aynından bende de vardı,havlar havlar susar ya boşver
ama bence yapman gereken ilk şey sevgilinle paylaşman,madem isteyecek kadar ciddisiniz,bilmek enn doğal hakkı. Hem söylemezsen öğrenirse arkasından iş çeviriyo gibi olursun,ayrıca erkeklerde bi koruma içgüdüsü var,sen böyle zor bi durumda ona sığınırsan egolarını da tatmin etmiş olursun bir yerde
benim eski sevgili müsvettem de hala kapıya geliyomuş,ev arkadaşlarım falan görmüş,ama neyse ki hiç bana denk gelmedi o uğursuz yüzünü görmek.Hattımı da değiştirdim,çok hakaret edesi varsa sevgilimi arıyo ona ediyo,hiiiç benle muhattap olmuyo
tehdit desen onda da var,ben korktuğumu belli edince hep o yerden vuruyor,ama 'elinden geleni ardına koyma' tarzında bi cümleyle rest çekersen en büyük kozu gitmiş olur elinden...Bence sevgilinle paylaş,o bi güzel konuşsun(!) telefonda,gerekiyosa erkek erkeğe kendi aralarında kardeş kardeş(!) halletsinler
senlik,kızacağı bir durum yok,ondan 7 ay öncesinde bitmiş bir mesele.Zaten bu yüzden senden ayrılacak,ya da sana kendini değersiz hissettirecek cümleler söyleyecek biriyse iş ailelerle tanışmaya varmadan bi tekme de ona atarsın olur biter
hiçbişey insanın kendinden değerli değildir,boş ver...