Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 3.5 ay önce 2 yıla yakın ilişkimi bitirdim.zaten son zamanları sadece kavga ve hakaretle geçiyordu.en sonunda beni silkeledi attı neden böyle yaptığını anlayamıyordum,bi ilişki için herşeyi yaptım,kurtarmak için her türlü alttan da aldım.evet hatalıydım.cok sevdim hem de çok,gözlerim kördü.sonunda tehditlerle bitti neyseki daha sonra psikolojik yardım almaya da başladım.bu süre içinde kendime söz verdim,asla geri dönmiycem diye,beni istemeyeni isteyemezdim değil mi?ne yaptım ettim hobi edindim kendimi unuttum.ve dün akşam sabaha karsı face de beni ekledi "babasının faceinden"...kabul ettim.çunku içimdekileri kusmam için bi şanstı bu benim için.çok üzgün olugunu beni çok kırdıgını vicdanen cok kötü oldugunu tekrarlayıp durdu.neyse,beyimizin ekleme nedeni beni tamamen kaybetmek istememesiymiş,arkadas kalmak istedi benimle.başlarda olur da ayrılırsak eğer asla arkadas kalamam diyen adam gün oldu devran döndü benimle dost kalmak istedi.içimden ne geçiyorsa sövdüm ettim hep sustu.benim yerime başkası olsaydı belki bana geri döndü diye sevinirdi ama ben üzüldüm geriğ döndüğüne.çünkü onunla her konusmamızla midem bulanıyor,basım dönüyor -panik atağım tutuyordu-onunla konusmak intihar etmek gibiydi.ve dönmedim geriye sil dedim beni unut cnku yaklaşık 2 hafta once bir erkek arkadasım da oldu-gerçi anlaşamadık ama-kalbim bi başkası için yeniden çarptı...ve şunun farkına vardım ben onu coktan silmişim...en ufak bi ipucu bulamadım onu affetmek için,hakaretleri o kdr cok içime işlemiş ki.bugun yine aradı kız arkadasım var demeye basladı geri vites yani...ağzımı bile bozdurdu o kdr istemiyorum cnku aramasını...
şimdi sizlerden şunu öğrenmek istiyorum arkadaşlar böyle davranmakla iyi mi ettim yoksa kötü mü?yani vicdanen rahatım ama keşke böyle olmasaydı dedim bütün gün

ne yapsam olmuyor unutamıyorum yapılanları neden anlamak istemiyor ben ugrasmak dahi istemiyorum artık ısrarla arıyor
((
şimdi sizlerden şunu öğrenmek istiyorum arkadaşlar böyle davranmakla iyi mi ettim yoksa kötü mü?yani vicdanen rahatım ama keşke böyle olmasaydı dedim bütün gün

ne yapsam olmuyor unutamıyorum yapılanları neden anlamak istemiyor ben ugrasmak dahi istemiyorum artık ısrarla arıyor