Eski Kocam adam öldürdü!!!

Herkesi tek tek alintilayamiyorum ama çocuklar iyi yanımda.. tekrar nikah yapmam.cok sorulmuş neden diye yazayım bari.sizin vesilenizle ağır cezada yargılanırken adamı tutuksuz yayılıyorlardı hergun kapımdaydı artık karakol polis göndermiyordu of yine mi ya diye.. Yani işler sizin düşündüğünüz gibi yürümüyor realitede. Adam mahkeme salonunun kapısından benimle beraber çıkıyordu resmen insan daha fazla kışkırtmak sitemiyle haliyle.. yada ben cabuk.sindim bilmiyorum. Kağıt üstündeki koruma kararı kadınları korumuyor ve madde kullanan insan bu tür yaptırımlardan korkmuyor ben yanarsam seni de yakarım diyebiliyor polislerin yanında bile.. yaşamayan bilemez çok zor

Yoo gayet te yaşadık biliyoruz...
polisimizin savcımızın kanunların verdiği yetkileri kullanarak böyle kokuşmuş adamlara pabuç bırakmadık...
Ve kurtulduk başardık yeni hayatımızın
Keyfini sürüyoruz...

Siz dünyada sadece sizin başınıza geldiğini düşünerek
kendi mantıksızlığınıza teselli buluyorsunuz...
Adliyeye karakola kanlı bıçaklı girip burnu sürtsün mantığıyla koruma kararları aldırıp
Daha Arka kapıdan kolkola çıkarsanız
Akşama aynı yatağa girerseniz
Yetmez bide üstüne nikah yaparsanız

Tabiki yasaların polisin savcınınsizi korumak adına yapabileceği birşey kalmıyor
Bu işler çocuk oyuncağı değil
...
Kendi saçmalıklarınız yüzünden durduk yere adalet sistemimizi karalayamazsınız ....

Yoo gayet te yaşadık biliyoruz...
polisimizin savcımızın kanunların verdiği yetkileri kullanarak böyle kokuşmuş adamlara pabuç bırakmadık...
Ve kurtulduk başardık yeni hayatımızın
Keyfini sürüyoruz...

Siz dünyada sadece sizin başınıza geldiğini düşünerek
kendi mantıksızlığınıza teselli buluyorsunuz...
Adliyeye karakola kanlı bıçaklı girip burnu sürtsün mantığıyla koruma kararları aldırıp
Daha Arka kapıdan kolkola çıkarsanız
Akşama aynı yatağa girerseniz
Yetmez bide üstüne nikah yaparsanız

Tabiki yasaların polisin savcınınsizi korumak adına yapabileceği birşey kalmıyor
Bu işler çocuk oyuncağı değil
...
Kendi saçmalıklarınız yüzünden durduk yere adalet sistemimizi karalayamazsınız ....

Hayal gücünüze hayran kaldım hakikaten.. benimle birlikte yaşamış gibi net yazmışsınız bir an kendimden şüphe ettim. Pek yeni hayatınızın keyfini sürdüğünüz söylenemez bastırılmış öfke sorununuz var bence bir psikologa mı gitseniz inanın çok faydası oluyor. Bilmeden bir insanın hayatının dinamiklerini kendi kurgunuzla bir sonuç çıkarma da belki başka bir psikozdur. Geçmiş olsun

Sevgili Mune Mune konuyu kapatabilirmiyiz. Taktir edersiniz ki çok hassas daha üzerine konuşursun istemiyorum. Sevgiler

Back
X