Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben zaten ayni kisi ile 2. kez evlenip mutlu,mesut olani cok nadir duydum gordum.5 yillik evliligimde birkac kez siddet gordum.dediginiz gibi siddet gosteren insan duzelmiyor.cunku ofke kontrolu yok.bana vurmasa esyalari kirar dokerdi.sukur cocugum yok.
Peki elif sen ne düşünüyorsun ?
2.kez evlenmek seni mutlu edecek mi dersin.
Cnm.5 yil iyi bile dayanmissin ve ben biseyden cok eminim 5 yil icinde ikinci degil yedinci sansini bile degerlendirmemistir bu adam.Ofkesini kontrol edemeyen adam bi de bende var....yalniz ben hala cekiyorum cocugumun hatrina ama bakalim nereye kadar.7 yil oldu evleneli ve gun gectikce daha beter oluyor.Dusun ki cocunuz olmadigi halde bu adam bunlari yapiyor olunca sorunlar daha da buyuyor.Ailesine duskunmus zaten birak da doysun anasina....Allah karsina duzgun,adam gibi adam cikarir elbet.Boylelerine bi omur harcamaya degmez
ekinim bebeğim canım benim..haydi tekrar döndün diyelim aynı şeyleri yaşamamanın bir garantisi var mı? ex kocanın öfke problemi var öncelikle bunu aşabilmesi için kesinlikle bir psikoloğa gitmesi gerekli..tutki bunu da aştı..seni mutlu edebilecek değilim amma velakin sen bütün bu olanları unutabilecekmisin ona döndüğünde ufacık bir hareketinden geriye ket vurmayacakmı duyguların?
Yaşadıklarınız çok üzücü . Eşinizi asla affetmeyin . Denenmişi denememek lazım inanın insan 7 sinde neyse 70 de de o oluyor değiştim herşey çok güzel olacak lafları sadece o anlık sizi ikna etme çabasından kaynaklanıyor. Umarım bundan sonraki ömrünüzü daha mutlu geçirirsiniz . Sevgiyle kalın.
bende seninle benzer şeyleri yaşadım ve şuan boşanma aşamasındayım ve barışmak için hiç bir çabası yok boşandıktan sonra da artık gelse hiç bir önemi kalmayacak
kendime bile itiraf etmekte zorlanıyorum ama biz kadınlar genelde duygularımızla hareket ettiğimiz için yaşanmışlıkları kolay silip atamıyoruz sonuçta ne olursa olsun aynı yatağı paylaşıyosun hiç bir erkeğe yakın olmadığın kadar ona yakın oluyosun
gözlerimi kapattığımda özlediğim tek şey ona dokunmak sevmek sevişmek her soruna rağmen bu hiç değişmemişti son dönem sadece azalmıştı. çok karmaşıkım ama asla dönmek istemiyorum kendi kendimi ikna etmeye çalışıyorum
annem bi tokmak kafaya 1 kez vurulur der bencede öyle
eski eşe dönmek ne kadar dogru bence degil
heleki anlattıgın eşe bakılırsa kurtulduguna şükretmen lazım
canım benim konuma yazdığın gibi "umarım bir gün buradan barıştık haberini almam" ... geriye bakma önüne bak hepimiz için aynısı geçerli kolay geleeee