eski facebook sorunu

Nickimnick

Sağlıkla gel bebeğim.
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
5.712
6.135
448
Ben bekarken yani 3 yıl evvel arkadaslarıma özenip facebook acayım dedim.
hatta actım mesengersız olmadı mesenger yapamadım .
neyse oyle attım attım tuttum arkadsları filan sakadan.
2 kankam vardı. face actıgımı söylemiştim.
sifremi verdim onlara kankam benim onlar sonıcta guveniyordum.
o face benim sadece 1 kere girmişligim var .
neyse ben nişanlandım nişanlım facen var mı? Diye sordu ewet bende uydurmasna yaptım acılmadı dedim. neyse 3 yıl oldu evliyiz bu gırıp gırıp eski face bakar ben girmiyorum sifresini bile hatrlmyrm ....
kızlar ben ona girmiyorum hatta hic her zmn o sayfada yeni yeni kişiler cıkıyor ben girmiyorum ben bunu esime nasıl inandıra bilirim lutfen cok kotuyum yaaa. Ben degilim icim rahat dedim ben ne yapmalıyım bu durumda bu facen sifresini nasıl kırabiliriz e postayı bile hatırlamıuorum offf yaaa.

Son düzenleme:
Metinde hangi dil kullanilmis ? Dili Türkçe'ye çevir butonuna bastim ama basarili olmadi. Bi girip kafadan sallama kisiler eklemissin bi hic girmemissin acilmamis bile. Benim devreler yandi siz devam edin.

Ben bekarken yani 3 yıl evvel arkadaslarıma özenip facebook acayım dedim.
hatta actım mesengersız olmadı mesenger yapamadım .
neyse oyle attım attım tuttum arkadsları filan sakadan.
2 kankam vardı. face actıgımı söylemiştim.
sifremi verdim onlara kankam benim onlar sonıcta guveniyordum.
o face benim sadece 1 kere girmişligim var .
neyse ben nişanlandım nişanlım facen var mı? Diye sordu ewet bende uydurmasna yaptım acılmadı dedim. neyse 3 yıl oldu evliyiz bu gırıp gırıp eski face bakar ben girmiyorum sifresini bile hatrlmyrm ....
kızlar ben ona girmiyorum hatta hic her zmn o sayfada yeni yeni kişiler cıkıyor ben girmiyorum ben bunu esime nasıl inandıra bilirim lutfen cok kotuyum yaaa. Ben degilim icim rahat dedim ben ne yapmalıyım bu durumda bu facen sifresini nasıl kırabiliriz e postayı bile hatırlamıuorum offf yaaa.
Bosver neden kirmaya calisiyorsunuz ki sifreyi yani belli ki o adresi artik baskasi kullaniyor esin de senden suphelenecek degil ya durduk yerde. Senin ismin yazmiyo zaten anladigim kadariyla o yüzden bence sorun etme.

Adına soyadına kayıtlıysa facebooka kimlik resmini çekip face'in senin adına açılmış sahte bir hesap olduğunu bildir. 2 güne siliyorlar.

Bosver neden kirmaya calisiyorsunuz ki sifreyi yani belli ki o adresi artik baskasi kullaniyor esin de senden suphelenecek degil ya durduk yerde. Senin ismin yazmiyo zaten anladigim kadariyla o yüzden bence sorun etme.
Hic birsey hatırlamıyorum 3 yıl oldu 1 kere girdim sadece boule sacma sapan isimler geliuor bugun esim gosterdi bunlar kim dedi ben degilim dedim filan kavga cıktı yaaa bu sebebten bosanorsak bana innmassa peki bu face kim kırabilir sifresini bizden baska..

Düzeltilmiş haliyle bile birşey anlamadım kusura bakmayın...
Mesenger lazımdı yapamadım diyosunuz..
sonra birden bire açmışsınız gibi yazmışsınız arkadaşlarınıza şifreyi vermişsiniz fln..
En fazla bir kere girmişsiniz de atıp atıp tuttuğunuz sakalaştığınız arkadaşlarşla bir kez mi şakalaştınız?
Sonra birde yıllar sonra baktığınız her seferde farklı farklı insanlar çıkıyor aynı hesaptan.. O nasıl birşey öyle..
Kankalarınıza vermişsiniz şifreyi siz 1 kez anca girdim diyorsunuz o zaman onlar daha çok girdi varsayarak kankalarınızdan şifreyi isteyin yada onlara söyleyin hesabı kapasınlar... Ben bukadar anladım ama çok tutarsızlık var mantığıma hiç biri oturmadı..

Düzeltilmiş haliyle bile birşey anlamadım kusura bakmayın...
Mesenger lazımdı yapamadım diyosunuz..
sonra birden bire açmışsınız gibi yazmışsınız arkadaşlarınıza şifreyi vermişsiniz fln..
En fazla bir kere girmişsiniz de atıp atıp tuttuğunuz sakalaştığınız arkadaşlarşla bir kez mi şakalaştınız?
Sonra birde yıllar sonra baktığınız her seferde farklı farklı insanlar çıkıyor aynı hesaptan.. O nasıl birşey öyle..
Kankalarınıza vermişsiniz şifreyi siz 1 kez anca girdim diyorsunuz o zaman onlar daha çok girdi varsayarak kankalarınızdan şifreyi isteyin yada onlara söyleyin hesabı kapasınlar... Ben bukadar anladım ama çok tutarsızlık var mantığıma hiç biri oturmadı..
Benim ana dilim turkce degil ancak bu kadar imla kurallarına uyabildim .
Ben sakalastıysam hanı acaraınız nerelisiniz derler boyle atıp atıp tuttum oyle yani mesela nerde calısıuorsunuz fener bahcede yazdım bu gibi sakalar yani.
Ben bi kere girdim actıktan sonra mesenger yapmadım amaaan salladım ama simdi icinde farklı farklı kişiler sanki
bu kadarda kırıcı olma.

Benim ana dilim turkce degil ancak bu kadar imla kurallarına uyabildim .
Ben sakalastıysam hanı acaraınız nerelisiniz derler boyle atıp atıp tuttum oyle yani mesela nerde calısıuorsunuz fener bahcede yazdım bu gibi sakalar yani.
Ben bi kere girdim actıktan sonra mesenger yapmadım amaaan salladım ama simdi icinde farklı farklı kişiler sanki
bu kadarda kırıcı olma.

:KK57::KK57::KK57::KK57: Ben mi kırıcı olmuşumm...
Anladığım kadarını yazıp mantğıma uymuyor dedim üstüne kusura bakmayın dedim..
Ve en önemlisi tanımadığım birine Siz diye hitap ettim en azından sizin gibi Sen demedim..

Herneyse kırılmaya çok müsaitmişsiniz siz iyi forumlar:KK25:

Back
X