kızlar önceki konularda az çok bahsetmiştim gerek sevgilimin gerekte gruptan bir arkadasın dolduruşuyla diğer iki arkadaşa baya ayıp ettik birine daha büyük ayıp etmeme ragmen selamlaşır hale geldik diperi en yakınımdı ama bir triplerde anlamadım. Ama haklıdır yani bir şey diyemem.
Yarın düğün var gideyim mi? Çok yakındk evlerinden çıkmazdım o derece. Malum eski sevgilide orada olucak. Diğer tripli arkadasa adım attm ama bir gelişme göremedim ve o dolduruşu yapan ikisinin hakkında atıp tutanla iyiler neden çümkü ben onun dediklerini demedim. O benimkileri yetiştirdi. Napayım?
Doğru söylüyorsunu.. ama utanıyorum yüzsüz derler mi bilemiyorum.. ve sinirimi bozuyor diğer kızla iyi olmaları sölememekle hatamı ettim onun yaptıklarını bilmiyorum.
Doğru söylüyorsunu.. ama utanıyorum yüzsüz derler mi bilemiyorum.. ve sinirimi bozuyor diğer kızla iyi olmaları sölememekle hatamı ettim onun yaptıklarını bilmiyorum.
Düğüne git derim onlarla iyi olan arkadaşta, sende yanlış yapmışsınız sonuçta sen kendi yanlışını telafi etmeye bak şuanlık ortalığı germe düğündeyken çok samimi olmana gerek yok en azından bir görün yetecektir daha sonra aranız düzelmeye yakın eski konular açılırsa o zaman laf arasında söylersin x de hakkında bunları bunları demişti diye ama şimdi sakın açma şahtım şahbaz oldum meselesine dönmesin...
Düğüne git derim onlarla iyi olan arkadaşta, sende yanlış yapmışsınız sonuçta sen kendi yanlışını telafi etmeye bak şuanlık ortalığı germe düğündeyken çok samimi olmana gerek yok en azından bir görün yetecektir daha sonra aranız düzelmeye yakın eski konular açılırsa o zaman laf arasında söylersin x de hakkında bunları bunları demişti diye ama şimdi sakın açma şahtım şahbaz oldum meselesine dönmesin...