eski erkek arkadaşımın işi mi bu:S

cnn24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2012
387
3
48
İzmir
kızlar yaa benim erkek arkadaşımdan ayrılalı 2 ay oldu fena bi şekilde ayrıldık aldattı,çok zor zamanlar geçirdim,şimdi de şöyle bişi oldu erkek arkadaşımın yakın arkadaşımım karısı bana mesaj atmış cuma mesajı toplu mesaj olarak atmış ama ne bileyim bnm içime şüphe düştü 2 aydır öyle mesaj atmamıştı..bir de işte bu kızla samimiyetim yok ama ayrıldığımızda barışmamız için bni zorlamıştı ben aldatıldım affettim 10 yıldır mutluyum sen de affet diye aklıma girmeye çalışmıştı karısı.bnde uymuştum ona ve affetmiştim işte..sonra dayanamadım ayrıldım.kızlar sorum şu ki bu kadın benle muhabbete mi girmeye çalışıyor yeniden yoksa öylesine atılmış toplu mesaj mı bnde cevap olarak saol cnm seninde cuman mubarek olsun dedim.cevap yok yorumunuz var mı kızlar..

kızlar yani bu kadın eski erkek arkadaşımın arkadaşının eşi..orda bi kelime hatası yapmışım arkadaşımım yazmışım:))

sadece toplu atılmıs mesaj ıcerıgı "cuman mubarek olsun " ıse

kastlen atılmıstır dıye dusunuyorum .2 ay ayrılık surecınde kı

cumalarda neden toplu mesaj yapmamısda sımdı yapmıs kı

bayram degıl seyran degıl kı toplu mesaj olsun

cuman hayırlı olsun dıye toplu mesaj mı atılırmıs hıc :44:

cnm bu kadın sanırım herkese öyle toplu mesaj atıyor..ama anlamadım cnm ya geçen ay da atmıştı sonra muhabbet uzadı görüşelim demiş bnde inşallah dedim geçiştirdim..artı biz çıkarken bile böyle mesajlar atmıyordu

baya uzun bir mesajdı dualı falan canım...

cnm bu kadın sanırım herkese öyle toplu mesaj atıyor..ama anlamadım cnm ya geçen ay da atmıştı sonra muhabbet uzadı görüşelim demiş bnde inşallah dedim geçiştirdim..artı biz çıkarken bile böyle mesajlar atmıyordu
kendin söylüyorsun arkadaşım bu kadın herkese böyle mesajlar atıyor bazen bizede geliyor bu tür mesajlar cumanız mübarek olsun diye sende ona atsaydın cuman mübarek olsun diye:34:

Son düzenleme:
kendin söylüyorsun arkadaşım bu kadın herkese böyle mesajlar atıyor belkide bazen bizede geliyor bu tür mesajlar cumanız mübarek olsun diye sende ona atsaydın cuman mübarek olsun diye:34:

attım cnm da şöyle bir durum erkek arkadaşım hep bu kadını araya sokardı biz ayrıldıktan sonra kadında bana nerdeyse yalvarırdı barışın diye ondan şüpheye düştüm:S

Zarf atıp atmadıklarını anlamak için biraz daha beklemen lazım. Eğer sen de meyilliysen sen de cevap verebilirsin kadına..bu sayede devamı gelir ya da gelmez.. yoruma çok açık bir durum değil şuan.

Zarf atıp atmadıklarını anlamak için biraz daha beklemen lazım. Eğer sen de meyilliysen sen de cevap verebilirsin kadına..bu sayede devamı gelir ya da gelmez.. yoruma çok açık bir durum değil şuan.

ben sadece senin de cuman mubarek olsun cnm dedim o kadar cnm..başkada bişi olduğu yok şuan da..sanırım gerçekte toplu mesaj attı..

Back
X