eski eşimden gelen mesaj

umudumvarhala

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2012
262
89
123
Merhaba arkadaslar
Esimle anlasmali olarak 2 ay once bosandik. Ailesi ile anlasamadigim icin o bosanmak istedi. Dun whatsup üzerinden bana msj atti ama yanlislikla msj cektigini söyledi. Merhaba diye bir whatsup grubu kurmus grupta birtek ben ve o variz ama sonra gruptan ayrilmis.ben biraz gec gordum bunu ona sordum kurcalarken yanlislikla oldu dedi.sizce yanlislikla mi yapti dersiniz? Bu arada bosanmadan once ben adımlar attim onu vazgecirmek icin ama bosaninca hic aramadim sormadım. Sizce kendini hatirlatmaya mi calisiyor?

Merhaba arkadaslar
Esimle anlasmali olarak 2 ay once bosandik. Ailesi ile anlasamadigim icin o bosanmak istedi. Dun whatsup üzerinden bana msj atti ama yanlislikla msj cektigini söyledi. Merhaba diye bir whatsup grubu kurmus grupta birtek ben ve o variz ama sonra gruptan ayrilmis.ben biraz gec gordum bunu ona sordum kurcalarken yanlislikla oldu dedi.sizce yanlislikla mi yapti dersiniz? Bu arada bosanmadan once ben adımlar attim onu vazgecirmek icin ama bosaninca hic aramadim sormadım. Sizce kendini hatirlatmaya mi calisiyor?

Eger whatsappta grup olusturursaniz birinin sizi engelleyip, engellemedigini ogrenebilirsiniz. Hic yazisma olmasa bile grup olusturuldugunda karsi tarafa bildirim gidiyor. Tahminimce exiniz nextiniz olmak icin yoklama cekiyor, onu engellediniz mi, engellemediniz mi? diye. Hic cevap dahi atmayin, kivransin dursun.

Adam sizi boşamış Ailesini seçmiş Hayatta yüz vermemelisiniz Havadan nem kapmanız da onu mutlu eder ama bi harekete geçirmez İnsanlar böyle malesef.Önemsendiklerini bilmek isterler Hiç yokmuş gibi yaşayın derim Beni sevmeyeni ben hiç sevmem yani Ne hali varsa görsün derim

Hayir ben zaten hic basina böyle bisey gelen var mi merak ettim.zaten onun barışmak istiycegini sanmıyorum. Ama erkekler soyle de yapmiyor mu yani ben terkediyim ama arada ortaya cikayim ki hani unutamasin beni.yani ayrilinca kim boyle bisey yasasa dikkat mi cekmeye calisiyor der yani

Bence boşandıysanız arada çocukta yok ise whatsapmıdır nedir ona ait ne varsa silin gitsin bence. ilgi mi çekmek amacı yanlışlıklamı yaptı bilemem, zaten neyse ne ama o sizi hayatında istemediyse sizde onun telefon numarası falan ne varsa silin gitsin bence.

Bence boşandıysanız arada çocukta yok ise whatsapmıdır nedir ona ait ne varsa silin gitsin bence. ilgi mi çekmek amacı yanlışlıklamı yaptı bilemem, zaten neyse ne ama o sizi hayatında istemediyse sizde onun telefon numarası falan ne varsa silin gitsin bence.
Ben silmistim onu zaten ama numarasini biliyorum sonucta.

Bence siz bu kadar umutlu ve yumuşak yüzlü olduğunuz için hep eşiniz kendini ağırdan satmış ve evlilik de ki düzeni boşandığında bulamayacağı dank etmiş olabilir ve siz de bu içinizden geldiği gibi değil de hiç iletişim kurmayın cevap dahi vermeyin dikkatinizi çekemediği için sizi daha çok düşünür. Ama eğer ki tmamen bir yanlışlık ise bana öyle gelmedi eğer öyleyse engelleyin gitsin

Ha yanlışlıkla ha bilerek atmış olsun ne fark eder ki. Tekrar evlensen adam değişecek mi. Hayır. Erkekler kolay kolay değişmez. Evlenip tekrar boşanmana değmez bence.

Benim hislerimi niye sordunyz ki.ben burdakilerin girusunu almak istedim.alakasuz bir yorum
Bence cok alakali bir yorum cunku bende konuyu ilk okudugumda o arkadasin dusundugunu dusundum.
Bir konu aciyorsaniz her turlu yoruma (hakaret , kufur haric) acik olacaksiniz.
Herkes istedigini dusunur ve sorar.
Alakali ya da alakasiz diye nitelendiremezsiniz.

Yani bence ardını arkasını aramana gerek yok.
Ama bilerek mi yanlışlıkla mı oldu dersen bana bilerek gibi geldi. Gruba isim koymuş falan. ama neden böyle birşeyi yapmış olsun ki diye düşündüm de belki başka arkadaşları için bir grup açıyordu yanlışlıkla seni ekledi.. Bilemedim. o_O

Back
X