eski kaynanamdan hala kurtulamadım :(((

zar_zor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2012
235
4
96
Trabzon
merhaba arkadaşlar çok doluyum çok kötüyüm sinirlerim çok bozuk nasıl başlasam bilemiyorum 1.5 sene önce eşimden ayrıldım eşimden çok kaynanamdan çektim ben...çocuğun velayeti bana verilmişti şimdi dava açılmış velayet için kaynana eski eşimi doldurmuş yine gitmiş velayet davası açmış oda ben bunu avukatımdan öğreniyorum şuandaki işlemleri kayınvalidem yürütüyomuş diye sadece imzayı eşime attırmış ben şimdi ne yapayım bu kadından hırsımı nasıl alayım çocuğumu alamıcaklarını çok iyi biliyolar esrarkeş bir babaya çocuk verilmez zaten sırf benle uğraşmak amaçları çok bunaldım hala bununla uğraşıyorum.. bu kadını allaha havale ediyorum...

Ah kıyamam ya.. Olan onlara oluyor zaten, anne baba anlaşamaz ayrılır, çok doğal bir süreç ama çocuklar varya o çocuklar.. Allah yardımcın olsun canım. Bu arada içini ferah tut, zaten alamadıklarında onlara en güzel cezayı vermiş olacak yaradan..

Eşinizin esrarkeş olduğunu mahkemede belgelediniz mi.
Çocuk anneden ancak kadının kötü hayat sürmesi ve çocuğa bakamadığının ispatlanmasıyla alınabilir.
Gereken delilleri toplayın ve hazırlıklı girin davaya.
Kişiler arası nefretin bir çocuğun hayatını mahfetmek pahasına hırs haline getirilmesini anlayamıyorum , anlayamayacağım.
Bir çocuğa annesinden daha iyi kim bakabilir ki.

Zaten velayet onlara verilmeyecekse dert etme uğraşsın dursun kendi kendini hırpalasın, hızını alamıyo madem çakılacak bi yer bulur er ya da geç..

evet tabiki belgeledim bununla ilgili sabıkası vardı benim hayatımın yolunda olmasını hazmedemiyolar ben sağlıçıyım neymiş çocuğuma vakit ayıramıyomuşum ona bakamıyomuşum kendisi aylık nafakasını bile vermiyor çocuğumu onların pis hayatına karışmasına asla izin veremem...

Zaten velayet onlara verilmeyecekse dert etme uğraşsın dursun kendi kendini hırpalasın, hızını alamıyo madem çakılacak bi yer bulur er ya da geç..

çok yoruldum bunlarla uğraşmaktan oğluma bişey belli etmemek için yıpranıyorum onlarsa her çocuğum oraya gitmesinde doldurulup gönderiliyyo daha 5.5 yaşında bebecik o yaa

velayet sende kalacaksa uğraşmana gerek yok..bırak debelenip dursun.boşa kürek çekip yorulur elbet.

yapacağın en iyi şey; eski k.validen gibi bir anne olmayıp,kendini bilen ve yuvasına sahip çıkan bir evlat yetiştirmek olsun.

adam olacak çocuk bellidir derler ya kendi çocuğum olduğundan demiyorum inanın mükemmel kişiliğe sahip babası gibi hazıra alıştırmıyorum evde birlikte temizlik bile yapıyoruz :)) her istediğini ha diye yapmıyorumki rahatlığa alışıp rahat yapısı olmasın zoruda bilsin bilmem belki size göre yanlış düşüncem ama ben babasının bu rahatlığından çok çektim ev bile bakamıyodu..

neden yanlış olsun :) iki erkek çocuğu annesi olarak ben de senin gibi yetiştiriyorum.ve doğrusu da bu bence.şehzade olarak yetiştirilen adamları da görüyoruz,kendilerine güvenleri sıfır oluyor ve bir ailenin sorumluluğunu alamıyorlar.

Sinirlenmekte çok haklısın canım.
Ben bile okurken sinirlendim.
Boşananan ailelerin çocuklarına yazık deniyor ya,işte bu yüzden.
Boşanana kadar hiç umursanmayan çocuk,boşanma aşaması ve sonrasında sözde kıymete biniyor
Aslında bir intikam aracına çevriliyor.
İnsanın içinde biraz vicdan merhamet olacak ya,annenin bakabilecek gücü varsa tabii ki annesiyle kalacak o yavrucak.
Babaanne ,anneanne sadece bir akrabadır,annenin yerini tutması nasıl mümkün olabilir.
Bu tarz davalarda asla iyi niyet arayamıyorum ben,Allah o eski eşinizi de bildiği gibi yapsın.

tek baıma doğurdum onu ben ne babası geldi ne babaannesi biri yatağından kalkıp gelemedi biri misafirlerini bırakamadı ben kendi annemle doğuma gittim şimdide çocukta çocuk ayrılırken istemedi şimdi kudurdular allah islah etsin onları

O zaman hiçbirşey yapamazlar.
Sadece sizi sinir etmiş olurlar.
Hiç umursamayın kendi pisliklerinde debelensinler dursunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…