Sağolun,çok acıBaşınız sağolsunne desek boş kelimeler yetmiyor..
Her biri ne kadar acıBaşınız sağolsun. Çok yakın bir arkadaşım dayısını yengesini ve 3 kuzenini kaybetti bir arkadaşım kuzeninin kızını kaybetti diğer çok ama çok yakın olduğum arkadaşım kuzenini kuzenin eşini ve kuzeninin çocuğunu kaybettiler.
Bir diğer arkadaşım arkadaşını kaybetti
Aminn. Bu da ecel ama işte çok kötü bir ecel maalesefHer biri ne kadar acı
Allah hepsine rahmet eylesin.Herkes bir şekilde ölecek de özellikle de arkada kalanlara bol sabırlar diliyorum
Ah cnm çoğumuz bu durumdayız.Ben de üniversite zamanında muhabbetimiz olan sonrasında hiç görüşmedigim arkadaşımın haberini aldım.Esi çocukları kendisi ve ailesinden 20 kişi ölmüşler.Yurtta yemek yapan genç bir kız yine aynı şekilde ailesiyle ölmüş.Hepimizi bir şekilde etkiledi bu depremÜniversite okuduğum ilde 1999 da aynı evde yaşadığımız ev arkadaşımızin depremde üç çocuğuyla vefat ettiği haberini aldım az önceAramızda iletişim kalmamıştı kopmuştuk ama öyle üzgünüm ki... Bunun etkisinden günlerce cikamam.Ben yıllar önce iki sene aynı evi paylaştığım kişi için böyle uzgunsem yakın arkadaşlarıni ailelerini kaybedenlerin içi kim bilir nasıl yanıyor
Allah'ım bol sabırlar versin onlara, gidenlere de tekrar tekrar rahmet diliyorum çok üzgünüm...
Üç çocuk,anne,baba aile olarak vefat etmişlerdir bir de,daha sabah cikarilmislar yüreğim yandı gerçektenAminn. Bu da ecel ama işte çok kötü bir ecel maalesef
Ben ilk kez ölüm haberi aldım bu depremde ve 23 yıl geriye gittim, içim çok garip.Ah cnm çoğumuz bu durumdayız.Ben de üniversite zamanında muhabbetimiz olan sonrasında hiç görüşmedigim arkadaşımın haberini aldım.Esi çocukları kendisi ve ailesinden 20 kişi ölmüşler.Yurtta yemek yapan genç bir kız yine aynı şekilde ailesiyle ölmüş.Hepimizi bir şekilde etkiledi bu depremAllah daha beterinden korusun elimizden gelen bir şey yok.
Amin teşekkürler.Gercekten çok ağır bir imtihan.İnsanlar hiç eşyasız evsiz kaldıklarına mi yansinlar, kaybettikleri aile,eş dosta mi,belki memleketinin yok olusuna mi ,yıkılan psikolojilerine mi..Başınız sağolsun. Depremden etkilenen bir yakınım dahi yokken günlerdir ruh gibiyim. Sizi düşünemiyorum. Eşini, çocuğunu, annesini, ailesini kaybedeni düşünemiyorum. Birisi ailesinden 50 kişiyi depremde kaybetmiş. Aklım hafsalam almıyor. Dayanma gücü diliyorum hepinize.
Üç çocuk,anne,baba aile olarak vefat etmişlerdir bir de,daha sabah cikarilmislar yüreğim yandı gerçekten
Üzülmek normal birşey.Dua edin.Üniversite okuduğum ilde 1999 da aynı evde yaşadığımız ev arkadaşımızin depremde üç çocuğuyla vefat ettiği haberini aldım az önceAramızda iletişim kalmamıştı kopmuştuk ama öyle üzgünüm ki... Bunun etkisinden günlerce cikamam.Ben yıllar önce iki sene aynı evi paylaştığım kişi için böyle uzgunsem yakın arkadaşlarıni ailelerini kaybedenlerin içi kim bilir nasıl yanıyor
Allah'ım bol sabırlar versin onlara, gidenlere de tekrar tekrar rahmet diliyorum çok üzgünüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?