eski eşimi unutamıyorum

ayisigi88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2012
3.464
188
103
kızlar eşimle boşanalı 3 ay oluyo ve ben eşimi hala seviyorum unutamıyorum bi kaç gündür telefondan görüşürüyoruz hala beni sevdiğini söyledi fakat hayatında biri varmış ondan ayrılıcağını zamanı olduğunu söyledi ne yapıcam bilmiyorum

kızlar eşimle boşanalı 3 ay oluyo ve ben eşimi hala seviyorum unutamıyorum bi kaç gündür telefondan görüşürüyoruz hala beni sevdiğini söyledi fakat hayatında biri varmış ondan ayrılıcağını zamanı olduğunu söyledi ne yapıcam bilmiyorum

seviyordunuz madem ayrılmak için niye bu kadar acele ettiniz? ayrıca ayrıldıktan 3 ay sonra hayatına hemen yeni birini alıp sonra da size sizi sevdiğini söylemesi ne kadar inandırıcı??

başkasıyla birlikte olduğunu söylediği halde sizi sevdiğini mi söylüyor:53:tabii hevesini alsın döner size:ssz:
ayrıca sizde bunu duyduğunuz halde hala sevdiğinizi söylüyorsunuz:ssz:lütfen kendinize değer verin:ssz:

3 ayda yeni bir iliskiye baslamis bir adamdan ne bekliyorsunuz anliyamadim

seviyordunuz madem ayrılmak için niye bu kadar acele ettiniz? ayrıca ayrıldıktan 3 ay sonra hayatına hemen yeni birini alıp sonra da size sizi sevdiğini söylemesi ne kadar inandırıcı??
Hmm olsun canım,o zamana kadar ben de benimkinden ayrılırım,kavuşuruz deseydin....

Bu ne yahu,bekle geleceğim demiş !

peki ne yapmamı önerirsiniz bana ne yapıcam hiç bilmiyorum ben eşimi hala çok seviyorum o boşanmak istediği için bende boşanmayı kabul ettim

Son düzenleme:
bosanmanızın sebebı ne ıdı ?

ayrıca uc ay ıcın de daha acısını bıle yasamadan

hayatına yenı bırını alan adamın ,sızı sevdıgıne ınanıyor musunuz gercekten ?

yangından mal kacırır gıbı ,3 ay ıcın de acelesı neymıs de yenı bırını sokmus hayatına.

Son düzenleme:
tam seni boşanmaya iten nedenler neydi bunları düşün diye önerecektim ki, meğer boşanmayı eşin istemiş! daha söyleyecek söz kaldı mı? sök at kalbini yerinden!

tam seni boşanmaya iten nedenler neydi bunları düşün diye önerecektim ki, meğer boşanmayı eşin istemiş! daha söyleyecek söz kaldı mı? sök at kalbini yerinden!

büyük ihtimalle şu anda birlikte olduğu kişi için boşamıştır karısını:50:

seni boşamak isteyen ve arkasından hemen başka bir hatunla görüşmeye başlayan adamımı seviyorsun!!! ve hala telefonla konuşuyorsun yüzüne bile bakmaman gerekirken üstelik ondan ayrılacağım zamanı var bekle diyor size çok enteresan anladığım kadarıyla eşiniz bencil ve garantici bir adam her zaman alternatif biri olsun istiyor hayatında o olmazsan öteki bu olmazsa diğeri diyor :26: Ne yapıcanızı sormanıza bile gerek yok ama anladığım kadarıyla sizi çok kolay kandırıyor:26:

Eger buraya yazdiklarinizi esinize soylediyseniz (unutamiyorum, cok seviyorum) esiniz sizin uzulmenizi istemedigi icin geri donecegini soylemistir. Kadin severek bosanir ama seven erkek bosanmaz bunu unutmayin.

Adam su an ozgurce baskasiyla geziyor. Bosanmak istedigi ve bosadigi kadina niye donsun? Resmen vicdan yapmis.

tabi baktı sevgilisi karısı gibi peki kocacım tabi hayatım olur bitanem ben bilmem beyim bilir muhabbetleri yok anladı tabi boşanmakla nasıl bi hata yaptığını

büyük ihtimal kaçamaklar cazip geldi baktı böyle ne yaparsan yap geri dönen eski eş gibi birisi yok pişmanım ayağına yattı

barışıp barışmama kararını sizkendiniz verebilirsiniz.insan duygularını kontrol altında tutamaaz,aşkı büyükse...kendinize sormanız gerekenler,düşünmeniz gerekenleri sorguladıktan sonra kararınızı vermelisinz..yapılanları unutabileceğinize,aklınıza getirmeyeceğinize,bu durumun sizin için problem teşkil etmeyeceğine,ona her sarılmanızda sizinle tekrar biraraya gelmeek için diğer sevgilisinden ayrılmak için zaman istediği içinizi kemirmeyecekse herşeye rağmen tüm yapılanları unutup herşeyiyle kabullenebileceğinize eminseniz bize sadece mutluluklar dilemek düşer..

bir hint kumaşı vakası ile karşı karşıyayız yine.ne yaparsa yapsın vaz geçilemeyen erkekler.gülsek mi ağlasak mı????

Ne yapmam gerek diye bir de buraya mı soruyorsunuz ?
Lütfen yapmayın ALLAH aşkına. Adam sizi boşamış, 3 ay içinde birini bulmuş,şimdi de "biraz zaman ver ayrılcam" diyor.
Sizden boşanırken , zamana ihtiyacı var mıydı acaba ?
Yapmayın lütfen... Tabi boşansanızda onun için, cinsel olarak bir kadınsınız.
Bir de, biraz safsınız.Hatta fazlasıyla safsınız ... O yüzden istediği zaman kandırır birlikte olur gider. Bence bu amaçta.
Yedekte konumuna geçirecek sizi yani.
Bir gün bir bakmışsınız, "canım ben evleniyorum" diyecek size.

Son düzenleme:
Back
X