- 26 Ağustos 2012
- 715
- 333
- 103
- Konu Sahibi Esilayagmur
-
Merhaba hanimlar. eski konularimi okuyanlar bilir (narist es, aldatilma, terkedilme, vs).
Eski esim biran evvel gorucu usuluyle evlenmek istiyormus, duyumlar aldim. Biz yurtdisinda yasiyoruz, bu da Turkiyeden birini getirecekmis. Bana oncelerinde mesajda "evlenip cocugumu elinden alip esime baktiracagim''' yazmisti...
Beni korku sardi, neden bu kadar cabuk evlenir. benimle evliyken evlilik hayati yasamiyordu ozgur olmak istiyordu, simdi ne degisti birden?
Allahim biliyor ya, icimden hep diyorum ve agliyorum; Allahim bu adam beni herseyden alikoyacak. Evlensem kizimi uveybaba eline vermem diyerek elimden alir diye korkuyorum. Beddua etmiyorum ama Allahim icimdeki ahimi biliyor, gocup gitse ahirete bu sefer kizim babasiz kalacak.
Afff ALlahim... dertlesmek amacli yazdim.
kizim 3 yasind.
Yurt dışında neredesiniz? Afganistan falan herhalde bu kadar korktuğunuza göre
Bak kardeş, çocuğumu elimden alacaklar diye bir korkun olmasın, dağ başında yaşamıyoruz. Muhtemelen Avrupa’dasın. Orada kanunlar kadınlardan yana işler. Türkiye’de bile olsan öyle eşkıya gibi elinden alamaz. Amma korkutmuş adam seni evliyken. Kendine gel önce, güçlü ol. Adam dava açıp almaya çalışıyot diyelim ki çocuğunu, sen de karşı dava aç, aldatmayı, tehditleri vb. göster mahkemeye. Uğraş, alamasın. Kaldı ki almaya çalışacak mı bakalım? Evleneceği kadın isteyecek mi çocuğu? Bence düşünme bunları. Boşanmış ve kurtulmuş olmanın huzurunu yaşa. O senin gözünü korkutmak istiyor, seni huzursuz etmeye çalışıyor; ona bu fırsatı verme.
iste mutlu olmak istiyorum hergun hergun sabah uyandigimda acaba bugun bana ne kotu mesaji atacak diye gunum geciyor...hıc bırsey yapamaz korkma konu sahıbı
guclu oldun ya bıraktın ya onu kompleks yapıyor canını sıkmak ıstıyor boyle uzulmenı ıstıyor
sen yasa hayatını asla korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?