Eski eşim beni arayip barismak istedi yalvardi ne yapayim bir akil verin?

jiyancan

Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2017
100
56
13
41
Arkadaslar daha yeni bosandim az cok yazdiklarimi duygularimi bileniniz vardir Aile baskisi kendi hatalari yetmez gibi surekli kendi orf adetlerini one surup beni cileden cikardilar sonunda bosanma davasi acip bitirdim Allah var cok uzuldum kolay degil kac senemi verdim tum dunyam yikildi aglamalarim bir turlu gecmek bilmedi ama bir hafta oldu daha yine Allaha sigindim bu zor gunleri atlatayim diye hatta zaman zaman ona uzuldum ama kendi hatalari coktu simdi kalkip beni aradi yalvardi sensiz evde nefes alamiyorum sen varmissin gibi heyecanla geliyorum belki bana supriz yapmis gelmissin diye o umutla eve geliyorum dedi cok uzuldum ve beni ikna etmeye calisiyor geri don gelip ailemle konus pismanim de diyor aklimi oynatacagim yemin ederim bu adami ne yapayim bilmiuorm artik.

Denenmisi denemek bence olmaz.
Insan kolay bosanma karari verip, uygulamiyor. Siz bu konuda zoru basarmissiniz.
Siddet, ihanet, bagimliliklari yoksa barismak icin bir arti olabilir ama size yeniden birlesirseniz ne vaadediyor bu onemli.

Eski konunuzu okudum da boşanmakla kendinize büyük iyilik etmişsiniz. Sakın barışmayın. Eğer çocuğunuz yoksa eski eşinizle bağlantıyı da kesin. Çocuk varsa çocuk için insan görüşmek zorunda kalıyor çünkü.

Boşanana kadar aklı neredeymiş. Ayrıca pişman olan kendisi sizin bir pişmanlığınız yok ki. Bir iki ağlar sızlar unutur. Gitsin annesi ve abileri teselli eder onu merak etmeyin siz.

Geri dön gel ailemle konuş pişmanım de !!!

Oldu başkaaa???

Barışmak gibi bi hataya düşmeyin sakın. Adamdaki özgüven tavan. Ruh hastası ya..

Denenmişi denemek ahmaklıktır.. ki bu adam hayatta iflah olmaz. Söyledikleri de bunun ispatı zaten.
ailece kafayi yemisler bosanma zamani cok zorlandim ama bu yaptiklari akil.isi degil

Eski konunuzu okudum da boşanmakla kendinize büyük iyilik etmişsiniz. Sakın barışmayın. Eğer çocuğunuz yoksa eski eşinizle bağlantıyı da kesin. Çocuk varsa çocuk için insan görüşmek zorunda kalıyor çünkü.

Boşanana kadar aklı neredeymiş. Ayrıca pişman olan kendisi sizin bir pişmanlığınız yok ki. Bir iki ağlar sızlar unutur. Gitsin annesi ve abileri teselli eder onu merak etmeyin siz.
Allaha bin sukur cocuk yok yoksa boyle bir ailede buyuse kafayi yerdi

Erkek degilki uye :)

sen mi düştün:)
açıklamada yapmıştım oysa:)
kadın niye gidip pişmanım desin zaten boşanmayı isteyen o. demek suç adamda.
o halde adam gelip kadının ailesi ile konuşup pişmanım demeli:KK66:
adam kendini kadın sanıyorsa konu sahibinide erkek sanıyor.

Aileyle ne alakasi var neden ozellikle ailesine pismanliginizi dile getirmeniz gerekiyormus?
Sanki ailecek bosanma gerceklesmis.
kendisi ailesinin papagani olmus vaziyette onlar ne dese onu yapar is ev aile herseyi onlarin lafiyla donuyor.

Ahaha valla ben dustum bi acaba dedim ama ilk yazmak istemistim deyince kafam karisti :)
Uykum gelmis :/

kendini erkek sansaydi zaten bastan beri ailesine abisine evliligi hakkinda laf vermezdi evde olup biteni tum sulalesine gidip anlatiyordu ailedeki tum erkekler karilarinin dedikodusunu yapiyor vallahi diger ailedeki gelinler kendini eziyor hergun bir dertle baba evine donup coluk cocuk var diye geri geliyorlar

Denenmisi denemek bence olmaz.
Insan kolay bosanma karari verip, uygulamiyor. Siz bu konuda zoru basarmissiniz.
Siddet, ihanet, bagimliliklari yoksa barismak icin bir arti olabilir ama size yeniden birlesirseniz ne vaadediyor bu onemli.
hicbirsey vaad etmiyor ailem ayni aile sende ailemin sozunden cikma diyor yani eski tas eski hamam

Back
X