Eski kardeşim

quantumkizi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2012
1.778
891
83
Merhaba bayanlar,

Geçmişte çok samimi ve uzun yıllara dayanan bir arkadaşlığımı bitirdim. bir kaç ay oluyor biteli. Tatile gidicekti ve sevdiğim bir kaç parça etek ve elbiselerimi ona vermiştim tatilde giymesi için. Aramızda böyle şeylerin lafı olmayan kardeşim dediğim bir arkadaşımdı. Verdim ve araya kavga girdi. Kıyafetlerimi ondan almak istemedim kendi verir zaten dedim tatilde giydikten sonra.

Onun okulu başlıycak ve yakında gidecek, hala vermedi eşyalarımı. takmazdım ama severek aldığım 2 eteğimi hiç giymemiştim bile. Sanki hala dolabımdalar sanıp giyesim geliyor. Bende onunla kıyafet için yüz gözde olmak istemiyorum. Utanıyorumda istemeye. istesem ayıp olur gibi geliyor. ama düşünüce sürekli kıyafete para verebilen biride değilim, o kıyafetlere ihtiyacım oluyor :KK43:

Sizce ne yapsam hiç istememeli miyim kıyafetlerimi, yoksa arayıp istemeli miyim?o_O

Arayıp yada msj atıp onlara ihtiyacın olduğunu söyleyip isteyebilirsin neden ayıp olsun ki onun yaptığı ayıp

İste boşver. Senin kıyafetlerin onlar.
Eteklerimi ya getir ya kargola eve diye mesaj at

İstemelisin tabiki..

Ben asla malımı kımseye vermem..

Veriyorsam da su güne mutlaka getirir misin bana lazım derim..

(cunku alanlar,genelde umursamaz tıplerdır)

Ayrıca bir insandan bişeyi,bi eşyası kullanmalık nasıl istenir yaa..ben utanırım..zaten aklıma da gelmez..

Benim malım bana yeter..

İstemelisin tabiki..

Ben asla malımı kımseye vermem..

Veriyorsam da su güne mutlaka getirir misin bana lazım derim..

(cunku alanlar,genelde umursamaz tıplerdır)

Ayrıca bir insandan bişeyi,bi eşyası kullanmalık nasıl istenir yaa..ben utanırım..zaten aklıma da gelmez..

Benim malım bana yeter..

Kardeş gibiydik tatillik fazla kıyafeti yoktu, alışverişede vakti kalmamıştı bende olanlarıda alırsın idare ederler seni dedim,, takıtğımız şeyler değildi bunlar, :KK43:

Tabikide istiyceksin.
Sorun kimde onu cozemedim.
Sen vermiycek diyemi korkuyosun?
Yoksa geneldeki cekingenlikten dolayimi bu?

Merhaba bayanlar,

Geçmişte çok samimi ve uzun yıllara dayanan bir arkadaşlığımı bitirdim. bir kaç ay oluyor biteli. Tatile gidicekti ve sevdiğim bir kaç parça etek ve elbiselerimi ona vermiştim tatilde giymesi için. Aramızda böyle şeylerin lafı olmayan kardeşim dediğim bir arkadaşımdı. Verdim ve araya kavga girdi. Kıyafetlerimi ondan almak istemedim kendi verir zaten dedim tatilde giydikten sonra.

Onun okulu başlıycak ve yakında gidecek, hala vermedi eşyalarımı. takmazdım ama severek aldığım 2 eteğimi hiç giymemiştim bile. Sanki hala dolabımdalar sanıp giyesim geliyor. Bende onunla kıyafet için yüz gözde olmak istemiyorum. Utanıyorumda istemeye. istesem ayıp olur gibi geliyor. ama düşünüce sürekli kıyafete para verebilen biride değilim, o kıyafetlere ihtiyacım oluyor :KK43:

Sizce ne yapsam hiç istememeli miyim kıyafetlerimi, yoksa arayıp istemeli miyim?o_O

Ortak bir arkadaşınıza rica et bence, senin yerine arayıp istesin teslim alsın.

Biri bana küsse ben onun bişeyine elimi süremem, bunun ki resmen üstüne konmak

En nefret ettiğim şeydir birinin benden kıyafetlerimi falan istemesi. Ben olsam geri isterdim kısa ve net bir sms ile. (Gerçi ben olsam hiç vermezdim en baştan da neyse:)

Merhaba bayanlar,

Bence isteyin.

İstemelisin tabi ki. Ayni durum basima geldi. Ve bi de deri el bavulum gitti. Bi yaz boyunca istedim durdum. Gitti caanim kiyafetlerim.. Pesini birakma canim senin olan biseyin.

Back
X