eski kız arkadaşlarının +18 videoları

• Konu Sahibi Konu Sahibi nisko
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar merhaba biz eşimle 1 yıllık evliyiz ama öncesinde uzun süreli bi sevgililik dönemimiz oldu bugün Google fotoğraflarına bakasım geldi ve bizim sevgililiğimizden de önce olan fotoğraf ve videolara denk geldim eski kız arkadaşlarının +18 videoları nasıl bu konuyu eşime açıp konuşucam nasıl bi yol ilerlemem gerekiyor
Eşine güvenme mahremini de böyle çekebilir 👀 ay kanim dondu

Arkadaşınızın yedeklediği videolarda da ilişki halinde genç kızlar kadınlar var mıydı? İsterse sevgilikten bin sene önceden kalsın kayıtlar. O videolardaki kadınların bilgisi olup olmamasının önemi yok mu? Ya haberleri yokken çekmişse, ya bunlardan menfaat kazanç elde etmişse, ya tehdit amaçlı kullanmışsa? Bunları sorduk diye üyeliği kapatmış kaçmış. Haberleri varmış kameraya bakıyorlardı yazamadığına göre suç işleyen sapıkla evli. Sapığın bin türlü, sapığı farkedip ihbar etmeyenin bin bir türlü ayağına dolanır inşallah. Kocası kim bilir kendinin kaç tane videosunu çekmiştir.
Yahu ben ne bileyim videoların içeriğini gördüm sanki, siz biliyor musunuz sormuşsunuz cevap vermemiş? Bunları sordunuz diye mi kapattı bakalım üyeliğini yalan cevap vermesi çok mu zor? Eski sevgililerinin whatsapptan falan gönderdiği videolar diye düşündüm ben aklıma gizli çekim videolar gelmedi. O tür bi durum olsa eşim sapık mı diye sorardı herhalde eskiden olan videoları özellikle mi sakladı yedekleme yüzünden mi diye sormuş diye düşünerek cevap verdim.

beni en çok endişelendiren kısmı yazıyorum, sizin bebeğin yapım aşamaları da kayıt altına alınmış olabilir. gizli gizli çekmiş sapık gibi. boşanacaksanız delil olarak kalsın ellemeyin. avukat varsa onun yönlendirmeleri daha iyi olur. mahrem görüntüde ekran kaydı almanız sorun çıkarır mı bilemedim. boşanmayıp yutacaksanız da belli etmeyin gördüğünüzü ama ne varsa silin bence. yazık o kızlara da.

Back
X