Eski erkek arkadasim calistigim yerde ise baslayacak

Bitmiş bir ilişki neden geriye dönüp arıyorsunuzki ne hali varsa görsün onu yok sayın olmamış sayın. tanımamış sayın. görmezden gelin gözünüzün önündede olsa istediğinide yapsa siz umursamadıktan sora hiç bir anlam kazanmaz. Hayatınıza bakın hayat enerjinizi düşürmeyin pozitif olun kendinizi şımartın yeri gelince beğeninde kendinizi sevin lütfen

Eski konulardimdan belki bilenler bilir. Eski is arkadasimla sevgiliydik ama bosanmis oldugum icin ailesi rezillik cikardi ve ben ayrilmak zorunda kaldim. 7 ay oluyor ayrilali. Suan ogrendim ki, o kisi bizim sirkete CV-ni vermis ve ise alinmis. Ben duydugum zaman yazdim ona niye CV-ni verdin diye, oda hic keyfini bozmayarak ne var ki bunda, olmus bitmis birsey, benim icin bir problem yok dedi. Peki ailen, yeni sevgilin bozulmayacakmi dedim, yok hayir birsey olmaz, beni taniyorlar dedi... En kotusu, open office oldugu icin surekli bir-birimizi gorecegimiz bir yerde oturacak.

Simdi, ona gelince... yeni bir iliskiye baslamis, ailesinin yanina geri donmus. Mutlu mesut hayatlarina devam ediyorlar. Bana resmen bir tesekkur borclular. Buyuk bir "aile faciasindan" (kendi deyimleriyle) kurtardim ya onlari...

Bana gelince... hayatim kor duyum sanki. Hersey kotuye gidiyor hayatimda. Ustelik, son 1 yildir saclarim o kadar dokuldu ki artik hic acik birakamiyorum, resmen kel kaldim, surekli toplamak zorunda kaliyorum. Kimsenin artik benimle ilgilenmedigini hissediyorum. Onceler boyle degildi... hizla hayatimdakilari kaybettigimi hissediyorum, motivasyonumu da. O kadar buyuk zorlukla sabahlari evden cikiyorum ki... ne yapacagimi artik bilmiyorum
Bence onu arayıp konuyu sormakla hata etmişsiniz.

Saçlarınız için üzülmeyin. Neyse ki bizdeki saç dökülmeleri erkeklerdeki gibi kalıcı değil. Dönemsel. Yine gürleşir. Bir doktora gidin bir de uzunsa kısa bir model kestirin. Kesince daha gür geliyor.

Eski sevgiliye de kızamadim. Zaten kriz var böyle bir dönemde iş seçemez. Ama siz de bu kadar üzülmeyin. Mutlu olmanız için illa hayatınızda biri olması gerekmiyor ki. İlerde insallah size göre biri çıkar. Ama yalnizlik da güzel.

Back
X