Mrb arkadaslar lutfen bana yardimci olurmusunuz.. 2 yil oldu esimden anlasamadik bosandim. Sonrasinda barismak istedi ben guvenemedim istemedim. Ve o gidip evlendi. Evlenirkende bana sen sebepsin sana ofkemden evleniyorum falan dedi inanmadim tabi yine ben. Bu arada 3 yasinda kizim var.. Suan evlendigi halde cocugu bahane edip benle görüşmek istedi. Bende kabul ettm disarda kizimla ilgili konusalm dedik tabi herzamanki gibi onun niyeti benim. Herzamanki damardan konusmalar yok beni kaybetmek istemezmis falan. Ben bu saatten sonra ona inanmadim tabi. Evli adamla isimde olmaz. Ama neyaptiysam kizimla icten ilgilenmiyor. Araya beni katma ailemden iste cocugunu görüş diyorum. Ama eger arada ben yoksam kizini aramiyor bile. Bende gerçekten kizimla ilgilensin istiyorum. Cok agrimada gidiyor sonucta ben bu cocugu tek dogurmadm.ve bizim ayrilik sebebimiz sorumsuzluk bizim icin calismadi ama suan calisiyor. Bende suan calisip kizima bakmaya çalışıyorum. Nafakayida odemiyor. Bazen ofkelenip kizim icin onla muhatap olsammi diyorum. Sonucta bakmak zorunda.. bi taraftanda birak diyorum bilmiyorum sizce neyapmaliyim. O bana en son bile bi msj uzaginizdayim falan dedi. Bende bizi istemeyip gidip baskasiyla evlenen adamla hic isim olmaz diyorum bi tarafimda cocuk diyor. Cunki basta farkliydi heralde evliliginde problem basladi bu tarafa yoneldi. Burda aptal yok öyle istediginde. Ama bu yonunden yararlanip kizima baktirabilirmiyim bilemiyorum..