eski esim pisman yeniden evlenmek istiyor..!

ekinelif

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2012
336
18
118
Antalya
arkadaslar eski konumdan ve yorumlarindan bilen arkadaslar vardir.bilmeyenler icin kisaca ozetleyeyim;
oncelikli esimin ailesine asiri duskunlugu,birkac kez siddet,asagilama,hor gorme,saygisizlik vb nedenler ile bosanmis biriyim.belki de aldatilma bile oldu (cunku ekim ayinda sehir disina calismaya gitmisti 6 gun sonra telefonda bir kadin ile gece-gunduz gunde 5-6 kez aramalari kadinin yuzlerce mesajini gordum telefon kayitlarindan,sadece iceriklerini hicbir zaman bilememedim,telefonun depolama kismindan gormustum tum bunlari.zaten cok iyi giden bir evliligim yoktu.defalarca bosanmalardan donmustum.son kadinla telefon gorusmeleri meselesi ustune tuz-biber oldu.kadinla cinsel bir iliskisi olmadigina dair yeminler etti ve tasini taragini toplayip yanima dondu.ama benim icin artik bitmisti ve kesin kararliydim.kasim 26'da dilekcemi verdim ve aralik 4'te tek celsede bosandik.eski esim tekrar calistigi o sehre abisinin eteklerine gitti.aradan tam bir ay gectikten sonra bende isimden cikarildim :(
eski esim 2 ay once de birlesmek istedigini soylemek icin karsima cikti ama issizlik bunaliminda yanlis karar vermemek adina kabul etmedim.
su gunlerde daha cok baski yapiyor.bin pisman olmus durumda.yeniden evlenmek istiyor benimle.aslina bakarsaniz donmeye niyetim yok.yani bir kararsizlik icinde degilim.sadece sizlerle paylasip icimi dokmek istedim.lutfen benim icinde birseyler yazin.hepinize sevgi ve selamlar...

Bence de dönme artık...
Boşandığın sebepler belli
Düşünme bile..
İnşallah daha mutlu olursun bundan sonra:34:

eskiden yeni olmaz mantığındayım.kıymetini bilse evliliğinde el üstünde tutardı seni.

eğer senden sonraki hayatında mutlu olsaydı senin adını bile unutacaktı.

belki ızdırabını çektirecek senin kadar sabredecek başka birini bulamayacağını anladı..neyin acelesi bu?

kafan karışık baskılara boyun eğme..oldu bittiye gelmesin.

hatta mesafe at araya.aynı şeyleri tekrar tekrar yaşatmayacağının bir garantisi yok.

o zaman 2,sefer boşanman da zor olur.bence hala seviyorum deyip duygusal düşünme..

Son düzenleme:
adam aldatmış dövmüş öküzün tekiymiş daha nolsun
hazır başından defolup gitmişken tekrar dert alma

Simdiye kadar akli nerdeymis acaba? Aslinda senin kararin ama ya ayni seyleri tekrar yasarsan. Bir de sevgin bitmis olabilir. Simdi sana ilgi gostermesi hosuna gidebilir ama ayni evde ona katlanamayabilirsin :(

''Denenmişi deneme'' demişler.Huy değişmez sizi çok üzmüş kurtulmuşsunuz.
Tekrar üzmeyeceğinin garantisi yok.Bence uzak durun.

can çıkar huy çıkmaz...alsa dönme derim...denenmişin denenmişi olmaz canım...ben de bosandım...ve ayrıldıktan 1.5 yıl sonra tekrar evlendim...ve şimdi şükürler olsun cooook mutluyum...kendine yeni bir hayat kur...ve seni anlayan değer veren sahip cıkan birisiyle evlen.....

Tabi milletin eline kaldı ütü yapanı,açmısın diye soranı yok.
Napsın oda sana dönmeye karar vermiş.
Zaten barışmayı düşünmüyorsun.
Bir adam nasılsa aynı devam eder bence.
Eniştemden biliyorum.
Sokaklarda kaldı ağlaya sızlaya ablamı ikna etti barıştılar.
Eskisinden daha kötü aldatma dayak ne ararsan var.:19:
Erkaklerin pişmanın düzelicem sözlerine asla inanmıyorum.

Denenmişin denemesi olmaz bence yaşanan onca şeyden sonra..En ufak bir tartışmada bile geçmişe dönülür mutlaka diye düşünüyorum.

Simdiye kadar akli nerdeymis acaba? Aslinda senin kararin ama ya ayni seyleri tekrar yasarsan. Bir de sevgin bitmis olabilir. Simdi sana ilgi gostermesi hosuna gidebilir ama ayni evde ona katlanamayabilirsin :(

aslinda bosanma surecinde pisman olsun istemistim ama simdi bunu yapmasi bende hicbir duygu dalgalanmasi yaratmadi.ayni seyleri yasayacgimi biliyorum zaten.onun pismanligi;ekin onsuz da olabiliyor ya,hayatini yasayabiliyor ya zoruna gitti beyin.cunku ekin bosanmadan once defalarca geri donmustu yuvasina,esine...

konunun dışında ama scyllwag canım sana msj atıyorum ama mesaj kutun doluymuş :) Merak ettim seni de...

''Denenmişi deneme'' demişler.Huy değişmez sizi çok üzmüş kurtulmuşsunuz.
Tekrar üzmeyeceğinin garantisi yok.Bence uzak durun.

can çıkar huy çıkmaz...alsa dönme derim...denenmişin denenmişi olmaz canım...ben de bosandım...ve ayrıldıktan 1.5 yıl sonra tekrar evlendim...ve şimdi şükürler olsun cooook mutluyum...kendine yeni bir hayat kur...ve seni anlayan değer veren sahip cıkan birisiyle evlen.....

Tabi milletin eline kaldı ütü yapanı,açmısın diye soranı yok.
Napsın oda sana dönmeye karar vermiş.
Zaten barışmayı düşünmüyorsun.
Bir adam nasılsa aynı devam eder bence.
Eniştemden biliyorum.
Sokaklarda kaldı ağlaya sızlaya ablamı ikna etti barıştılar.
Eskisinden daha kötü aldatma dayak ne ararsan var.:19:
Erkaklerin pişmanın düzelicem sözlerine asla inanmıyorum.

Denenmişin denemesi olmaz bence yaşanan onca şeyden sonra..En ufak bir tartışmada bile geçmişe dönülür mutlaka diye düşünüyorum.
kizlar hepiniz denenmisin denemesi olmaz demissiniz.cok haklisiniz.ben zaten yillarca denenmisi denedim.her yalvaris yakarisina geri dondum.simdi onsuz bunca zaman yapabilmis olmam onu rahatsiz etti.
"senin gunun birinde bir baskasi ile olacagin dusuncesi beni kahrediyor" diyor.ben daha evli iken paylasmisim onu baskasi ile :(((

kizlar hepiniz denenmisin denemesi olmaz demissiniz.cok haklisiniz.ben zaten yillarca denenmisi denedim.her yalvaris yakarisina geri dondum.simdi onsuz bunca zaman yapabilmis olmam onu rahatsiz etti.
"senin gunun birinde bir baskasi ile olacagin dusuncesi beni kahrediyor" diyor.ben daha evli iken paylasmisim onu baskasi ile :(((

ah canım aşkımı kabardı birden bire..bu kadar seviyordu madem..insan sevdiğine şiddeti layık görür mü?değerini bileydi.

bulamadı mı kendine evini üstünü başını derleyip toparlayacak hizmetçi?bence ego savaşına girdi o seninle sen kendi kendine yetiyorsun ya..

boşandıktan sonraki zamanla pişman olup dönene kadar ne yapar bu kadın diye düşündü mü?karaktersiz çocuk ruhlu adam işte.

bırak yahu edebiyat parçalayıp seni yumuşatmaya çalışıyor.hiç bence aklın karışmamış gibi davran hissederse daha çok üstüne gelir.

öyle dediği zaman alışıp kabulleneceksin başka çaren yok de.

Son düzenleme:
Özetle; 'aynı derede 2 kere yıkanılmaz' hadisesi bu....Ama şu var; en azından sızınkı başkasıyla olabılecegınız fıkrınden rahatsız; kendıne gore degısık 1 anlayışla (anladığım kadarıyla maço erkek) sızı sevıyor hala hıslerını kaybetmemıs.. benımkı zamanında da hıc sahıplenmedı&kıskanmadı şu anda da ben '1 gun karsıma duzgun bırı çıkarsa tekrar evlenebılırım' dedıgımde bıle zerre umursamıyor....bu kdr yavurluk&genıslık&domuzluk olmaz yanı...

Son düzenleme:
Özetle; 'aynı derede 2 kere yıkanılmaz' hadisesi bu....Ama şu var; en azından sızınkı başkasıyla olabılecegınız fıkrınden rahatsız; kendıne gore degısık 1 anlayışla (anladığım kadarıyla maço erkek) sızı sevıyor hala hıslerını kaybetmemıs.. benımkı zamanında da hıc sahıplenmedı&kıskanmadı şu anda da ben '1 gun karsıma duzgun bırı çıkarsa tekrar evlenebılırım' dedıgımde bıle zerre umursamıyor....bu kdr yavurluk&genıslık&domuzluk olmaz yanı...

seven erkek sahiplenirdi zamaninda...sevgisi batsin!!!
bosanirsan kiz oglan kiz buluruz diyen pek kiymetli ailesi su an yaninda degil biliyor musun?anasi bir sehirde babasi bir sehirde kendi baska bir sehirde.bosanali 4 ay olacak daha anasi da babasi da yanina gitmis degil.karsisina da benim gibisi cikmiyor (cikmaz da eminim).benim yanimda saygideger bir ailem,etrafimda kaliteli insanlar var.o da bunun sancisini yasiyor.benim icin dusunduklerini su an kendisi yasiyor ve inanilmaz izdiraplar icinde.en ufak bir isik gorse benden,en ufak bir bosanma pismanligi icinde oldugumu bilse inan sirtini yine doner bana.cigerini biliyorum o adamin.

Canım hatasını anladımı bir daha yapar mı onu bilmem ama pişman olduğuna çok sevindim burnu sürtsün ailesi biliyor mu şimdi sana yalvar yakar olduğunu onlarda bilsin bence:27:

eski eşiniz bu iyiliği hakeedıyormu kaybetmek için elinden gelenı yapmış şimdide birleşelim sonra yıne aynı davranışlar vs..vs.. ınsanın karakterı değişmez eski eşinizde değişmedi osadece eskı düzenini özlemiş

Back
X