Eski evlenmiş sevgiliden msj..

lifegoeson_

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2018
702
344
23
33
Mrb arkadaşlar malum ben daha önce bi evlilik yaptım ve olmadi çok zor ve kötü şeyler yaşadım boşanma kararı aldm
Asıl konum şu;
Benm ünv.zamanmda 2 yıl boyunca cktgm biri vardi,baya ilerletmstik ama olmadi bitmişti ilişkimiz , daha sonra biz sehir drgistirdik o baska sehre atandi ole savurdu hayat bizi .. ben nisanlandm filan hatta konusmustuk bana Hayirli olsun mutluluk dileklerinde bulundu,oda zaman sora evlenmiş filan,ve bugün bana msj atmış hiç bir takipçi yok ,mrb yazmis beni hatirladnmi.. nasilsin iyimisin cik uzun zaman oldu tarzinda,Heralde benm boşanacağımi duydu o yüzden yazdığını düşünüyorum.Bende hiç birşey yazmadm ama okadar kötü oldumki oturdum agladm agladmm..yani yasadklarm aklima geldi ve o evli kendimi eşinin yerine koydum, hiç bi cvp yqzmadm..onunda bana yazmasini doğru bulmuyorum yazdm sildim kaç kere ama yazsam anlatsam ne değişir ki :KK43:(cevap yazmamak en iyisi)

Son düzenleme:
Cvp vermelimiyim bugünden beri kendimi yedmm
Sonuç olarak adam evli.
Çokta doğru bişey yapsa size fake bir hesaptan mı artık neyse,
Gizli gizli yazmazdı..
Sıkıntılarınız var birde bu sohbetin arkasından bir sıkıntı gelse size,
Uğraşabilecek misiniz?
Yanlış yani.

Sizin nişanlı olduğunuz zaman eski sevgiliniz ile sebebi ne olursa olsun konuşmanız dahi doğru değilken şimdi olan hiç mi hiç doğru değil. Basın engeli geçin.
Yok unutamamış, yok mutlu değilmiş yok boşanacakmış falan bunlar hikaye...
Karısı buraya gelip konu açsa eşim eski sevgilisine yazıyor diye ne yorumlar yapılacak malumunuz...

Sizin nişanlı olduğunuz zaman eski sevgiliniz ile sebebi ne olursa olsun konuşmanız dahi doğru değilken şimdi olan hiç mi hiç doğru değil. Basın engeli geçin.
Yok unutamamış, yok mutlu değilmiş yok boşanacakmış falan bunlar hikaye...
Karısı buraya gelip konu açsa eşim eski sevgilisine yazıyor diye ne yorumlar yapılacak malumunuz...
Yok zaten öle yazma gibi bi durumum yok ben nişanlı oldgm zaman kendisi aramsti fatkli bi numaradan mutluluklar demek içinmiş ozamanlar.Ben kimsenn vebaline girememki evli sonuç ta kendisi, yazdm zaten konudada kendimi eşinin yerine koydum bi an diye

Sonuç olarak adam evli.
Çokta doğru bişey yapsa size fake bir hesaptan mı artık neyse,
Gizli gizli yazmazdı..
Sıkıntılarınız var birde bu sohbetin arkasından bir sıkıntı gelse size,
Uğraşabilecek misiniz?
Yanlış yani.
Öle tabiki allah kimsenin yuvasını dagitmasn ben zaten yazamam vicdanm buna gitmiyo ve gidemez

Back
X