• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski es tarafindan tehdit edilmek...

Esilayagmur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
715
333
103
Merhaba hanimlar. eski konularimi okuyanlar bilir (narist es, aldatilma, terkedilme, vs).

Eski esim biran evvel gorucu usuluyle evlenmek istiyormus, duyumlar aldim. Biz yurtdisinda yasiyoruz, bu da Turkiyeden birini getirecekmis. Bana oncelerinde mesajda "evlenip cocugumu elinden alip esime baktiracagim''' yazmisti...

Beni korku sardi, neden bu kadar cabuk evlenir. benimle evliyken evlilik hayati yasamiyordu ozgur olmak istiyordu, simdi ne degisti birden?

Allahim biliyor ya, icimden hep diyorum ve agliyorum; Allahim bu adam beni herseyden alikoyacak. Evlensem kizimi uveybaba eline vermem diyerek elimden alir diye korkuyorum. Beddua etmiyorum ama Allahim icimdeki ahimi biliyor, gocup gitse ahirete bu sefer kizim babasiz kalacak.

Afff ALlahim... dertlesmek amacli yazdim.

Merhaba hanimlar. eski konularimi okuyanlar bilir (narist es, aldatilma, terkedilme, vs).

Eski esim biran evvel gorucu usuluyle evlenmek istiyormus, duyumlar aldim. Biz yurtdisinda yasiyoruz, bu da Turkiyeden birini getirecekmis. Bana oncelerinde mesajda "evlenip cocugumu elinden alip esime baktiracagim''' yazmisti...

Beni korku sardi, neden bu kadar cabuk evlenir. benimle evliyken evlilik hayati yasamiyordu ozgur olmak istiyordu, simdi ne degisti birden?

Allahim biliyor ya, icimden hep diyorum ve agliyorum; Allahim bu adam beni herseyden alikoyacak. Evlensem kizimi uveybaba eline vermem diyerek elimden alir diye korkuyorum. Beddua etmiyorum ama Allahim icimdeki ahimi biliyor, gocup gitse ahirete bu sefer kizim babasiz kalacak.

Afff ALlahim... dertlesmek amacli yazdim.

Allah sabır ve kolaylık versin. Çocuğunuz büyük ise kendi rızasını sormuyorlar mi orada? Kucukse de anneye bağımlı sayılmıyor mu?
Güçlü olun ve tüm olanaklarinizi değerlendirin. Haklısınız en mühimi çocuğunuzun psikolojisi.
Hayırlısı olsun.

İnşallah evlenemez o zaman :KK45:

Çocukla tehdit eden, çocuğu çirkin emelleri için kullanan
Kadın olsun, erkek olsun
Karakteri 5 kuruş etmez

hıc bırsey yapamaz korkma konu sahıbı
guclu oldun ya bıraktın ya onu kompleks yapıyor canını sıkmak ıstıyor boyle uzulmenı ıstıyor
sen yasa hayatını asla korkma

Yurt dışında neredesiniz? Afganistan falan herhalde bu kadar korktuğunuza göre:işsiz:

Bak kardeş, çocuğumu elimden alacaklar diye bir korkun olmasın, dağ başında yaşamıyoruz. Muhtemelen Avrupa’dasın. Orada kanunlar kadınlardan yana işler. Türkiye’de bile olsan öyle eşkıya gibi elinden alamaz. Amma korkutmuş adam seni evliyken. Kendine gel önce, güçlü ol. Adam dava açıp almaya çalışıyot diyelim ki çocuğunu, sen de karşı dava aç, aldatmayı, tehditleri vb. göster mahkemeye. Uğraş, alamasın. Kaldı ki almaya çalışacak mı bakalım? Evleneceği kadın isteyecek mi çocuğu? Bence düşünme bunları. Boşanmış ve kurtulmuş olmanın huzurunu yaşa. O senin gözünü korkutmak istiyor, seni huzursuz etmeye çalışıyor; ona bu fırsatı verme.

Yurt dışında neredesiniz? Afganistan falan herhalde bu kadar korktuğunuza göre:işsiz:

Bak kardeş, çocuğumu elimden alacaklar diye bir korkun olmasın, dağ başında yaşamıyoruz. Muhtemelen Avrupa’dasın. Orada kanunlar kadınlardan yana işler. Türkiye’de bile olsan öyle eşkıya gibi elinden alamaz. Amma korkutmuş adam seni evliyken. Kendine gel önce, güçlü ol. Adam dava açıp almaya çalışıyot diyelim ki çocuğunu, sen de karşı dava aç, aldatmayı, tehditleri vb. göster mahkemeye. Uğraş, alamasın. Kaldı ki almaya çalışacak mı bakalım? Evleneceği kadın isteyecek mi çocuğu? Bence düşünme bunları. Boşanmış ve kurtulmuş olmanın huzurunu yaşa. O senin gözünü korkutmak istiyor, seni huzursuz etmeye çalışıyor; ona bu fırsatı verme.

hahaa yok Afghanistan degil.. Guclu olmaya calisiyorum cok Sukur calisiyorum... aldatma delilim yok cunku resimlre telefonu gizliydi, aldatma baska turlu oluyordu... ona korkumu hissettirmiyorym veya korkumu belli etmiyorum ama icim icimi yiyor ne yalan soylim.

hıc bırsey yapamaz korkma konu sahıbı
guclu oldun ya bıraktın ya onu kompleks yapıyor canını sıkmak ıstıyor boyle uzulmenı ıstıyor
sen yasa hayatını asla korkma
iste mutlu olmak istiyorum hergun hergun sabah uyandigimda acaba bugun bana ne kotu mesaji atacak diye gunum geciyor...

Çocuğu elinden alamaz. Sen mesela çocuğa bakmasan, uyuşturucu alsaydin felan durum başka olurdu. Ama normal şartlarda evlense bile öyle kolay alamaz icin rahat olsun

Benzer bir olayı ardaşım yaşadı.Yıllarca biber gazıyla dolaştı polis çağırmalar uzaklaştırma kararı falan hak getire eski eşi iş çıkışlarında bile kapılarda bekliyordu iş arkadaşları evine girene kadar refakat ediyorlardı.Sokakta herkesin ortak dili Almanca olduğundan Almanca hakaretler ediyordu kadın daha çok rezil olsun diye.
Sonra yıllar geçti adam sevgili buldu kadından elini çekti ortak kızları evlendi o ara daha iyi oldular en azından medeni iki insan gibi konuşabiliyorlardı artık..
Tam herşey yoluna girmişken arkadaşım kötü bir hastalığa yakalandı şuan onunla mücadele ediyor belki de yıllarca yaşadığı stres sebeb oldu bilemiyoruz çok zor Allah bu durumu yaşayan herkesin yardımcısı olsun..

elinizde delil olsun mesajları.
hiçbir şekilde silmeyin arşivleyin hepsini.
mahkemeye gidin dengesiz davranışlar sergilediğinden uzaklaştırma kararı çıkartın hakkında.

Back
X