Eski eşim evlendi

nilufer33

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2022
60
7
1
35
Merhaba.1hafta önce kızımı babasına verdim 2haftalık kalması için,fakrlı ülkelerde yaşadığımız için bir birlerini uzun zamandır görmüyorlardı.ve iki gün önce eski eşim bana evlendiğini itiraf etti.kızımı hazırlamadan karısı ile tanıştırmış ve şuan ayni evdeler.ilk derdim kızımın psikolojisi(çocuk nasıl kötü etkilenmiştir şimdi)ikincisi de kendim.aklım almıyor,seven insan nasıl unutuyor,nasıl hiç bir şey yaşanmamış gibi evlene biliyor.kendimi çok değersiz hiss ediyorum.benim içimde belki barışırız belki düzelir gelirdi umudu varmış.şuan hayatımın altı üstüne gelmiş gibi,bir daha nasıl başkasını seveceğim?ben kolay kolay kimseye güvenemem ki.o kadar yaşanmışlık bir hiç mi oldu şimdi.lütfen bana yardım edin,kendimi toparlamam lazım

Merhaba.1hafta önce kızımı babasına verdim 2haftalık kalması için,fakrlı ülkelerde yaşadığımız için bir birlerini uzun zamandır görmüyorlardı.ve iki gün önce eski eşim bana evlendiğini itiraf etti.kızımı hazırlamadan karısı ile tanıştırmış ve şuan ayni evdeler.ilk derdim kızımın psikolojisi(çocuk nasıl kötü etkilenmiştir şimdi)ikincisi de kendim.aklım almıyor,seven insan nasıl unutuyor,nasıl hiç bir şey yaşanmamış gibi evlene biliyor.kendimi çok değersiz hiss ediyorum.benim içimde belki barışırız belki düzelir gelirdi umudu varmış.şuan hayatımın altı üstüne gelmiş gibi,bir daha nasıl başkasını seveceğim?ben kolay kolay kimseye güvenemem ki.o kadar yaşanmışlık bir hiç mi oldu şimdi.lütfen bana yardım edin,kendimi toparlamam lazım
Ne güzel bir söz vardı bilir misin. Hayatım alt üst oldu üzülme nerden biliyorsun hayatının altinin üstünden daha iyi olmadığını. Çok daha güzel günler seni bekliyor. Boşanmış biri daha ne kadar eski hayatına bağlı kalabilirdi ki. Ayrıca erkek bu temel ihtiyaçlarını gidermesi için sürekli başka birine ihtiyaç duyarlar. Düzen onlar için daha önemli. Sen de özgür bir kadınsın kendini hemen topla ve hayata geri dön. İnan bana çok daha mutlu olacaksınız. Gözünüz sevmek için birini aramasin o zaten kendiliğinden karşınıza çıkacak ve siz oh ne diye rahatliyacaksiniz♥️🤗

Neden boşanmıştınız.
Eğer gerçekten iyi olsaydı evliliğiniz boşanmazdınız ki.
Şimdi böyle hissetmeniz çok normal yaşanmışlıklar var onlarda geçecek.
İyi ki de evlenmiş daha umut beslemezsiniz artık kendi yolunuza bakarsınız.
Kim bilir ne güzel bir insan çıkacak karşınıza.
Önemli olan kızınız ona odaklanın.

Çok normal bu hisleriniz üzüleceksiniz ağlayacaksınız yine boşandığınız zaman gibi, ama geçecek. Ama hislerinizin mantığınızın önüne geçmesine izin vermeyin. Yıpranırsınız.
Bence insan böyle şeylerde bana yapmadığını ona yapar mı? Benim görmediğim rahatlığı o görür mü? Onu beni sevdiğinden daha mı fazla sever düşünceleri dolduruyor beynimizi bu his çok kötü ama ilerde sizde ondan daha iyisini bulduğunuzda iyi ki diyeceksiniz. Bu hisler de geçecek hep böyle gitmez. Üzülmeyin.

evlenmeyin hanımefendi sevmeyin illa her kadının bir kocası olacak falan diye bişey yok bekleyin zaman geçsin belki seveceğiniz birisi çıkar hemen ben nasıl güvenirm nasıl severim falan derdine düşmüşsünüzz

Evlenmesi sizi duygusal anlamda hic ilgilendirmiyor artik..sadece cocugunuz olduğu icin ona birlikte aciklamaniz gerekirdi

Derdiniz belli ki çocuk değil. Evliliğiniz bitmiş, sevmiyosunuz ki boşanmışsınız adamdan niye bir şey bekliyorsunuz ki? Kör öldü badem gözlü mü oldu?

Bu sürecte kizinizi iyi gözlemleyin. Benim de bir akrabagim cocuguna önceden evlendigini söylemedi. Cocuk Bu durumu kabullenmekte ilk basta cok zorlandi ve sorunlar yasadi. Sizinkinin yasi kücük ama bu durumda sizin tutumunuzda cok önemli. "Baban bizi birakti/unuttu" moduna girseniz cocugunuz kötü etkilenir. Bosanma nedenlerinizi bilmiyorum, ama belliki adam kendine yeni bir yol cizmis. Sizde kendi hayatiniza odaklanin.

Ay size ne kuzum onun icin depresyona mi gireceksiniz biraz rahatlayin kac yil gecmis aradan,aliskanlikla boyle soyluyorsunuz da ne insanlar var dunyada saplanip kalmayin ayrica degersiz falan degilsiniz o mu belirleyecek yani sizin degerinizi ?ne munasbet

Cocuk konusuna gelince yillardir ayriymissiniz zaten cocuklarin farkindaligi yuksek oluyor merak etmeyin

Erkekler bizim gibi degil 4 yil degil 4 ay beklemez kafalarinda bitiyorlar onun icin sizdr kapatin duygusalligi kenara birakip ayaklariniz saglam bassin kimsenin yasini tutmaya gerek yok ,tutanlara sorun keske uzulmeseydim diyorlar sizde dersiniz dusunmeyin konuyu insan banane diye diye umarsamaz biri haline geliyor, bir kez geliyorsunuz dunyaya odaginiz kendi mutlulugunuz olsun

1. Ayrılmışsınız zaten eski eş adı üstünde
Sizi unutmamış olsaydı seviyor olsaydı hala şu an evli olurdunuz.
Ayrılmışsınız artık hayatına başkasını alması da evlenmesi de normal

2. Hiç söylemeden evlenmesi hatalı.
En azından çocuğa pedagog eşliğinde söyleyebilirdi.
Umarım kız kötü etkilenmez.

Bunları hissetmen çok normal ama boşandıktan sonra tamamen bitirmeliydin kafanda. Gerçek bir sevgi olsaydı boşanmazdınız zaten keske umutlanmasaydın. Sen de ne zaman birine güveneceginden emin olursan o zaman birini seversin,evlenirsin o evlendi diye aceleye getirme

Ay size ne kuzum onun icin depresyona mi gireceksiniz biraz rahatlayin kac yil gecmis aradan,aliskanlikla boyle soyluyorsunuz da ne insanlar var dunyada saplanip kalmayin ayrica degersiz falan degilsiniz o mu belirleyecek yani sizin degerinizi ?ne munasbet

Cocuk konusuna gelince yillardir ayriymissiniz zaten cocuklarin farkindaligi yuksek oluyor merak etmeyin

Erkekler bizim gibi degil 4 yil degil 4 ay beklemez kafalarinda bitiyorlar onun icin sizdr kapatin duygusalligi kenara birakip ayaklariniz saglam bassin kimsenin yasini tutmaya gerek yok ,tutanlara sorun keske uzulmeseydim diyorlar sizde dersiniz dusunmeyin konuyu insan banane diye diye umarsamaz biri haline geliyor, bir kez geliyorsunuz dunyaya odaginiz kendi mutlulugunuz olsun
Boşanmayı bile beklemeyen var. Ben erkeklerin hemen kafalarında bitirdiklerini düsünmüyorum da acıyı gecistirdiklerini düşünüyorum bu yüzden sonradan üzülebiliyorlar. Yası güzelce yaşayıp o zaman yola devam etmek gerek daha sağlıklı.
Konu sahibine dediklerinize yüzde yüz katiliyorum ama

Back
X