Eski kocamdan tehdit

liliyaa

🌼
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
9.389
16.079
248
İyi akşamlar
Eşimden 5 ay önce ayrıldım.
Kızım 2 gündür hastanede yatıyor nörovirus olmuş.
Babası şehir dışında. Bana diyor ki ilaç mı alıyor çocuk ilaç kolik oldu. Ölümden döndü nerdeyse niye ilaç diyor! Ben onu hasta etmişim.
Ben de gel sana da serum versinler belki beyin hücrelerin çoğalır yazdım. (Biliyorum burda haksizim ama salak salak sorular beni suçlamalar dayanamadım)
Bana ne yazdı:
"Senin beyin devrelerini yakacam sana bu sözleri tek tek yedirecem"
1 saat sonra da
"Annene ve babana selamlarımı ilet" yazmış.
Alenen tehdit. Korkuyorum. Napacam

Deli mi ne diyeceğim de mi ne si fazla olur. Polise gidin. Ailecek can sağlığınızdan endişe ettiğinizi söyleyin. Gerekenler yapılsın.

Eski konumda var psikolojik şiddet gördüm.
Belki beni korkutmak için yazdı ama ya kızım üzerinden bişey yaparsa, onu kaçırırsa?
Aileme de korkuyorum

Esinizi siz bizden daha iyi tanirsiniz. Bu potansiyeli onda görüyorsaniz sikayetci olabilirsiniz tabi. Su anda baska sehirde olmasi iyi. Hastanedeki hemsireleri de uyarin. Cocugun babasi gelse hastaneden cikaramasin. Gecmis olsun

Yapayım mı öyle bişey. Tehdit davası bile açılır da, daha kötü şeyler yapar diye korkuyorum
Yapmazsanız ne olur? Bir düşünün. Karar yine sizin.. Bir ömür ex korkusuyla yaşanılır mı? Biri yerini, haddini bildirmesin mi?

Normalde şidddet gösteren birimiydi, yani tehtit ettiğinde yapma potansiyeli varmı, eski eşiniz sonuçda karakterni az çok bilirisniz, belki korkutmak için yapmıştır kendi aklınca🤦🏼‍♀️

Normalde şidddet gösteren birimiydi, yani tehtit ettiğinde yapma potansiyeli varmı, eski eşiniz sonuçda karakterni az çok bilirisniz, belki korkutmak için yapmıştır kendi aklınca🤦🏼‍♀️
Şiddet göstermemek için kendini çok zor tutan biri. Ben bu kadar iyi değilim demişti bana. Bilmiyorum belki de öyle. Daha önce de yine kızdığında kızımı senden alacam demişti. Yine aynısı yaptı belki, amaç korkutup kızdırmak

Hâlâ seni suçlayıp psikolojik şiddete devam ediyor, farkında mısın? Bu ne cüret gerçekten? Boşanmış gitmişsiniz, neyin hesabını ne cesaretle soruyor ki? Ayrıca, sen o çocuğun annesisin, düşünürsün yani evladını, merak buyurmasın.
Bence korkma, bi halt yapabilir gibi gelmedi.
Muhatap olmasan olmuyor mu?

Hâlâ seni suçlayıp psikolojik şiddete devam ediyor, farkında mısın? Bu ne cüret gerçekten? Boşanmış gitmişsiniz, neyin hesabını ne cesaretle soruyor ki? Ayrıca, sen o çocuğun annesisin, düşünürsün yani evladını, merak buyurmasın.
İşte adam yerine koyup çocuğun durumunu anlattım. Sayesinde konu nereye geldi. Çocuğu merak edeceğine ilaçtan girdi ona bakamıyormuşum ordan çıktı.
Konu çocuk olunca muhatap oluyordum sadece...
Çok üzgünüm gerçekten. Hata bende yazma dimi.

Simdi yazmış ki "kızımı buz gibi odada yatıran beslenmesine dikkat etmeyen menfaati uğruna hareket eden ve 85 yaşındaki insanı tehdit etmek(?!!) sana yakışır"
Kimseyi tehdit etmedim alakası yok. Ayrıca bunu bilerek yazdı velayet davası için aklınca mesaj yazıyor delil olsun diye.
Kimi tehdit etmişim ben ne kadar ileri gitti ya!!

Ya muhattap olma. Boşanmış gitmişsiniz. Onun yasal hakkı ne kadar. Hafta sonları mı? Kapından alsın kapına bıraksın? Ne bu böyle her dakika iletişim içindesiniz. Çocuğun velayeti sana geçmiş. Böyle münakaşa ederek kendi kuyunu kazıyorsun.

İyi akşamlar
Eşimden 5 ay önce ayrıldım.
Kızım 2 gündür hastanede yatıyor nörovirus olmuş.
Babası şehir dışında. Bana diyor ki ilaç mı alıyor çocuk ilaç kolik oldu. Ölümden döndü nerdeyse niye ilaç diyor! Ben onu hasta etmişim.
Ben de gel sana da serum versinler belki beyin hücrelerin çoğalır yazdım. (Biliyorum burda haksizim ama salak salak sorular beni suçlamalar dayanamadım)
Bana ne yazdı:
"Senin beyin devrelerini yakacam sana bu sözleri tek tek yedirecem"
1 saat sonra da
"Annene ve babana selamlarımı ilet" yazmış.
Alenen tehdit. Korkuyorum. Napacam

Eski eşinizi tanıyan sizsiniz. Yazdıklarınız ; çocuğu hasta olan 2 ebeveynin birbirini suçlayan konuşması gibi görünüyor.

Babası olarak çocuğunun yanında olamadığı ve çocuğu hastanede olduğu için üzgün ve kızgın bir tavır sergilemiş.

Siz de aynı şekilde çocuğu için endişeli bir anne olarak , babası sizi çocuğa bakamamakla suçlayınca , öfkeli ve saldırgan bir tavır sergilemişsiniz.

Sonrasında da bulunduğunuz şehre gelince ailenizi göreceğini idrak etmiş olabilir mi ? Sizinle tartışmayı normal görüp , ailenize saygısızlık etmekten ya kaçınıyor ya da eski alışkanlıklar (benden selam söyle vb) kolay kolay unutulmuyor.

Simdi yazmış ki "kızımı buz gibi odada yatıran beslenmesine dikkat etmeyen menfaati uğruna hareket eden ve 85 yaşındaki insanı tehdit etmek(?!!) sana yakışır"
Kimseyi tehdit etmedim alakası yok. Ayrıca bunu bilerek yazdı velayet davası için aklınca mesaj yazıyor delil olsun diye.
Kimi tehdit etmişim ben ne kadar ileri gitti ya!!
Bence hiç cevap yazma, daha çok kudurur. Ağız dalaşına girmenin manası yok, nasılsa laftan anlamayacak. Muhatap alıp haddini aşmasına müsaade etme derim.

Adam tut dövdür bence bu ayıoğluayı çoktan hak etti... ben olsam çoktan evini basıp gırtlağını sıkmıştım herhalde yine çok bile sabrettin panpa

Back
X