Eski erkek arkadasimin karisi

thisiswhatmakesusgirls

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2016
565
557
18
29
Eski erkek arkadasim evlendi, gecen gun facebookta baktim muhtemel tanidiklariniz kisminda esi gorunuyor. Ortak arkadasimiz da yok, muhtemelen bakmis profilime. Az once de beni aradi "x? Naber? " diye ki benim de ismim x. Ben taniyamadim sizi dedim, sen su firmadan x diil misin dedi bana. Ben de degilim, ilginc bir tesaduf cunku benim de ismim x dedim. Sonra whatsapptan fotosuna baktim o kiz. Ne yapmaya calisiyor anlayamadim o_O

Belki eski sevgiliniz, namı değer yeni evli arkadaş şüpheli hareketlerde bulunmuştur. Ya da sizi anmış, sizden eşine bahsettiyse kadın böyle birşey yapmış olabilir. Tabii bu durumda ya kadın aşırı kıskanç bunu tüm eski sevgililere yapıyor ya da eski sevgiliniz sizden biraz başka bahsetmiş olabilir...

Telefonun da hala eski sevgilinde kayitliymis.belki rehberde gorunce sinirlenip kiskanmis seni merak etmistir takip etmistir falan filan...sonra dayanamayip aramistir.

Telefonun da hala eski sevgilinde kayitliymis.belki rehberde gorunce sinirlenip kiskanmis seni merak etmistir takip etmistir falan filan...sonra dayanamayip aramistir.

Bizim ayrılmamızın üzerinden 5 sene geçti, haklısın hala telefonumun bulunması da ilginç. Ama eşi çok çapkın, ruslarla falan geçmişi kabarık bir çocuktu. Hatta evli bir kadınla falan birlikte olmuşluğu vardı. Sadece beni kafaya taksa yine şanslı saysın kendini

Bizim ayrılmamızın üzerinden 5 sene geçti, haklısın hala telefonumun bulunması da ilginç. Ama eşi çok çapkın, ruslarla falan geçmişi kabarık bir çocuktu. Hatta evli bir kadınla falan birlikte olmuşluğu vardı. Sadece beni kafaya taksa yine şanslı saysın kendini
Ohooo isi zormus. o zaman bu kadin takintili.hepinizi kafasina takmis bulabildiklerine tek tek bakiyodur

Bence kadın takıntılı değil,eski sevgili takıntılı olabilir.
Buradaki konuları hatırlayın,zeki kadınlar sadece KK da değil.
Kadın,kocasının telinde senin numaranı bulmuştur.Eşinin facebook unda aramalara bakmıştır filan bir şekilde sana ulaşmıştır.Belki eşi eski işyerimden tanıyorum diye yalan söylemiştir,doğrulamak için aramıştır.Şüphe herşeyi yaptırır.

o zaman şöyle düşünürüm. demekki sen o kadar kişi arasında başedilmesi en kolay olanlardansın. bir daha aramak gibi bir gaflette bulunursa göster dişini.

o zaman şöyle düşünürüm. demekki sen o kadar kişi arasında başedilmesi en kolay olanlardansın. bir daha aramak gibi bir gaflette bulunursa göster dişini.

Banane canım ya, ben açık açık derim eşi ile ilgilenmediğimi. İlgilensem zaten ayrılmazdım.

Benim eski arkadaşım aramızda duygusal bişey olmadı. Hiç görüşmedik 2 yıl pat faceden mesaj
X naber
B iyi hayırdır ne alaka yazdın bana o kadar süre yazmadın etmedin
X ya ben evlendim o yüzden yazamadım
B ee ne alaka niye yazıyosun ya bana
X ya ben xin karısıyım
B eee
X ya kocam bana dediki seninle duygusal bi bagı olmamış seni anlattı bana
B ne alaka anlayamadım kocanız benim sevgilim değildiki
X ya işte söyle sana aşık olsduysa boşanıcam hayat memat meselesi
B beni rahatsız ediyorsunuz benim ciddi ilişkim var ya sevgilim görseydi. Kocana inanmıyorsan boşa banane. Beni niye huzursuz ediyorsun. Ve engelledim. Başkasının hayatına bu şekilde girilmemeli. İnanmıyorsan boşan banane ben sevgilisi bile değildi. Mal kocasıda nasıl ve ne anlattıysa. Kıskandırmak istedi heralde akıl kıtlığı varsa mal değneği.

Benim eski arkadaşım aramızda duygusal bişey olmadı. Hiç görüşmedik 2 yıl pat faceden mesaj
X naber
B iyi hayırdır ne alaka yazdın bana o kadar süre yazmadın etmedin
X ya ben evlendim o yüzden yazamadım
B ee ne alaka niye yazıyosun ya bana
X ya ben xin karısıyım
B eee
X ya kocam bana dediki seninle duygusal bi bagı olmamış seni anlattı bana
B ne alaka anlayamadım kocanız benim sevgilim değildiki
X ya işte söyle sana aşık olsduysa boşanıcam hayat memat meselesi
B beni rahatsız ediyorsunuz benim ciddi ilişkim var ya sevgilim görseydi. Kocana inanmıyorsan boşa banane. Beni niye huzursuz ediyorsun. Ve engelledim. Başkasının hayatına bu şekilde girilmemeli. İnanmıyorsan boşan banane ben sevgilisi bile değildi. Mal kocasıda nasıl ve ne anlattıysa. Kıskandırmak istedi heralde akıl kıtlığı varsa.

:KK70: Seninki daha sinir bozucu

Back
X