasıl doyduğunu. Ki insan emzirirken gerçekten çok acıkır. emzirmeyi bırak ben normal zamanda sabah öğlen bu kadar yemekle duramıyorum. Koca gün 4 elma yedim sabah kahvaltı yaptım şu an midem kazınıyor. Sen nasıl dayanıyorsun bacım şunun yolu yöntemi nedir böyle yahu.
Valla bacım dukan yaptın ordan da alışıksındır, sabah 2 large boy yumurta 2 kaşık kepekten omletim iyice kabarıp şişiyor, bıçakla minik minik kesince oluyor 50 parça, yanına yarım dilim koyun peyniri biraz kaşar, koca bi bardak(500lük) süt, biraz roka. Bu kahvaltıyı yiyip öğlen acıktım diyen zaten yalan söyler, hem yumurta tok tutuyor hem yulaf şişip mideyi şişiriyor, koca yarım litre süt midede yüzüyor, peyniri vs vs yani midemiz zaten avuç içi kadar, benim attıklarım bir kova.
Kısaca öğlen 3e kadar acıkmıyorum.öğlen 3ten sonra da bi koca çanak salata/ balık bi koca tabak sebze yemeği/yoğurt et dilimleri/ yoğurt gibi doyurucu ve midede yer kaplayan şeyler yiyorum, bu arada hep su kahve, yeşil çay, rezene, humana içiyorum.
Öyle böyle saat 8 olunca da 2 litre suyumla odama gidiyorum. Gün bitiyor.

Dışarda olsam, yemek kokuları gelse, birileri yanımda bir şeyler yese, ek enerji harcasam belki zor olurdu ama kız kucağımda 12 saat evde gezin allah gezin bana yetiyor, acıkmadığım halde sırf emziriyorum diye çoğu zaman yiyorum.

ben ve elmamdan selamlar kızlar. ay bugun baydı elma. tarcinli yogurtlu yaptım onu yiyorum. allahtan sabah guzel kahvaltı yaptim. ama hala tartımın pili yok akşam insallah unutmam

selam hanımlar çok ilgisiz kaldım farkındayım ama çok keyifsiizm eşim işten çıktı eşimin iş stresi beni tüketti evliliğimde neyse biz karı kocayız aramızda sıkıntı olmuyorda şimdi benim annem konuşacak yine ..tü sıkıntıya gelmiyoda borcunuz var niye çıktıda faln filan haklıdaa kadın ama eşimde 1 aydır yedi bitirdi başımın etini iş sıkıntısından tamam çık dedim artık bende napıyım rejim yapıyorum dersem yalan olur ama fazlada yemiyorum almıyım bari diyorum

selam hanımlar çok ilgisiz kaldım farkındayım ama çok keyifsiizm eşim işten çıktı eşimin iş stresi beni tüketti evliliğimde neyse biz karı kocayız aramızda sıkıntı olmuyorda şimdi benim annem konuşacak yine ..tü sıkıntıya gelmiyoda borcunuz var niye çıktıda faln filan haklıdaa kadın ama eşimde 1 aydır yedi bitirdi başımın etini iş sıkıntısından tamam çık dedim artık bende napıyım rejim yapıyorum dersem yalan olur ama fazlada yemiyorum almıyım bari diyorum
Biz tanıştığımızda hala okulu bitirememişti, bitirecek, kpss çalışacak, atanacak diyordun. Annen haklı galiba eşin biraz rahat sanırım.
Üzüldüm inşallah iş bulur, artık kızınızı da düşünmeli.

günaydın telefonum yok resim çekmedim kilom 101,500 geçen hafta 99,800 dü fark 1,700 regliyim inşallah ondandır çok fazla yemedim çünk
valla ben çözemedim aslında öle rahat değil hatta aşırı kafaya takıyo benimkisi fakir ama gurulululardan
paton olmuyo böle hüseyin diyince benimkide bencede olmuyo abi sözleşmem bitti güzel güğzel ayrıllaım demiş zaten son 4 aydır sabır çekiyodu biyandanda 2 aydır iş arıyordu harıl harıl akşam 18 çıkış saatii 20,30 a geçti cumartesi tatili tam gün çalışmaya geçirdi bi wc temizleyip yemek yapmadığım kaldı diyor 2 haftadırda beklediğimiz bi iş var hala cevap bekliyoz birazda ona güvendi sanırım

Hakkınızda hayırlısı olsun.

Ben banka önündeyim, ev kredi ,para çekim işleriyle uğraşıyorum. Foto çekemedim.
Ben nisan sonuna kadar hem taşınmayı hem nişanları halledeceğim çok yoğun olacağım o yüzden büyük ihtimal yazamayacağım, zaten yediklerim aynı yazdıklarım da aynıydı çok bir şey değişmeyecek.
Öptüm.

Bacılar gitmemi mi beklediniz?:))
Herkes kaybolmuş.

aynen öle oldu ben bahane arıyomuşum onu anladımda neyse eşimle konuştuk 2.cocugu düşündük niyetlenelim ara vermeylim çok yoksa kzım büyüüdkçe cesaret edemiycez yürümeye başladı dün çok şükür ta iyi ozman uğraşmıyım nasılsa yine gizli şeker var çocuk için diete girecem düşünceleri sardı benii inşallah sen 60 lara düşersinde ben burdan seni kıksanarakk ah vah ederim kendime klasik iradesiz şişman piskolojişiyle

aynen öle oldu ben bahane arıyomuşum onu anladımda neyse eşimle konuştuk 2.cocugu düşündük niyetlenelim ara vermeylim çok yoksa kzım büyüüdkçe cesaret edemiycez yürümeye başladı dün çok şükür ta iyi ozman uğraşmıyım nasılsa yine gizli şeker var çocuk için diete girecem düşünceleri sardı benii inşallah sen 60 lara düşersinde ben burdan seni kıksanarakk ah vah ederim kendime klasik iradesiz şişman piskolojişiyle
Ne niyetle olursa olsun kilo ver de boşver sebebi.
Kızına da maşallah yürüyor demek minnoş.
Benim de ikinci niyetim var peşi sıra ama kız 1 - 1,5 yaşında olunca çünkü sezaryen oldum ve kiloları verip biraz sabitleyip hatta mümkünse alt kiloda hamile kalmak istiyorum ki hamilelik daha kolay geçsin ve çok şişman tamamlamayayım.
Hakkımızda hayırlısı olsun.

merhaba kızlar
masal gidince hangi yüzle yazıyorum dedim .bende .

2.leri düşünüyorsanız fazla rayı açmayın. zaten uykusuzsun zaten çocuk var diye herşeyi ona göre planlıyorsunuz .yaş farkı olmayınca beraber oyun oynuyorlar fazla sizi yormuyorlar belli bir yaşa gelince. hadi hayırlısı diyelim cümleyi bağlayalım

merhaba kızlar
masal gidince hangi yüzle yazıyorum dedim .bende .
Estağfurullah, ara ara bakıyorum ben de.
Azmim devam ediyor.
Hoş etmesin de ne olsun, nişan için cumartesi kıyafet bakmaya gittim, resmen faciaydım. Kollar pehlivan gibi, bacaklar dolma, memeler zaten 5 kilo, toto ayrı alem, kalın bel daha ayrı bi dünya. Acayip indirim vardı her abiyede ve çok hoş şeyler vardı, en babası 100 lira ama fizik lazım. 30 kıyafet denemişimdir yarısı ya yukardan ya aşağıdan geçmedi diğerleri de kabus gibiydi tipimden dolayı, en son tam bi tanesi olur gibi oldu, benden önce giyen şişman patlatmış her yerini ve tek kalmış alamadım, tüm diğer şubelerini gezdim bir elimde bebekle ve en sonunda başka bir modelini aldım( beden 44 istedim ama kalmamıştı, 42 aldım cumaya kadar su bile içmezsem girerim içine)
Cumartesi de taşınıyoruz, o kadar yoğun bir zamana denk geldiki her şey. Kızın da alt iki dişi çıktı çok huysuz.
Ev sirk gibi, herkes her yerde başka bi alem.
Yurttan haberler böyle işte.

Estağfurullah, ara ara bakıyorum ben de.
Azmim devam ediyor.
Hoş etmesin de ne olsun, nişan için cumartesi kıyafet bakmaya gittim, resmen faciaydım. Kollar pehlivan gibi, bacaklar dolma, memeler zaten 5 kilo, toto ayrı alem, kalın bel daha ayrı bi dünya. Acayip indirim vardı her abiyede ve çok hoş şeyler vardı, en babası 100 lira ama fizik lazım. 30 kıyafet denemişimdir yarısı ya yukardan ya aşağıdan geçmedi diğerleri de kabus gibiydi tipimden dolayı, en son tam bi tanesi olur gibi oldu, benden önce giyen şişman patlatmış her yerini ve tek kalmış alamadım, tüm diğer şubelerini gezdim bir elimde bebekle ve en sonunda başka bir modelini aldım( beden 44 istedim ama kalmamıştı, 42 aldım cumaya kadar su bile içmezsem girerim içine)
Cumartesi de taşınıyoruz, o kadar yoğun bir zamana denk geldiki her şey. Kızın da alt iki dişi çıktı çok huysuz.
Ev sirk gibi, herkes her yerde başka bi alem.
Yurttan haberler böyle işte.
okurken gerildim valla. fredi kruger aha şimdi çıkacak dedim.ay allah kolaylık versin.taşınma diyince göysüme öküz çöküyor sanki.nerdeyse 2 seneye bir taşındım.cok zor hele bebekle daha zor. yapacak bişey yok. allah yardımcın olsun.

diyetten de haber vereyim. gene başladım.ama bu defa eşimde başladı akşamları yürüyüşe çıkıyoruz. onlara ayrı yemek bana ayrı yok. hep diyet olacak.haşlama falan. belki bu defa 5 kilo veririm diyorum.hadi bakalım .

Back
X