Eski günlüklerim

mellifluous

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2018
748
366
33
Merhaba 18 yaşındayım, iki üç senedir tuttuğum birkaç günlüğüm var.

Açıkçası şuan bu günlüklerle başım dertte çünkü normalde anılara aşırı değer veren biriyim atmam nolursa olsun ve yıllar sonra bakıp o hisleri hatırlamak beni en mutlu eden şeylerden birisidir. Ama şöyle bi şey var, o dönemlerde yaşadığım tüm ailevi sorunları; üzücü olayları vs vs resmen ağlama duvarı gibi çok depresif şeyleri yazmışım sürekli. Yani bir yanım at artık açıp okuma at gitsin çünkü hayatında şuan düzeldiğine inandığın mevzularla karşılaşmak seni üzer ve sen çok daha iyi bi muammeleyi hak etmişken çevrenden gördüğün olumsuz tüm herşeyi tekrar hatırlamana gerek yok diyor

Diğer yanım ise onlar senin yaşanmışlıkların nolursa olsun atmamalısın diyor, ayrıca o defterde hoşlandığım bikaç kişiden de hevesli hevesli bahsetmişim mesela, tabi hepsiyle kötü bitti o ayrı mesele ama işte masum duygular sonuçta..

Her şeye çok anlam yükleyen birisi olmak zor
Sizce ne yapmalıyım

Günlük tutman güzel bişey ama seni üzüyorsa atıp kurtulmalısın
Güzel şeyler zaten hafızanda kalır
Ben yakmıştım hepsini ,kurtuldum hem o acılardan hemde başkası okur mu korkusundan, bence insan bişeyleri sonsuza kadar taşımamalı (acı veren olaylar)

Yak kurtul.hem rahatlarsin

haklısınız kötü olanları hatırlamak zorunda değilim ama bana ait anılar onlar da, sanki atarsam 15 16 yaşındaki halime saygısızlık yapmış gibi hissederim belki

haklısınız kötü olanları hatırlamak zorunda değilim ama bana ait anılar onlar da, sanki atarsam 15 16 yaşındaki halime saygısızlık yapmış gibi hissederim belki
Aslinda gecmise takili kalmakta cok iyi birsey degil.gecmis iyisiyle kotusuyle geride kalmistir
Devamli devamli hatirlamak bugunu elinden alir.gecmise saygisizlik olmasin diye bugununden olursun.
Bende cok tutardim gunluk senin yaslarinda.sonra bir hisimla hepsini yakmistim ve baya rahatladigimi hissetmistim

Daha önünde uzun yıllar olacak ömrün uzun olsun inşallah ama çok anıların olacak defterlere sığmayacak kadar
30 lar 40 lar
Bazen hatırlamak bile istemeyeceğin anıların olacak atmayacaksan günlüktekilere güleceksin bile ah ne çocukmuşum diye

Açıp okuma, hepsini güzel, renkli kurdelelerle bağla sakla bir yere. 30 yaşını aştıktan sonra okumak çok keyifli oluyor.

Back
X