eski es belasi yetti canima

titaza

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2011
379
68
323
Almanya
Merhaba bayanlar
Artik oyle bir duruma getirildimki nefes alamiyorum bunalimdan cikamiyorum ben bosanali yillar oldu eski es suan evli birde kizi var bir konumdada bahsetmistim nispet yaptiklarini mutluluk pozlari verdiklerini allah mutlu etsin gozum yok zaten ama olay suki bu adam kafayi benimle bozmus gencligimi zehir etti hayatimi maffetti piskolojimi yikti dagitti siddeti alkolu aldatmasi öldurdu beni ve iki cocugumu aldigimla ciktim evden bosanma davasi actim bosandim ama simdi olaylar dahada igrenclesti neden derseniz kendi halimize yadiyoruz cocuklarimla kimsenin birseyine karismayiz bu adam daha yakin zamanda nispet yaparken simdide cikmis karsima beni hic ama hic unutamadigini gelenin gideni arattigini herzaman kalbinde olucagimi ve beni sevdigini anlatiyor bende bu esnada cileden cikiyorum ne laftan anliyor ne sozden resmen kovdum kapimdan simdi ise ruyalarima giriyor hem kendisi hem aile fertleri artik uyumaya bile korkar oldum biktim bezdim tukendim yapacak hicbirsey gelmiyor aklima hatta saglikli dusunemiyorum desem yeridir imkansizi zorluyor onun bir huyu vardir birisinin kanina girmek icin masum masum bakar alttan allttan konusur uyumluymus rolu yapar ama isin aslinda insanin kanini sondamlasina kadar emer tek duam allahim bizi bunun ve ailesinin serrinden korusun belki karisiyla konus bu durumu diceksiniz onuda yaptim nasilmi bu rahatsiz etmeye devam etti uyardim birdaha tekrarlarsa esine soylicemi dedim ciddiye almadi gittim birsabah evine karisina anlattim eski este yanimizda agzini acip tek kelime etmedi adam inkar etse onada raziydim kadin cildirdi adama saldirdi yanimda bende sadece dedimki benim tarafimdan kesinlikle olmaz bu dusunce kocana sahip cik ben meraklisi olsam bosamazdim ve kapiyi cektim ciktim ama piskopat adam haala devam ediyor sanirim burdan tasinsam herkez icin en iyisi olucak ama dogru kararmi bilemiyorum hakkinizi helal edin cok uzun yazdim haxirli geceler

canım bende 5 ay önce boşandım, davayı açar açmaz yalvarmalar başladı ama ben hiçbirine cevap bile vermeden yoluma devam ettim. eğer eski eşinin yakınlarında oturuyosan bir an önce taşınıp hayatına yeni insanların girmesine izin vermelisin. hep kaybedince değerin anlaşılıyo tabi değerini anlamış olmasına çok sevindim de geçti borun pazarı. nasıl başarırsın tatlım bilmiyorum ama onu hayatının dışına itmeye çalış, istediği zaman sana ulaşmasına izin verme daha çok acı çeksin beter olsun :)))

Onuda dedim zaten sicili kabarik gecmiste aldigim darblerde etmistim sikayet buda korkutmuyor karsimdaki piskopat birisi bu civarda oturdugum surece sikayet etmemek en mantiklisi bu piskopatin ne yapicagi hic belli olmaz burdan gitmeden bikacgun once sikayetimi edip ancak ozaman toz olup ucmam lazim zarar veremesin ne bana ne cocuklarima

Zor bir durum allah yardımcınız olsun. Ama ne olursa olsun resmi başvurunuzu yapın ve evinizden uzaklaştırma cezası almasını sağlayın.Adam arsızın önde gideni ikinizide idare etme peşinde demekki ve dikkatli olun yanlız görüşme yapmayın bence TV de görüyoruz olanları allah korusun..

biran evvel uzaklaşın ordan adamın hiç bir şekilde haberi olmasın nereye gittiğinizden...
bu arada çocuklarıyla görüşüyor mu ?? görüşüyorsa şayet gittiğiniz yeri çocuklardan öğrenebilir mi ??? bunlara dikkat et bence..
Allah yarımcın olsun her ne kadar boşansakda bu adamlardan bir türlü kurtulamıyoruz işte...

Öncelikle oturduğunuz semtten başka bir semte taşınmalısınız hatta imkanınız varsa yaşadığınız şehirden başka bir şehre taşınmak hem sizin için hem de çocuklarınız ve aileniz için daha sağlıklı olur.

Çok sinir bozucu bir durum. Allah yardımcınız olsun. Sanırım savcılığa suç duyurusunda bulunmanız gerekiyor. Bir de ordan taşınmaktan başka bir çare bulamadım. Güvenlikli bir site olabilir sizi rahatsız edemeyeceği. Şu herkesin girip çıkamayacağı cinsten.

Bu durumda yapabileceğin en son şeydi karısına gidip anlatmak.Ama sen en başta onu yapmışsın.Sonuçta iki çocuğunuz var,karısını tanımıyorsun bilmiyorsun,yarın öbür gün bu durum senin önüne pişirilip pişirilip konur.Kadın seni kıskandıkça ve bu durumu hatırladıkça sana ve çocuklarına düşman kesilecektir.
Gerçekten rahastızsan yapabileceğin tek ve ilk şey TAŞINMAK.Çözüm bulamazsan en son tercih karısına gitmektir.Ki gitsen nolcak,kadın bunu boşasa daha çok sana sarar.

Merhaba bayanlar
Artik oyle bir duruma getirildimki nefes alamiyorum bunalimdan cikamiyorum ben bosanali yillar oldu eski es suan evli birde kizi var bir konumdada bahsetmistim nispet yaptiklarini mutluluk pozlari verdiklerini allah mutlu etsin gozum yok zaten ama olay suki bu adam kafayi benimle bozmus gencligimi zehir etti hayatimi maffetti piskolojimi yikti dagitti siddeti alkolu aldatmasi öldurdu beni ve iki cocugumu aldigimla ciktim evden bosanma davasi actim bosandim ama simdi olaylar dahada igrenclesti neden derseniz kendi halimize yadiyoruz cocuklarimla kimsenin birseyine karismayiz bu adam daha yakin zamanda nispet yaparken simdide cikmis karsima beni hic ama hic unutamadigini gelenin gideni arattigini herzaman kalbinde olucagimi ve beni sevdigini anlatiyor bende bu esnada cileden cikiyorum ne laftan anliyor ne sozden resmen kovdum kapimdan simdi ise ruyalarima giriyor hem kendisi hem aile fertleri artik uyumaya bile korkar oldum biktim bezdim tukendim yapacak hicbirsey gelmiyor aklima hatta saglikli dusunemiyorum desem yeridir imkansizi zorluyor onun bir huyu vardir birisinin kanina girmek icin masum masum bakar alttan allttan konusur uyumluymus rolu yapar ama isin aslinda insanin kanini sondamlasina kadar emer tek duam allahim bizi bunun ve ailesinin serrinden korusun belki karisiyla konus bu durumu diceksiniz onuda yaptim nasilmi bu rahatsiz etmeye devam etti uyardim birdaha tekrarlarsa esine soylicemi dedim ciddiye almadi gittim birsabah evine karisina anlattim eski este yanimizda agzini acip tek kelime etmedi adam inkar etse onada raziydim kadin cildirdi adama saldirdi yanimda bende sadece dedimki benim tarafimdan kesinlikle olmaz bu dusunce kocana sahip cik ben meraklisi olsam bosamazdim ve kapiyi cektim ciktim ama piskopat adam haala devam ediyor sanirim burdan tasinsam herkez icin en iyisi olucak ama dogru kararmi bilemiyorum hakkinizi helal edin cok uzun yazdim haxirli geceler

zor ve gıcık bir durum senin için..genelde türk erkeklerinin çoğu böyle..boşansalarda eski eşleriyle tekrar ilişki içinde olmak istiyorlar çocukları bahane eder rahatsız ederler.amaçları eski eşe rahatlık vermemek..kendileri evlenir ama eski eşin evlenmesine asla tahammül edemezler..eski karıları onların tapulu malıdır öyle zihniyetlilere göre..bir yanda yeni karı bir yanda eski karı bir ona git bir buna git..oh ne güzel..görüyoruz tv haber bültenlerinde boşandığı eski eşiyle barışmak istedi reddedilince öldürdü..son 2 yıldır böyle olaylar arttı..eşini haberdar etmen iyi olmuş lakin bu herife bunlar vız gelir tırıs gider..yeni karısından çekinse zaten sana tekrardan sarmaz rahatsız etmezdi..eeee nede olsa o bir erkek.yani kendine göre erkek..

Bu durumda yapabileceğin en son şeydi karısına gidip anlatmak.Ama sen en başta onu yapmışsın.Sonuçta iki çocuğunuz var,karısını tanımıyorsun bilmiyorsun,yarın öbür gün bu durum senin önüne pişirilip pişirilip konur.Kadın seni kıskandıkça ve bu durumu hatırladıkça sana ve çocuklarına düşman kesilecektir.
Gerçekten rahastızsan yapabileceğin tek ve ilk şey TAŞINMAK.Çözüm bulamazsan en son tercih karısına gitmektir.Ki gitsen nolcak,kadın bunu boşasa daha çok sana sarar.

Sen yazdiklarimi terstenmi okudun karisina ilk gittigim nerden cikti ve kim neyi pisirip pisirip önüme koyucak?????
Bak kardesim enson karisini haberdar ettim artik bicak kemige dayanmisti arti isitip onume koyma firsati hic olmucak ki ben onu bosasin kendim evleneyim dusuncesinde deyilim kadin dusman olsun yada olmasin hic onemi yok kopegine sahip ciksin yeter tasin demissinde sihirli degnegim yok hemen istemeyle olmuyor yer bulmak yeni mekan cocuklarin okullari burasi almanya

Sen yazdiklarimi terstenmi okudun karisina ilk gittigim nerden cikti ve kim neyi pisirip pisirip önüme koyucak?????
Bak kardesim enson karisini haberdar ettim artik bicak kemige dayanmisti arti isitip onume koyma firsati hic olmucak ki ben onu bosasin kendim evleneyim dusuncesinde deyilim kadin dusman olsun yada olmasin hic onemi yok kopegine sahip ciksin yeter tasin demissinde sihirli degnegim yok hemen istemeyle olmuyor yer bulmak yeni mekan cocuklarin okullari burasi almanya

Ben gayet düzgün okuyorum da,önce sen bana karşı bir sakin ol.Ben sana fikrimi yorumumu yazdım.Benim fikrime göre de senin huzuru bulman için yapacağın şey taşınmak.Taşınmak ha diye olmaz tabiki.Ama Taşınırsın seni yine rahatsız eder,en son eşine gidebilirsin o da çözüm olmaz yine sen zarar görürsün bunu anlatmaya çalıştım.Yorumum hoşuna gitmeyebilir.Kafana uymayabilir.Ama ben senin konuna bana göre en az zarar göreceğin şekli yazdım.Yoksa sana onunla yeniden evlenmek düşüncesindesin diye bir ibare de kullanmadım ki,sen önüne pişirip pişirip konma lafından bunu anladıysan,onu da şöyle daha açık söyleyeyeim.Sonuçta iki evladınız var.Sen eski kocana karşı hiçbirşey hissetmiyorsun ama kadın kocasının senden vazgeçmediğini bildiği için seni ister istemez kıskanacak sürekli bu konuyu gündemde tutacak ve çocuklarınada bugün göürşmeseler bile babaları görüştüklerinde çocukalrı da huzursuz edebilir kadın senden hıncını onlara yansıtır.Hayat yarın ne getirir bilinmez.Daha sakin ve ileride kendine zarar vermeyecek adımlar atmalısın.Yine tekrarlıyorum,yapabileceğin en mantıklı şey ev bulup taşınmak.

Karısıyla bile konuşmana rağmen birşey değişmiyorsa bence de taşınmak en güzeli, hatta ben birşeylerden, bana acı veren ya da hüzünlendiren şeyleri terketmek isterim hep, yeni bir çevre, yeni insanlar her zaman iyi gelir. Ha deyince olmaz tabi ki, ama taşınmak sizin ve çocuklarınızın yararına olacaktır diye düşünüyorum..

Merhaba bayanlar

Bak cnm bende ewlenip ayrıldım 1 çocuğum war 25 yaşındayım..
Ben eski eşime çok şanslar verdim..
4 sene ailemin ewinde çocuğumla bekledim belki düzelir diye..
Ama bir insan 7'de ne ise 70'de de odur, bunu çok iyi anladım..
Çok şükür 1 sene önce de boşandım..
Sen zaten kendin demişsin onun bi huyu wardır mülayim uyumluymuşuz gibi dawranır
ama elde ettikten sonra kanını emer insanın diye..
Belli ki çocuklarıyla bile ilgisi kalmamış, bariz sana takmış kafayı..
Sen bence eğer imkanın warsa taşı ewini derim..
Ailen ne diyor bu duruma pekii ???
Gerekirse uzaklaştırma kararı çıkar mahkemeden..
İçeriye bi girsin de görsün ozaman..

Back
X