• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski komidinlerimi ,sehpalarımı,kireç tutan cam duşumu ve birçoğunu yeniledim!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nil
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Nil

KK Kro
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2008
8.822
106
363
İzmir
eski ve oldukça yıpranmışlardı eski yatak odası takımımın parçaları,önce kaplamayı düşünmüştük eşimle elbise dolabını kapladık ,sonra boyamak geldi aklıma nette de araştrıdm ve cesaret edip komidinlerimi,sehpalarımı boyadım ve üzerine ipek transfer tekniği ile (ilk deneyimimdi) desenler yaptım şaplonları ile..banyonun cam duşu sürekli silmek yerine ie cam kaplama rulolarından alıp kapladım kalanları ise ankestre setin parçası haline getirip,hem dekor oluşturdum hemde yağ ve kirlerden büyük oranda kurtuldum..mutfak tavanına ise eşimle stropiyer kapladık ve asma tavanımızı ve havuz kısmını kırmızı ve siyaha boyararak renklendirip hareket kattık...
boya işlemini polisan x1 matrix boya ile yaptım zımparalamadan 4-5 kat boyadım 15-20 dk ara ile(eskitme idi doğal halleri)
desenleri ise(ipek transfer) netten aldım ve gereken malzemeleri (akrilik boya)

umarım fikir olur sizlere de:28::34:

$001.webp
$002.webp
$003.webp
$004.webp
$005.webp
$007.webp
$008.webp

Son düzenleme:
süper olmuşlar ya ellerinize sağlık bir şey sorucam dolabınızı neyle kapladınız öyle bende kaplamak istiyorumda

Gerçekten çok güzel olmuş ellerinize sağlık çoğu kişiye ilham olacagı kesin :)

merhaba hepsi çok güzel olmuş... acaba duşu kapladığınız cam kaplama folyosunun herhangi bir adı varmı ve nereden bulabiliriz...

merhaba hepsi çok güzel olmuş... acaba duşu kapladığınız cam kaplama folyosunun herhangi bir adı varmı ve nereden bulabiliriz...

cam folyosu diye geçiyor canım...koçtaş - baumax gibi yerlerde sor oluyor dönem dönem,yada şu birmilyoncular diye geçen herşey bulunabilen dükkanlarda da bulunuyor,ben o tarz bir yerden aldım mesela...

tşk ederim,daha güzelleri sizin olsun:16:

hepsi süper olmuş ellerinize sağlık:34:

Cok guzel olmus.gule gule kullan. sehpalara yaptığın şablonlari nerden aldin cnm ismi ne

eski ve oldukça yıpranmışlardı eski yatak odası takımımın parçaları,önce kaplamayı düşünmüştük eşimle elbise dolabını kapladık ,sonra boyamak geldi aklıma nette de araştrıdm ve cesaret edip komidinlerimi,sehpalarımı boyadım ve üzerine ipek transfer tekniği ile (ilk deneyimimdi) desenler yaptım şaplonları ile..banyonun cam duşu sürekli silmek yerine ie cam kaplama rulolarından alıp kapladım kalanları ise ankestre setin parçası haline getirip,hem dekor oluşturdum hemde yağ ve kirlerden büyük oranda kurtuldum..mutfak tavanına ise eşimle stropiyer kapladık ve asma tavanımızı ve havuz kısmını kırmızı ve siyaha boyararak renklendirip hareket kattık...
boya işlemini polisan x1 matrix boya ile yaptım zımparalamadan 4-5 kat boyadım 15-20 dk ara ile(eskitme idi doğal halleri)

umarım fikir olur sizlere de:28::34:

Eki Görüntüle 610305
Eki Görüntüle 610315
Eki Görüntüle 610306
Eki Görüntüle 610308
Eki Görüntüle 610307
Eki Görüntüle 610318

Eki Görüntüle 610319

dolap için tercih etttiğniz folya deseni bu mudur.

umarım fikir olur sizlere de:KK28::KK34:

Eki Görüntüle 610305
Eki Görüntüle 610315
Eki Görüntüle 610306
Eki Görüntüle 610308
Eki Görüntüle 610307
Eki Görüntüle 610318
Eki Görüntüle 610319
hepsi birbirinden süper olmuş güle güle kullanın ellerinize emeginize sağlık:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: bir sorum olucak bu duşakabine kapladıgınız folyoyu nereden aldınız ??????

Merhaba cok eski bir konu Ama yardimci olursaniz sevinirim bende sehpalarimi boyamak istiyorum hic sevemedim boyanin tam adi neydi ve desenleri Nerden aldiniz adres verebilirmisiniz

Back
X