- Konu Sahibi Monsterrmilk
-
Siz ilçe MEB'e gidip durumunuzu konuşun.En azindan aynı okulda degilsiniz.Kimse sizin haksız oldugunuzu düşünmez sonuçta boşanma asamasindasiniz tabiki onun yüzünü görmek istemeyebilirsiniz
Kendi yuzunu cirmiklayip Doktor raporu alip seni kotu gostermeye calisanin eski esisin degilmi.
Evet suan seni herkese kotu gostermeye calisir oyle bi algi yaratir. Ama icini rahatl tut. Seni bilen biliyor. Ve dedikodulari dinleyip Sana sirt ceviren olursa zaten dogru insanlar degilmis. Hayatindan cikmis olurlar. Hic savunmaya gecme. Hircinlasma ofkelenme. Ona istediklerini verme. Bir yandan psikolog bul kendine ve konusma terapisine basla.
Iyi gelecektir. Ayrica ne istiyorsan onu yap. Kimin ne dusundugunu dusunme. Onun ne yaptigini da takip etme ruhunu dinlendir.
Bence dimdik hiiiiç bu herif orda değilmiş gibi işinize gidin. Olanları hiç takmıyormuş gibi yapın
Kötü koyarsınız
Ben oyle biri degilim. Keske oyle olsan
Uzerimden dag kaldirdiniz sagolun cidden. Bulundugum ilcede yok ama cevre illerden iyi bir psikolog bulacagim insallah, arastiriyorum . Terapiye ciddi anlamda ihtiyacim var cunku kendimde bunu farkediyorum
Evet gidin. Bu sureci sagsaglim atlatmaniza yardimci olur. Ilac almaniza gerek yok zaten ama Konusmak cok iyi gelecektir.
Eski esiniz piskopat belli. Ama bunu fazla dusunerek kendinizi yormayin. Simdi sirada neler var ne yapacak diye dusunmeyin. Dusundukce varsayimlar Eder sonra bunlar korkuya veya ofkeye neden olabilir. Onun en buyuk derdi maskesinin dusmemesi. Birakin kendi kendine calsin oynasin. Sonucta onun derdi var o kotuyken iyiyi oynuyor. Sizin oyle nur derdiniz yok. Katilmayin hic. Ozaman yenemez sizi. Cunki yarismiyorsunuz. Kendi ruhunuza odaklanin sevdiginiz seyleri yapin. Ailenizle sevdiklerinizle vakit gecirin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?