- 30 Haziran 2012
- 3.464
- 188
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar eşimle boşanalı 3 ay oluyo ve ben eşimi hala seviyorum unutamıyorum bi kaç gündür telefondan görüşürüyoruz hala beni sevdiğini söyledi fakat hayatında biri varmış ondan ayrılıcağını zamanı olduğunu söyledi ne yapıcam bilmiyorum
kızlar eşimle boşanalı 3 ay oluyo ve ben eşimi hala seviyorum unutamıyorum bi kaç gündür telefondan görüşürüyoruz hala beni sevdiğini söyledi fakat hayatında biri varmış ondan ayrılıcağını zamanı olduğunu söyledi ne yapıcam bilmiyorum
3 ayda yeni bir iliskiye baslamis bir adamdan ne bekliyorsunuz anliyamadim
seviyordunuz madem ayrılmak için niye bu kadar acele ettiniz? ayrıca ayrıldıktan 3 ay sonra hayatına hemen yeni birini alıp sonra da size sizi sevdiğini söylemesi ne kadar inandırıcı??
Hmm olsun canım,o zamana kadar ben de benimkinden ayrılırım,kavuşuruz deseydin....
Bu ne yahu,bekle geleceğim demiş !
tam seni boşanmaya iten nedenler neydi bunları düşün diye önerecektim ki, meğer boşanmayı eşin istemiş! daha söyleyecek söz kaldı mı? sök at kalbini yerinden!
peki ne yapmamı önerirsiniz bana ne yapıcam hiç bilmiyorum ben eşimi hala çok seviyorum o boşanmak istediği için bende boşanmayı kabul ettim
büyük ihtimalle şu anda birlikte olduğu kişi için boşamıştır karısını![]()