• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski görüştüğüm kişinin msjı ....cevap versem mi vermesem mi?

Bence sakin cevap vermeyin. Ayni durumu ben de yasamistim. Aramasi gereken zamanlarda degil,cani istedigi zaman arardi. Hoslandigim halde yol verdim.

Canı istediği zaman sizi arayan biriyle olmaz bence. Boşta kalmış, aklına siz gelmişsiniz. Cevap vermeye bile değmez.

benim derdim büyük değil aslında . fikir alışverişi yapmak istiyorum . benim bundan 6 ay önce bir kişiyle görüşmem oldu . bir kez yüzyüze geldik onun dışında üç haftada telden ve netten konuştuk .eski bir arkadaşımın arkadaşıydı kendisi . tesadüf eseri facebooktan görüştük önce . sonra benle ilgilenmeye başladı. telefonumu istedi verdim . gayet makul konuşuyordu . çok saygılıydı bana karşı . ısındım ve görüşmeye karar verdim . birşeyler içelim mi dedi tamam dedim ve görüşmeye gittim .
bir kere görüşmeye gitmeden önce sabahı beni aramadı . bende aramadım tabi . önceki gün konuşmuştuk ama ben sabah beni aramasını yada msj atmasını bekledim ama yapmadı . bende aramadım hiçbirşekilde . sonra görüşeceğimiz mekana gittim . etrafında bir mağaza vardı oraya girdim heralde vazgeçti dedim bare birşeyler bakayım kendime tabi sinirden ölüyordum . bir msj geldi geldim nerdesin diye . sonra çıktım mağazadan mekana gittim . arka bir masada oturmuştu .bira içiyordu ama sarhoş değildi kesinlikle . sonra havadan sudan konuştuk ama adam tamamen farklı bir kişilik çıktı . telefonda konuşurken çok mütevazi biri gibiydi ama kesinlikle tam tersi .konuşmalarından havalı biri olduğu belliydi . bana iltifattlar etti ailemle ilgili sorular sordu . benle tekrar görüşmek istediğini söyledi .elimi tutmak istedi ben geri çektim .bana çocuk gibi davranıyordu ki ben 27 yaşındayım yani .çatalla patates kızartması falan veriyor . bende garip buldum bana davranışları ciddi gelmedi. tabi ben bu adamdan ukala olmasına rağmen hoşlanmıştım . beklemeye başladım ama beni aramadı . üç gün geçti gözüm telefonda ama yok yok telefon yok .msj attım bir sorun mu var gibilerinden . bir sorun yok dedi . soğuk cevap verdi tabi bende bozuldum sonra ne o aradı ne ben . bugün bir baktım tam 6 ay sonra telimde bir msj . nasılsın nasıl gidiyor hayat demiş . bende cevap vermedim henüz ne yapsam bilmiyorum . cevap vermesem mi hiç öte yandan hoşlanmıştım ama dediğim gibi güvenilmez bir havası var . neden şimdi arıyor o zaman aramadı merak ediyorum . ne yapsam bilemedim ..[/QUce

Adamın derdi günü birlik ilişki baktı sen oyle bir insan değilsin kayboldu ortadan ne olacak

cevap ver arkadaşım pardon kimsiniz yaz o cevabını alır zaten

bende öyle düşündüm . niyeti farklıydı baktı olmaz bu kızın o taraklarda bezi yok kayboldu ortadan . birde ilk buluşmada evlilik falan diyordu aklı sıra evlenicem ayağı yapıp kendine bağlıcaktı ama işte ben o vaatlere kanmıcak kadar olgunum . böyle insanlardan nefret ediyorum işte ..

Gunun sonunun opusmeyle bitmesini bir dahaki bulusmanin da evde olmasini planlamis sadece. Evet o da hoslanmis bunlari planlamis. Eeee elini bile tutmayinca ugrasamam ben demis. Muhtemeln baska adaylari da vardi. Simdi uzun sure bosta kalmis amaaan biraz ugrasiyim kivama getirirm demistir :)

Gunun sonunun opusmeyle bitmesini bir dahaki bulusmanin da evde olmasini planlamis sadece. Evet o da hoslanmis bunlari planlamis. Eeee elini bile tutmayinca ugrasamam ben demis. Muhtemeln baska adaylari da vardi. Simdi uzun sure bosta kalmis amaaan biraz ugrasiyim kivama getirirm demistir :)

avcunu yalar . cevap bile vermeyecem kaale alınırsa havaya girer ...kesinlikle planları bu şekildeydi. zaten 40 yaşında hiç evlenmemiş çapkın biridir .

Back
X