eski eşimden gelen mesaj

ailesini tercih etmiş adam bence yanlış mı bilerek mi yaptı diye merak etmeyin... uzak durmalısınız bence

buarada bana göre merak etmiş engelledin mi diye... sende hemen atlamışsın yapma bunu kendine, adam tercihini yapmış seni yarı yolda bırakmış adamdan hayır gelmez

Bir "merhaba" ya anlam yüklemeye çalışmak neden? Onun ne niyetle yaptığı değil, sizin ne kadar önemsediğiniz önemli bu durumda. Olaya "aman bu da nereden çıktı şimdi, deli midir nedir" diye bakıp, kafaya takmadığınız gün bence sizin için çok daha güzel olacak. =)

yav he he kimse kendini kandırmasın, yoktur böyle yanlışlık, seni özledim , nasıl oldugunu merak ediyorum neler yaptıgını, içindeki beni öldürüp öldürmediğini merak ediyorum diye sormanın bir çeşit yoludur bilen bilir , tabi bunu söylemeyi gururuna yediremiyo böyle bir yolu seçiyo , güle geç ama cevap verip bu oyununa gelme

Yaptıgının altında anlam aramaya calısmayın.. Net olup karsınıza cıkana kadar da hıcbırseyı bu manaya yormayın..

siz arayıp sormamakla en en en iyisini yapmışsınız.
yanlışlıkla ya da kasten yapsın ne farkeder.
eğer kendini hatırlatmaksa derdi bırakın ucuz numaralar yapsın dursun siz keyfinize bakın :KK39:

Bence cok alakali bir yorum cunku bende konuyu ilk okudugumda o arkadasin dusundugunu dusundum.
Bir konu aciyorsaniz her turlu yoruma (hakaret , kufur haric) acik olacaksiniz.
Herkes istedigini dusunur ve sorar.
Alakali ya da alakasiz diye nitelendiremezsiniz.
Herkes fikrini soyluyorsa ben devsoylerim arkadas kendisi bisey yazmamis size neden dert oldu ki

Eger whatsappta grup olusturursaniz birinin sizi engelleyip, engellemedigini ogrenebilirsiniz. Hic yazisma olmasa bile grup olusturuldugunda karsi tarafa bildirim gidiyor. Tahminimce exiniz nextiniz olmak icin yoklama cekiyor, onu engellediniz mi, engellemediniz mi? diye. Hic cevap dahi atmayin, kivransin dursun.

Birinin engelleyip engellemedigi zatenartık çok kolay belli oluyor. Fotoğrafı bile gözükmüyor artık. Senin telin kayıtlı olsa bile.

Birinin engelleyip engellemedigi zatenartık çok kolay belli oluyor. Fotoğrafı bile gözükmüyor artık. Senin telin kayıtlı olsa bile.

Hesap ayarlarindan ya da gizlilik kismindan artik profil resminin, durumunun kapatilmasi soz konusu iki ayri telefonla bakilmasi gerekir. Tabi sadece kendi belirledigi kisilerinin icindeyse bir kisi ancak gorunur. Engel olayini anlamak artik daha da zor aslinda.
Dedigim gibi eger engellendigini ogrenmek isterse kisi grup kuruyor, eger gruba eklenirse anliyor ki engellememis (eski stalkerlardan kac kisi kaldik :KK48:). Sonra ic sesi diyor aaa demek beni engellememis, hala seviyor, unutmadi vs.

Kurcalama, bir yere varamazsın. Kafanda soru işaretleriyle yaşarsın. Her şey olabilir. Belki e dediği gibidir. O yüzden boş ver.

bende yanlışlıkla vatsapta kayıtlı gayet resmi olduğum kişileri yanlışlıkla arayabiliyorum üstelik hemen kapıyorum karşı tarafta cevapsız çağrı kalıyor çok utanıyorum yaa taciz gibi en nefret ettiğim.tamamen yanlışlıkla

Back
X