- 28 Şubat 2013
- 1.144
- 1.239
- 333
Herkesi tek tek alintilayamiyorum ama çocuklar iyi yanımda.. tekrar nikah yapmam.cok sorulmuş neden diye yazayım bari.sizin vesilenizle ağır cezada yargılanırken adamı tutuksuz yayılıyorlardı hergun kapımdaydı artık karakol polis göndermiyordu of yine mi ya diye.. Yani işler sizin düşündüğünüz gibi yürümüyor realitede. Adam mahkeme salonunun kapısından benimle beraber çıkıyordu resmen insan daha fazla kışkırtmak sitemiyle haliyle.. yada ben cabuk.sindim bilmiyorum. Kağıt üstündeki koruma kararı kadınları korumuyor ve madde kullanan insan bu tür yaptırımlardan korkmuyor ben yanarsam seni de yakarım diyebiliyor polislerin yanında bile.. yaşamayan bilemez çok zor
Yoo gayet te yaşadık biliyoruz...
polisimizin savcımızın kanunların verdiği yetkileri kullanarak böyle kokuşmuş adamlara pabuç bırakmadık...
Ve kurtulduk başardık yeni hayatımızın
Keyfini sürüyoruz...
Siz dünyada sadece sizin başınıza geldiğini düşünerek
kendi mantıksızlığınıza teselli buluyorsunuz...
Adliyeye karakola kanlı bıçaklı girip burnu sürtsün mantığıyla koruma kararları aldırıp
Daha Arka kapıdan kolkola çıkarsanız
Akşama aynı yatağa girerseniz
Yetmez bide üstüne nikah yaparsanız
Tabiki yasaların polisin savcınınsizi korumak adına yapabileceği birşey kalmıyor
Bu işler çocuk oyuncağı değil
...
Kendi saçmalıklarınız yüzünden durduk yere adalet sistemimizi karalayamazsınız ....