Eski eşten özür ilanı sosyal medyada fenomen oldu

isabel

Kuzey Ege
Yönetici
Super Moderator
Anneler Kulübü
6 Mart 2012
17.795
28.873
798
49
26509055.webp

İSTANBUL’da yaşayan Çağatay Korkut, boşandığı eşinden özür dilemek için ilginç bir yol izledi.

Çağatay Korkut’un gazeteye “Özür Dileme” başlığıyla verdiği ilan kısa sürede sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girdi.

Çağatay Korkut’un ilan metni şöyle: “Değersiz biri yüzünden hayvani dürtülerime yenik düşerek hayatta en çok değer verdiğim ve deliler gibi aşık olduğum insanın, hiçbir suçu, günahı ve hatası olmayan eşimin kalbini kırdım. O da haklı olarak beni boşadı. Kendisinden herkesin huzurunca umutsuzca af diliyorum. Çok pişmanım. Beni ışığından mahrum etme.”
Kaynak:Hürriyet

Hayvani dürtüden anlaşıldığı üzere bir aldatan erkek vakası...
Hep derler, en iyi erkek pişman erkektir ama ben pek inanmıyorum.

Dürtüleri var bu adamın beyni yok yani aslında diyor ki mayam bozuk

böyleler kadını aids hastası yapıyor ,özür dilemesi olmaz bunun nesilden nesilede gider

boşanana kadar aklın nerdeydi yaw, daha önce neden özür dilemedin

Demek ki neymiş hayvani dürtülere yenilmemek gerekiyor :KK8::KK8::KK8:

Bu hayvani dürtüler öyle kuvvetliymiş ki çok aşık olduğu karısına bunu yapabilmiş,

kadın haklı bende olsam bir hayvanla evli kalmak istemezdim.

hiiiç inanmamak gerekir. isterse ışıklı billboardlara yazdırsın adını, illa ki yeniden yapacaktır o hayvanlığı :KK14:

Bu erkekler giderek evriliyor galiba eskilerin yenmeyeceğini anladılar yeni yeni yöntemler türetiyolar ellaam:KK45:

Karısını aldattıgı kadın birden degersiz oluvermis niyeyse : ) Belki demedin bile kadına evliyim diye. Kim bilir ne diyerek kandırdın, seviyorum dedin, allem ettin kullem ettin evli oldugunu demiş olsan bile. Bir kadın kolay kolay evli birine meyil etmez.
Degersiz olan sensin be adam, o kadın kevaşe bile olsa uckurunu tutacak olan sensin. Isıgını sana niye harcasın tekrar eski karın, senden daha degerlisini bulur kendine. Hem aydınlatır hem aydınlanır.
Olaydaki tek iyi yan kendinin hayvan oldugunun farkına varması bence, güzel bir gelişme kendi için. Çıkarı kesilince, ortada işi yapanı kalmayınca nasıl da bir anda sevgi pıtırcıgı oluvermiş. İt.

Back
X