benim derdim büyük değil aslında . fikir alışverişi yapmak istiyorum . benim bundan 6 ay önce bir kişiyle görüşmem oldu . bir kez yüzyüze geldik onun dışında üç haftada telden ve netten konuştuk .eski bir arkadaşımın arkadaşıydı kendisi . tesadüf eseri facebooktan görüştük önce . sonra benle ilgilenmeye başladı. telefonumu istedi verdim . gayet makul konuşuyordu . çok saygılıydı bana karşı . ısındım ve görüşmeye karar verdim . birşeyler içelim mi dedi tamam dedim ve görüşmeye gittim .
bir kere görüşmeye gitmeden önce sabahı beni aramadı . bende aramadım tabi . önceki gün konuşmuştuk ama ben sabah beni aramasını yada msj atmasını bekledim ama yapmadı . bende aramadım hiçbirşekilde . sonra görüşeceğimiz mekana gittim . etrafında bir mağaza vardı oraya girdim heralde vazgeçti dedim bare birşeyler bakayım kendime tabi sinirden ölüyordum . bir msj geldi geldim nerdesin diye . sonra çıktım mağazadan mekana gittim . arka bir masada oturmuştu .bira içiyordu ama sarhoş değildi kesinlikle . sonra havadan sudan konuştuk ama adam tamamen farklı bir kişilik çıktı . telefonda konuşurken çok mütevazi biri gibiydi ama kesinlikle tam tersi .konuşmalarından havalı biri olduğu belliydi . bana iltifattlar etti ailemle ilgili sorular sordu . benle tekrar görüşmek istediğini söyledi .elimi tutmak istedi ben geri çektim .bana çocuk gibi davranıyordu ki ben 27 yaşındayım yani .çatalla patates kızartması falan veriyor . bende garip buldum bana davranışları ciddi gelmedi. tabi ben bu adamdan ukala olmasına rağmen hoşlanmıştım . beklemeye başladım ama beni aramadı . üç gün geçti gözüm telefonda ama yok yok telefon yok .msj attım bir sorun mu var gibilerinden . bir sorun yok dedi . soğuk cevap verdi tabi bende bozuldum sonra ne o aradı ne ben . bugün bir baktım tam 6 ay sonra telimde bir msj . nasılsın nasıl gidiyor hayat demiş . bende cevap vermedim henüz ne yapsam bilmiyorum . cevap vermesem mi hiç öte yandan hoşlanmıştım ama dediğim gibi güvenilmez bir havası var . neden şimdi arıyor o zaman aramadı merak ediyorum . ne yapsam bilemedim ..[/QUce
Adamın derdi günü birlik ilişki baktı sen oyle bir insan değilsin kayboldu ortadan ne olacak
cevap ver arkadaşım pardon kimsiniz yaz o cevabını alır zaten