• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski erkek arkadasim (igrenc yaratik) burnumun dibinde

Hellohappiness

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2016
1.618
2.781
133
40
Pesin pesin soyluyorum burada linc edilecegimi biliyorum ama yazicam. Eski deyince 2-3 yil once zannetmeyin. Bayagi tarihin tozlu sayfalarinda kalan mevzu. 10 yil falan yani. Ama kendisinden tiksiniyorum. Öyle bit tiksinti ki hala taptaze. Bu herif doktor sen taa turkiyenin bir ucuna git yillar sonra benim semtimdeki ve hatta esimin hep gittigi hastanede calis. Kizlar ben buralarda durmak istemiyorum. Bu semtte parkta dolasamam, bi yerde oturup bir sey yiyemem, kahve icemem o meymenetsizle karsilasma olasiligindan.. niye mi yazdim?? Bilmiyorum ogrenince cok canim sıkıldı sadece..

Fazla abartıyorsunuz.
Karşılaşınca kusmazsınız herhalde?
Adamın da bilerek sizin semtinize geldiğini sanmıyorum.
Eşiniz o hastaneye gidiyor olabilir de tüm branşlara bu adam mı bakıyor sanki?
Benimde tiksindiğim çok insan var karşılaşıyorum da hatta ama yaşıyorum çok şükür.

vatandaşlarımız bu ülkenin her karış topragında yaşamak ve çalışmakta özgürdür
adam ses etmemiş sadece siz nefret ediyorsunuz napsın kadrosunu 10 sene önceki sevgilisi o şehirde yasıyor diye başka yeremi alsın istifamı etsin ölsünmü nedir anlamadım:))

Gitmek yerine içinizdeki nefreti halletmelisiniz bence.
Uzaklarda olduğunu bile biliyormuşsunuz.
Duygularınızı belki anlayamam ama tozlu sayfalarda kalan birinin nerede olduğunu bilmemeliydiniz, zorla anlatan varsa konuyu kapatmalıydınız.
Adamın belki durumdan haberi bile yok ama siz hayatınızı kısıtlamaktan bahsediyorsunuz. Yazık değil mi size?

Mübalağa ediyorsunuz bence, nedir yani bu kadar öyykk ıyy durumları?

Madem geçmişin tozlu sayfalarında kaldı, nefretinizin de hala bu kadar canlı(!) olması çok ironik...

Adamın işi gücü yok, oturdu araştırdı ve sizin oturduğunuz semti mi bulup çalışmaya başladı?

• Beğen
Reactions: KV_
Adam sizin orada ikamet ettiğinizi nereden bilsin ki kaldı ki sadece hastanede çalışıyor ev kimbilir nerede zaten o da evlenmiştir herhalde ne işi var parkta falan kusura bakmayın da aklınızdan atmış olsanız bu kadar dert etmezdiniz nefrette bir duygudur ayrıca o hastanede olması koskoca hastanede karşılaşmanızı gerektirmez o doktora randevu almadığınız sürece

Beni linc edersiniz dedim H E H E cünkü yerini ögrenme seklim: stalk :bicak: Evet nefret ediyorum buna ragmen stalktan vazgecmedim. Cunku Pamukannesi83 Pamukannesi83 cok dogru tespit yapmis. Belki de acisini cikaramadigim icin icim sogumadi. Onun icin linc etmeden once lutfen tekrar dusunun sizin de sevmediginiz halde stalkladiginiz kimse yok mu?? Aci ceksin surunsun dediginiz ve bedduaniz tutuyor mu diye baktiginiz kinse yok mu?

Back
X