eski eş...

azire

Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2013
36
1
6
35
İstanbul
Mrb arkadaslar lutfen bana yardimci olurmusunuz.. 2 yil oldu esimden anlasamadik bosandim. Sonrasinda barismak istedi ben guvenemedim istemedim. Ve o gidip evlendi. Evlenirkende bana sen sebepsin sana ofkemden evleniyorum falan dedi inanmadim tabi yine ben. Bu arada 3 yasinda kizim var.. Suan evlendigi halde cocugu bahane edip benle görüşmek istedi. Bende kabul ettm disarda kizimla ilgili konusalm dedik tabi herzamanki gibi onun niyeti benim. Herzamanki damardan konusmalar yok beni kaybetmek istemezmis falan. Ben bu saatten sonra ona inanmadim tabi. Evli adamla isimde olmaz. Ama neyaptiysam kizimla icten ilgilenmiyor. Araya beni katma ailemden iste cocugunu görüş diyorum. Ama eger arada ben yoksam kizini aramiyor bile. Bende gerçekten kizimla ilgilensin istiyorum. Cok agrimada gidiyor sonucta ben bu cocugu tek dogurmadm.ve bizim ayrilik sebebimiz sorumsuzluk bizim icin calismadi ama suan calisiyor. Bende suan calisip kizima bakmaya çalışıyorum. Nafakayida odemiyor. Bazen ofkelenip kizim icin onla muhatap olsammi diyorum. Sonucta bakmak zorunda.. bi taraftanda birak diyorum bilmiyorum sizce neyapmaliyim. O bana en son bile bi msj uzaginizdayim falan dedi. Bende bizi istemeyip gidip baskasiyla evlenen adamla hic isim olmaz diyorum bi tarafimda cocuk diyor. Cunki basta farkliydi heralde evliliginde problem basladi bu tarafa yoneldi. Burda aptal yok öyle istediginde. Ama bu yonunden yararlanip kizima baktirabilirmiyim bilemiyorum..

İyi de eşiniz tekrar barışmak için adım attığı halde siz güvenip istememişsiniz,
sonrasında da bizi istemedi gidip başkasıyla evlendi demişsiniz.

Hangisi doğru?

Bir de bu yönünden yararlanayım mı derken neyi kastettiniz?
Yani eski eşinizle evli gibi görüşmeyi mi düşünüyorsunuz?

Sizin zorlamanızla olacak şey değil.
Babalık içten gelen bir duygudur, zorlamayla olursa bir yerde patlak verir.

Evet bakmak zorunda ama sizin Ali Cengiz oyunlarınızla değil...

Son düzenleme:
Mrb arkadaslar lutfen bana yardimci olurmusunuz.. 2 yil oldu esimden anlasamadik bosandim. Sonrasinda barismak istedi ben guvenemedim istemedim. Ve o gidip evlendi. Evlenirkende bana sen sebepsin sana ofkemden evleniyorum falan dedi inanmadim tabi yine ben. Bu arada 3 yasinda kizim var.. Suan evlendigi halde cocugu bahane edip benle görüşmek istedi. Bende kabul ettm disarda kizimla ilgili konusalm dedik tabi herzamanki gibi onun niyeti benim. Herzamanki damardan konusmalar yok beni kaybetmek istemezmis falan. Ben bu saatten sonra ona inanmadim tabi. Evli adamla isimde olmaz. Ama neyaptiysam kizimla icten ilgilenmiyor. Araya beni katma ailemden iste cocugunu görüş diyorum. Ama eger arada ben yoksam kizini aramiyor bile. Bende gerçekten kizimla ilgilensin istiyorum. Cok agrimada gidiyor sonucta ben bu cocugu tek dogurmadm.ve bizim ayrilik sebebimiz sorumsuzluk bizim icin calismadi ama suan calisiyor. Bende suan calisip kizima bakmaya çalışıyorum. Nafakayida odemiyor. Bazen ofkelenip kizim icin onla muhatap olsammi diyorum. Sonucta bakmak zorunda.. bi taraftanda birak diyorum bilmiyorum sizce neyapmaliyim. O bana en son bile bi msj uzaginizdayim falan dedi. Bende bizi istemeyip gidip baskasiyla evlenen adamla hic isim olmaz diyorum bi tarafimda cocuk diyor. Cunki basta farkliydi heralde evliliginde problem basladi bu tarafa yoneldi. Burda aptal yok öyle istediginde. Ama bu yonunden yararlanip kizima baktirabilirmiyim bilemiyorum..

hem size döndugunde kabul etmemişsiniz.. hemde sizi istemediğini söylüyorsunuz.. ayrılık sürecindemi sizi istemedi? birde artık calıştıgını ama nafaka ödemediğini söylüyorsunuz. hukuki acıdan bu mümkün degil diye biliyorum. nafaka anlamında yargı surecını baslatırsanız geriye dönük dahi alabiliyorsunuz.

sizden ricam maddi boyuttan ziyade manevi olarak babasının cocugunun yanında olmasını saglamanız. tabiki cocugu tek basınıza yapmadınız ancak babasının hataları karsısında cocugunuzun zarar görmesine izin vermeyin. anne olarak siz guçlü olmalısınız.

Eğer siz aradan çekildiğinizde kızını arayıp sormuyorsa arkadaş olarak kalabilirsiniz.. Kaya Çilingiroğlu ve Hülya Avşar gibi:) Ama arkadaşın dediği gibi babalık içten gelen bir şey. Sırf sizle barışma ümidiyle de bir yere kadar görüşterebilirsiniz

Kata külle yapmaya ne gerek var anlayamadım.

O zaten sorumluluk sahibi bir birey olsaydı boşanmazdınız.Evladını düşünen baba olsaydı üzerine düşen görevleri yapardı.
Doğru bir adam olsaydı evliyken kızınızı bahane edip sizinle arayı yapmaya çalışmazdı.

Bunu yapmanız sizi strese sokmaktan başka hiçbir işe yaramaz.Nafakayı ödemiyorsa hukuki haklarınızı kullanır alırsınız.Babalık konusuna gelince sizin zorunuzla babalık yapacak olan adam çocuguna ne kadar verimli olabilir bunu düşünün?

Kendimi ifade edrmedim heralde. Eski esim daha once bikac defa yapamıyorum deyip bosanmak istedi mecbur kabul ettim.sonrasinda pismanim deyip eve getirdi ama yikimlar oldu bende aynisini tekrarladi psikolojik sorunlari vardi. En son barismak istediginde oyuzden kabul etmedim korktum yikilmaktan. Guvenemedim. Yani bizi gercekten sevdigineistedigine inandirmadi.nafaka konusundada icraya verildiginde tabiki oduyor ama neden maddi manevi yiprandiktan sonra yeterince yikildim. Bilemiyorum tesekurler arkadaslar.

Siz, almak istediklerinizi kendinizi kullandırarak almak yerine hukuki boyutuyla almaya çalışsanız.bence eski eşiniz sizi ve karısını aynı anda yürütmeye çalışıyor.siz de aklınızca bu durumu kullanayım derken,onunla sevişip, kızınıza mı babalık duygularını kabarttacaksınız?yanlış ve anlamsız bir girdabın içine girmeyin derim.

Son düzenleme:

ödemesi gereken nafakayı ödemiyo sizde muhattap olmayı sitemiyosanız mahkemeye başvurun. elinde size para verdiine dair bir dekontu yoksa bundan önceki ve sonraki nafakaları mahkeme sizin adınıza alacaktır.

evli barklı adamla ne işiniz var allasen?:53::53: o çocuğunuzun babası sadece o adam müsveddesine ( şu anki eşini eski eşiyle aldatmayı düşünen biri adamdan sayılmıyor da banagöre )babalık duygusunu beraber olarak aşılayacaksın nasıl olacaksa?bir de yuva yıkacacaksın:50::50:

bak arkadaşım seni anlıyorum çocuğunun eksik büyümesini istemiyorsun ama babalık içten gelen birşeydir ihanetle olacak şey değil:45:

Bu insan sizin kızınızın babası sadece. Kızıyla ilgilenip ilgilenmemek eşinizin sorumluluğunda. Siz anne olarak vazifelerinizi eksiksiz bir şekilde yerine getirin.

Olaya eski eşinizin hanımının tarafından bakarsanız bazı fikirleriniz yanlış. Sizin aranızda ne duygusal ne de hukuki hiçbir bağ yok evladınız dışında. Bence bu insana karşı dikkatli olun. Başka bir hanımın üzülmesine neden olabilirsiniz.

Kör ölünce badem gözlü olurmuş
Madem sorumsuz diye boşandınız, şimdi bile çocuğu ile ilgilenmeyen adamla ne diye muhatap oluyosunuz ki

Boşanmanıza neden olan sebepler yüzünden bu evliliği de başarısız. bariz.
Tekrar sizin kapınızı zorluyor.
Kaçak davranırsanız hep yüz bulacak gelecek.

Back
X