• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski facebook sorunu

:KK57::KK57::KK57::KK57: Ben mi kırıcı olmuşumm...
Anladığım kadarını yazıp mantğıma uymuyor dedim üstüne kusura bakmayın dedim..
Ve en önemlisi tanımadığım birine Siz diye hitap ettim en azından sizin gibi Sen demedim..

Herneyse kırılmaya çok müsaitmişsiniz siz iyi forumlar:KK25:
Ben nerde sen yazmişim canım göster bana

Sen girmediğinden eminsen problem yok..
Eğer olay ayrılma boyutlarına zaten gelirse mahkemede sizin girip girmediğiniz anlaşılır IP lerden..
Peki böyle bir durumda tepkiniz ne olur eşinize karşı ?

Sen girmediğinden eminsen problem yok..
Eğer olay ayrılma boyutlarına zaten gelirse mahkemede sizin girip girmediğiniz anlaşılır IP lerden..
Peki böyle bir durumda tepkiniz ne olur eşinize karşı ?
Tepki vermiyorum benim degil sallıyorum ben girmiyorum ya allah yukarda diyorum öyle ne diyebilir ki

Benim ana dilim turkce degil ancak bu kadar imla kurallarına uyabildim .
Ben sakalastıysam hanı acaraınız nerelisiniz derler boyle atıp atıp tuttum oyle yani mesela nerde calısıuorsunuz fener bahcede yazdım bu gibi sakalar yani.
Ben bi kere girdim actıktan sonra mesenger yapmadım amaaan salladım ama simdi icinde farklı farklı kişiler sanki
bu kadarda kırıcı olma.

Bunun neresi şaka anlamadım, sanırım şakadan kastınız milleti işletme tarzı bir şey?

Şifreniz kankalarınızdaysa söyleyin kapatsınlar hesabı. Yeni kişiler eklenmiş görünüyorsa hala aktif olarak hesap kullanılıyor demek ki.

Back
X