• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Eş Kişisi, Ortak Toplantı, Akıl Verin Lütfen

Monsterrmilk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Mart 2013
1.259
1.355
133
Mersin
Boşanma sürecindeyim. Avukati tuttum bugun eski es kisisinin eline bosanma dilekcesi gecmis. Enistemi teyzemi aramis konusalim (evlerine gitmeyen,yolda gorse yolunu degistiren insan kendisi). Teyzemde sinirlenmis, ne vakit teyzesi oldum diye.

Ikinci konuda biz ilcede ayni zumredeyiz. Bende o zumrenin ilce baskaniyim ama sube muduru ile gorusup durumlari anlattim toplantiya katilmadim. Bazi yapilmasi gereken is ve islemler varmis benim yerime bir kac hoca yapmis sagolsunlar ama eski es kisisi ne anlatti onlara bilmiyorum ha bire whatsapp grubundan mesaj atiyor milletle sakalasiyor. Bugun toplantiya gelmeyenler hakkinda ilce mem gerekli islemleri yapacak zaten filan diye goz korkutmaya calisiyor. Durumunuda degistirmis, niyet kismet meselesi yazmis. Yani ben korkan kacan durumuna mi dustum. Ama yuzunu gormek istemiyorum daha 20 gun oolmadi yasanilanlar nasil yuzsuzluk bu. Sanki alni ak olan kendisi gibi. Asil onun uzaklastirma karari var ama. Yarin da var bir toplanti. Su surecte katilmak gelmiyor icimden ama diger hocalar da beni mi suclu gorur acaba

Siz ilçe MEB'e gidip durumunuzu konuşun.En azindan aynı okulda degilsiniz.Kimse sizin haksız oldugunuzu düşünmez sonuçta boşanma asamasindasiniz tabiki onun yüzünü görmek istemeyebilirsiniz

Konustum ben sube muduru ile anlayisla karsiladi. Hatta toplanti basinda ozel sebeblerinden dolayi melike hoca katilamayacak demis. Bunu baska bir hocadan ogrendim tabi bende.

Kendi yuzunu cirmiklayip Doktor raporu alip seni kotu gostermeye calisanin eski esisin degilmi.
Evet suan seni herkese kotu gostermeye calisir oyle bi algi yaratir. Ama icini rahatl tut. Seni bilen biliyor. Ve dedikodulari dinleyip Sana sirt ceviren olursa zaten dogru insanlar degilmis. Hayatindan cikmis olurlar. Hic savunmaya gecme. Hircinlasma ofkelenme. Ona istediklerini verme. Bir yandan psikolog bul kendine ve konusma terapisine basla.
Iyi gelecektir. Ayrica ne istiyorsan onu yap. Kimin ne dusundugunu dusunme. Onun ne yaptigini da takip etme ruhunu dinlendir.

Kendi yuzunu cirmiklayip Doktor raporu alip seni kotu gostermeye calisanin eski esisin degilmi.
Evet suan seni herkese kotu gostermeye calisir oyle bi algi yaratir. Ama icini rahatl tut. Seni bilen biliyor. Ve dedikodulari dinleyip Sana sirt ceviren olursa zaten dogru insanlar degilmis. Hayatindan cikmis olurlar. Hic savunmaya gecme. Hircinlasma ofkelenme. Ona istediklerini verme. Bir yandan psikolog bul kendine ve konusma terapisine basla.
Iyi gelecektir. Ayrica ne istiyorsan onu yap. Kimin ne dusundugunu dusunme. Onun ne yaptigini da takip etme ruhunu dinlendir.

Uzerimden dag kaldirdiniz sagolun cidden. Bulundugum ilcede yok ama cevre illerden iyi bir psikolog bulacagim insallah, arastiriyorum . Terapiye ciddi anlamda ihtiyacim var cunku kendimde bunu farkediyorum

Uzerimden dag kaldirdiniz sagolun cidden. Bulundugum ilcede yok ama cevre illerden iyi bir psikolog bulacagim insallah, arastiriyorum . Terapiye ciddi anlamda ihtiyacim var cunku kendimde bunu farkediyorum

Evet gidin. Bu sureci sagsaglim atlatmaniza yardimci olur. Ilac almaniza gerek yok zaten ama Konusmak cok iyi gelecektir.
Eski esiniz piskopat belli. Ama bunu fazla dusunerek kendinizi yormayin. Simdi sirada neler var ne yapacak diye dusunmeyin. Dusundukce varsayimlar Eder sonra bunlar korkuya veya ofkeye neden olabilir. Onun en buyuk derdi maskesinin dusmemesi. Birakin kendi kendine calsin oynasin. Sonucta onun derdi var o kotuyken iyiyi oynuyor. Sizin oyle nur derdiniz yok. Katilmayin hic. Ozaman yenemez sizi. Cunki yarismiyorsunuz. Kendi ruhunuza odaklanin sevdiginiz seyleri yapin. Ailenizle sevdiklerinizle vakit gecirin.

Evet gidin. Bu sureci sagsaglim atlatmaniza yardimci olur. Ilac almaniza gerek yok zaten ama Konusmak cok iyi gelecektir.
Eski esiniz piskopat belli. Ama bunu fazla dusunerek kendinizi yormayin. Simdi sirada neler var ne yapacak diye dusunmeyin. Dusundukce varsayimlar Eder sonra bunlar korkuya veya ofkeye neden olabilir. Onun en buyuk derdi maskesinin dusmemesi. Birakin kendi kendine calsin oynasin. Sonucta onun derdi var o kotuyken iyiyi oynuyor. Sizin oyle nur derdiniz yok. Katilmayin hic. Ozaman yenemez sizi. Cunki yarismiyorsunuz. Kendi ruhunuza odaklanin sevdiginiz seyleri yapin. Ailenizle sevdiklerinizle vakit gecirin.

Onu yaptiklarini yapacaklarini dusununce karamsarliga giriyorum zaten, kendimle ilgili planlar yapinca mutlu oluyorum. Yeniden universite sinavlarina hazirlanmayi dusunuyorun. Dunya turuna cikmak istiyorum. Insallah guzel olur yasayacaklarim

Siz niye katılmıyorsunuz canım? Uzaklaştırma emri alan ve yanınıza yaklaşmaması gereken o. Başınız dik bir şekilde gidin, isterseniz uzaklaştırma emrini hatırlatın ki gelmesin. Meydanı boş bırakmayın.

Back
X