Eski eşin yaptıkları ve nişanlanması

Üzülmek istemiyorssniz haberleşme sirkülasyonunu koparin.

Sizin de mutlu olacağiniz günler gelir elbet.siz buna açık olursanız tabi..

Açıkçası ben artık bakmıyorum eski eşimle ilgili konulara ve benim de eşyalarımı götürdü, ara ara üzüldüğümde o kadar karektersizmiş ki iyi ki boşandım deyip şükrediyorum. Evet az çok insan belli oluyor ama mükkemmmel değil hiçkimse diyerek görmezden geliyoruz bazı şeyleri.
Büyük konuşmak doğru değil, insanın başına herşey gelebilir, herkes mış gibi yapar genelde dert etmeyin ne eski eşinizi ne de nişanlısını 😉

Malesef insanlar yanıltabilir bizi karakterli sandıklarımız çıkarları için harcayabilirler, önemli olan kişinin kendi mutluluğu, kendi hayatınıza konsantre olun bence 😉🤙

herkese merhaba ,

ben evlendikten 7 ay sonra eski eşimin annesine aşırı derecede bağımlı olması, annesinin evinden iş dışında kesinlikle ayrılmaması, annesinin de üzerimde baskı kurmaya çalışması,

oturduğumuz evin borcunu sadece bana ödetmeye çalışmaları ve en sonda anne oğul bir olup altınlar, takılarım ve bohçada aldıkları bir kaç şeyi çalmaları akabinde yaşanan bir sürü kavga ve olaylar sonrasında ayrıldım.

boşanma sürecinde de çok fazla çirkinleştikleri için o anki psikolojiyle bir an önce kurtulmak adına hiç bir hakkımı geri alamadan anlaşmalı olarak boşanmak durumunda kaldım. Boşanalı 2,5 yıl oldu

onlar ise ne maddi ne manevi bir kayıba uğramadıkları hatta kârda oldukları için Hayatlarına güllük gülistanlık devam ettiler.

ve şimdi öğreniyorum ki eski eş nişanlanmış üstelik kıza benden çaldığı tektaşımı altın kolyemi ve bilekliğimi takmışlar. Bohçaya benim çikolata gondolumu ve sepetlerimi koymuşlar. Bir de annesi yine benden çaldığı Ayakkabımı giymiş.

Bu nasıl bir çingenelik aklım almıyor.
ilahi adalet diyorum hep allah yarına bıraksa da yanına bırakmaz diyorum ama Beni bu kadar perişan edipte kendisnin bu kadar mutlu olmasını hazmedemiyorum 😔
Çok iyi anlıyorum seni.bende benzer şeyler yaşadım.yaptıkları yanlarına kâr kalmasın hakkımı helal etmiyorum.böyleleri dolandırıcı çete oluyo malesef bayanları maddi manevi kandırıp bezdirip ne çarparsak o cepte diyolar:sinirli:

herkese merhaba ,

ben evlendikten 7 ay sonra eski eşimin annesine aşırı derecede bağımlı olması, annesinin evinden iş dışında kesinlikle ayrılmaması, annesinin de üzerimde baskı kurmaya çalışması,

oturduğumuz evin borcunu sadece bana ödetmeye çalışmaları ve en sonda anne oğul bir olup altınlar, takılarım ve bohçada aldıkları bir kaç şeyi çalmaları akabinde yaşanan bir sürü kavga ve olaylar sonrasında ayrıldım.

boşanma sürecinde de çok fazla çirkinleştikleri için o anki psikolojiyle bir an önce kurtulmak adına hiç bir hakkımı geri alamadan anlaşmalı olarak boşanmak durumunda kaldım. Boşanalı 2,5 yıl oldu

onlar ise ne maddi ne manevi bir kayıba uğramadıkları hatta kârda oldukları için Hayatlarına güllük gülistanlık devam ettiler.

ve şimdi öğreniyorum ki eski eş nişanlanmış üstelik kıza benden çaldığı tektaşımı altın kolyemi ve bilekliğimi takmışlar. Bohçaya benim çikolata gondolumu ve sepetlerimi koymuşlar. Bir de annesi yine benden çaldığı Ayakkabımı giymiş.

ilahi adalet diyorum hep allah yarına bıraksa da yanına bırakmaz diyorum ama Beni bu kadar perişan edipte kendisnin bu kadar mutlu olmasını hazmedemiyorum 😔
Nereden biliyorsun evlenince hayatının zindan olmayacağını. Hak bu ya hak illlaki çıkacak. Ben de 2 buçuk yıllık evliliğimi 1 lira almadan bitirdim. Ama düşünüyorum da şimdiki aklım olsa yine aynısını yapardım gücüm yok çünkü mahkeme kapılarında bekleyecek. Ben bıraktım Allah alsın dedim. Sen de Allaha havale et. İllaki bigün Bi yerlerinden çıkacak.

herkese merhaba ,

Emin ol mutlu olmayacak sen sanıyor musun o adam o kaynana degısecek yine anasının evinden cıkmıcak yine ana ogul bir olacaklar net yani gecer bu cicim ayları mutlu olamaz ondan da bosanır siz dua edin de cocugunu yokmus bir mıkroptan arındır gıbı arınmıssınız sukredın

Back
X