eski erkek arkadaşım sürekli beni arayıp tehdit ediyor.

sevgi_kartal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2009
1.569
26
158
1,5 yıl önce ayrıldığım eski erkek arkadaşım cumartesi günü tekrar aradı.sürekli aradı yani açmadım msj attı aç diye.yine açmadım sıkıntı olucak aç diye tehtit ediyor beni.açtığım zamanda diyorki eğer o telefonu bir daha açmazsan seni o mahalleye rezil ederim.çok aradı korktum kapıya gelicek diye çünki daha önce yaptı.gecenin 3 ünde içip kapıda bağırdı.adımı telafuz etmedi yani allahtan.
sonra telefonu açtım yeter artık arama ne istiyorsun bende dedim bana diyorki benden neden ayrıldın anlamadım halağ diyor.
ben bu çocuktan hergün içiyor çalışmıyor çok sorumsun bugün kazanıyor bugün yiyor ve bana bir gelecek vaad edemediği için ayrıldım.
ve ben bu insanı senelerce evleneceğiz diye bekledim.
durum şöyleki,

ben ayrıldıktan sonra çok iyi bir insanla tanıştım ve nerdeyse 10 aydır birlikteyiz ve bana daha 2 ayda evlenme teklifi etti ve ne içkisi ne kumarı ne kahvesi hiç birşeyi yok
evden işe işten evine gidip gelen biri ve ben buzamana kadar boşa vakip geçirdiğimi ve sevdiğimi anlayıp evlenme teklifini kabul ettim.bu ay istemeye gelcekler beni
başımda bu bela varken neyapacağım ben erkek arakadaşım var dedim ona son görüşmemizde bana diyorki onu bulucam kockocam insan 27 yaşında ama aklı yok yani ne yapacağımı bilemiyorum kimden yardım alsam nasıl kurtulucam bu insandan ben.

O zaman gerçekten şikayet edeceksin.
Gerekirse telefon konuşmalarını kaydet ve sana ulaşacağı bütün kapıları kapat.

vayde etmez böyle şeylerden korkmaz.

günaydın arkadaşım sen savcılıga şikayet et böyle şeylerden korkmaz deme emin ol korkar bide tel kayıtları ve mesajlar çıkarsa öyle bir korkarki bu tip insanların gücü sadece kadınlara eger biz susarsak o zaman daha çok başımıza çıkarlar böyle insanlar attıgı mesajları silme delil olarak kullanırsın tel numaranı degiştirirsin o da bir çözüm ama bu insan oturdugun yeride biliyor hadi sana bir kötülük yaparsa Allah korusun şikayet en etkili çözüm

Bu durumu şuanki erkek arkadaşım duyarsa çok kötü şeyler olur.
en çokta bundan korkuyorum telimi değiştireceğim ama şikayet edemem sadece şikayetle tehtit edebilrim

erkek arkadaşın daha önceki ilişkini biliyormuydu..biliyorsa işin kolay en azından onu arayıp haberdar et durumdan..
çünki en büyük destekçin olacaktır inş.
sonuçta öyle böyle biryerden duyacagına birlikte olduğun kişiye sen anlat herşeyi ki yarın birgün arada sorun çıkmasın..
birde arkadaşlarda demiş mesajları silme felan gerekirse savcılığa git suç duyurusunda bulun..
eger geçmişte ki korktuğunu anlarsaa üzerine gelir daha fazlasını yapmaya çalışır..
havlayan köpek ısırmaz derler ama senin yinede tebbir alman lazım..
geçmiş olsun..

en çokta bundan korkuyorum telimi değiştireceğim ama şikayet edemem sadece şikayetle tehtit edebilrim

erkek arkadaşına durumu anlat o zaman seni gerçekten seviyorsa zaten sana destek olacaktır sonuna kadar ona anlatki birinden duyacagına senden duysun hem erkek arkadaşında sana yardımcı olabilir karşı taraf telefon açtıgında erkek arkadaşın konuşabilir

aynından bende de vardı,havlar havlar susar ya boşver
ama bence yapman gereken ilk şey sevgilinle paylaşman,madem isteyecek kadar ciddisiniz,bilmek enn doğal hakkı. Hem söylemezsen öğrenirse arkasından iş çeviriyo gibi olursun,ayrıca erkeklerde bi koruma içgüdüsü var,sen böyle zor bi durumda ona sığınırsan egolarını da tatmin etmiş olursun bir yerde
benim eski sevgili müsvettem de hala kapıya geliyomuş,ev arkadaşlarım falan görmüş,ama neyse ki hiç bana denk gelmedi o uğursuz yüzünü görmek.Hattımı da değiştirdim,çok hakaret edesi varsa sevgilimi arıyo ona ediyo,hiiiç benle muhattap olmuyo
tehdit desen onda da var,ben korktuğumu belli edince hep o yerden vuruyor,ama 'elinden geleni ardına koyma' tarzında bi cümleyle rest çekersen en büyük kozu gitmiş olur elinden...Bence sevgilinle paylaş,o bi güzel konuşsun(!) telefonda,gerekiyosa erkek erkeğe kendi aralarında kardeş kardeş(!) halletsinler
senlik,kızacağı bir durum yok,ondan 7 ay öncesinde bitmiş bir mesele.Zaten bu yüzden senden ayrılacak,ya da sana kendini değersiz hissettirecek cümleler söyleyecek biriyse iş ailelerle tanışmaya varmadan bi tekme de ona atarsın olur biter
hiçbişey insanın kendinden değerli değildir,boş ver...

Canım eğer anlayışlı insanlarsa ailene söyle. Erkek arkadaşına kesinlikle söyle. Bilmesi hakkı bence.
Beraber savcılığa dilekçe verirsiniz.
Hatta etkili olacağını düşünüyorsan onun ailesiyle de konuşun.

Ama onun kişiliğine uygun davranmak en iyi çözüm olur..Nasıl vazgeçer böyle davranmaktan? Biraz tanıyorsundur onu. Burada vereceğimiz fikirler onun davranışlarını daha da şiddetlendirebilir. Ama asla kimseye söylememezlik etme. En azından bir kişi bilsin. Bir sıkıntı olursa yardım isteyecek birileri olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…