Eski eşin gerçek yüzü

Daha önce eşimin beni kendisinden önceki bi ilişkim yüzünden şiddet uyguladığını hakaretler ettiğini beni anne babam dahil kimseyle görüştürmedigi ile ilgili bi konu açmıştım. Boşandıktan sonra gerçek yüzünü gösterdi. Beni evliyken aldattığını yakalamıştım zaten. Boşandıktan sonra da koşa koşa kendini hatunların kollarına atmış. Her gün başka biriyle takılıyormuş. Bi de gözüme sokmak için bi yerlerde paylaşım yapıp duruyor. Bana seni sevmedim, eski sevgilelerimi daha çok seviyordum, şimdiki hatunlar bile senden daha değerli diye mesajlar atıp duruyor. Ben onun artığıymışım. Benimle sadece cinsellik için evlenmiş çünkü bakireymişim. Ama evlenince öğrenmiş ki cinsellik içeren kasetlerim varmış, bu şekilde iftiralar atıp duruyor. 7 aylık hamileyim. Bebeği görmemesi için uzaklaştırma alacağım. Ben onun beni sevmediğini biliyordum zaten de çok sevdiğimden evlenmek istedim onunla. Bende onun benimle olmadan cinsel ilişkileri olduğunu öğrendim. Ama kendisi namuslu ben namussuzmuşum. O yüzden benden boşanmış. Sizce neden gözüme sokmaya çalışıyor bu hayatını?
Düşünsene günahsız bir bebeksin ve döllendiğin spermin sahibi bu aşağılık adam ! Annenın de cevabı ;" o beni sevmedi ama ben sevdim evlendim ." Hala mantık arıyorsunuz sizin adınıza çok üzüldüm. Bebeğinizin yolu bahtı açık olsun yürüdüğü yollar dikensiz güllerle serili olsun da ikinize de muhtaç olmasın. Rabbim sağ salim doğmasını nasip etsin.

Bana şiddet uygulayıp aldattıktan sonra ben avukata gidince kudurdu zaten. Ağlayarak ona gidip beni affet dememi bekliyormuş
Eee seni dövmüş şiddet uygulamış neden af dileyeceksin onu anlamadım. Ayrıca neden sana msj atıyor engelle geç. Boşandıktan sonra kimin kollarına atıldığı seni ilgilendirmez bunu kabullen. Eski eskidir, ayakkabı, kıyafet ya da eski eş olması fark etmiyor. Bebeğin aranızda ziyan olacak. İki gün sonra gelip konu açma bebeğini senden alamaz.

Neden konu açacağım ki. Def olsun gitsin kendi hayatına. Bebek de ziyan olmayacak çünkü eminim ki kendisi de görmek istemeyecek

Engelleyip, uzaklaşmak, bulunduğu her yerden kaçınmak zor mu? Neyini takip ediyorsunuz daha, ne paylaşırsa paylaşsın. Birebir iletişime geçmesine izin vermeyin, izin verdikçe takip ettikçe kendini bı b.k zannetmeye, böyle ucuz hareketlere devam edecek.

Neden konu açacağım ki. Def olsun gitsin kendi hayatına. Bebek de ziyan olmayacak çünkü eminim ki kendisi de görmek istemeyecek
Bebeği de kendisi istemişti zaten. Şimdi de kızım da kızım diyor ama o adama asla bebeğimi vermem
Kızım da kızım diyormuş nasıl emin oluyorsunuz görmek istemeyeceğine? Sırf size eziyet edebilmek için çocuğu da kullanır bu herif.

Üf ya sıktınız.
Bakmazsan görmezsin. Engellerden o da göremez. Yorumları kapatırsan yorum da yapamaz.
Çok mu rahatsızsın, sosyal medya kullanmazsın olur biter.
Hiç burda hoşunuza gitmiyormuş gibi davranmayın. Adam özür dilese kola koşa gşdeceksiniz.

Siz kuzeniyle ilişki yaşayan ve bunu eşine söylemeyen üye değil misiniz? Adam sizi dövdü sövdü boşadı ve halen size ulaşabiliyor öyle mi?
Dayak yediğiniz halde bile ne yazık ki hala seviyorum diyordunuz 2 ay önce, şimdi de o yüzden ulaşabiliyor muhtemelen. Onun ulaşmasını geçelim açık açık takiptesiniz adamı
her gün başka birinin kollarında olduğunu falan biliyorsunuz yani pes, siz bence paylaşımlarını takip edeceğinize bir silkelenip kendinize gelin, malum bir de öylesine yapılmış günahsız bir sabi var ya ortada.

Kafanizi kullanin. Her yerden engelleyin. Görmeyin duymayin. Su ana kadar yaptikalrindan ötürü uzaklastirma alin..görüsmeleri tek avukat üzerinden yapin. Psikopatlarla direk iletisime gecilmez. Psikopat ev sahibim vardi. Sürekli rahatsiz eden. Bütün iletisimi avukata verince tacizleri 99% düstü hemen.

Haklısınız. Burda bişeyleri sizinle paylaşmak boşanmamın doğru olduğunu gösteriyor. Arada böyle yüzüme çarpılması gerekiyor gerçeklerin

Daha önce eşimin beni kendisinden önceki bi ilişkim yüzünden şiddet uyguladığını hakaretler ettiğini beni anne babam dahil kimseyle görüştürmedigi ile ilgili bi konu açmıştım. Boşandıktan sonra gerçek yüzünü gösterdi. Beni evliyken aldattığını yakalamıştım zaten. Boşandıktan sonra da koşa koşa kendini hatunların kollarına atmış. Her gün başka biriyle takılıyormuş. Bi de gözüme sokmak için bi yerlerde paylaşım yapıp duruyor. Bana seni sevmedim, eski sevgilelerimi daha çok seviyordum, şimdiki hatunlar bile senden daha değerli diye mesajlar atıp duruyor. Ben onun artığıymışım. Benimle sadece cinsellik için evlenmiş çünkü bakireymişim. Ama evlenince öğrenmiş ki cinsellik içeren kasetlerim varmış, bu şekilde iftiralar atıp duruyor. 7 aylık hamileyim. Bebeği görmemesi için uzaklaştırma alacağım. Ben onun beni sevmediğini biliyordum zaten de çok sevdiğimden evlenmek istedim onunla. Bende onun benimle olmadan cinsel ilişkileri olduğunu öğrendim. Ama kendisi namuslu ben namussuzmuşum. O yüzden benden boşanmış. Sizce neden gözüme sokmaya çalışıyor bu hayatını?
engellesene daha ne konusuyosun???

Açıkçası bunları yazması işime geldi. Kendisine dava açacağım ve yazdıkları kanıt niteliği taşıyan belgeler. Hala beni suçlu görüp karşı dava açacakmış. Sabırsızlıkla görmeyi bekliyorum kaybettiği halini

Back
X