(eski konu)Kaynim uyusturucu kullaniyormus

Sismaniye

Guru
Pro Üye
4 Aralık 2015
9.882
23.463
348
Iyi bi ailede yetismis bir baltaya sap olamamis biri kaynim. Iki universiteyi yarida birakti. 27 yasinda. Belki olgunlasir diye yanlis bir kararla evlendirdiler. Bir de cocugu oldu. Babasinin sirketinde yardimci olacakti guya, ama pek olmadi. Kv ile birlikte yasiyorlar.
Esimi ablasi aramis kv bazi haplar bulmus.
Arastirmislar ve uyusturucuymus.
Rehabilitasyona gitmeyi kabul etmiyor.
Babasi soyleyince sen git demis. Saldirganlasmaya basliyor.
Biz yurtdisindayiz, esim yakindan ilgilenemiyor. Ne yapabiliriz? Polise sikayet etmeyi dusundu esim bu iyi bi fikir mi?
Cok uzulduk, ama koca adam elimiz kolumuz baglandi.
Uyusturucudan nasil kurtarilabilir?

Kendisi isteyerek kurtulabilir
Sizin çabalarınız özellikle sert yaptırımlar karşılık bulamayacak tir diye düşünüyorum

Dinlediği değer verdiği birileri vardır muhakkak. Onlar konuşup ikna etmeliler. Zoraki yaptırılacak her hamle ters tepebilir.
Yazık üzüldüm eşine çocuğuna. Umarım kurtulur bu illetten

Polis daha da hircinlastirabilir.. Lise caglarindada degil kocaman adam kendisi istemeden birsey yapamazsiniz ki..

Belki adam olur diye evlendirmelere sinir oluyorum. Evlendigi kizcagizin ne suçu vardi?
Biz cok geri dondurmeye calistik. Ama olan oldu artik.

Uyusuturucu işi bu ara ayrı bi sakat biliyorsunuz dimi? Yani sadece uyuşturucu kullanıp kendine zarar vermeyp cevresnede ciddi zarar verip hatta öldürebilir . Yeni çıkan zombiye çeviren uyusturucudan bahsediorm Türkiye'de bile kullanan olmuş adam arkadasni öldürüp ic orgnlarni yemiş esiniz bian önce şikayet etsin

.
Uyusuturucu işi bu ara ayrı bi sakat biliyorsunuz dimi? Yani sadece uyuşturucu kullanıp kendine zarar vermeyp cevresnede ciddi zarar verip hatta öldürebilir . Yeni çıkan zombiye çeviren uyusturucudan bahsediorm Türkiye'de bile kullanan olmuş adam arkadasni öldürüp ic orgnlarni yemiş esiniz bian önce şikayet etsin
Ben de endiseleniyorum dogrusu

O nedir yaaa:kusmuk:

Metamfetamin bazli bi hap
Biz avrupadayiz. Ulke soylemeyeyim

Metamfetamin yoksunlugu diğerlerine göre çabuk atlatılır. Önce yoksunlugu tedvi edip sonra, terapi almak gerekir. Hasta yoksunlugu hissetiği an sırf hasta olmamak için tekrar kullanmak isteyecektir. Alışkanlık fizyolojik olmasının yanında duygusal oldugundan hem bedeb hem ruhsal yardım alması gerekır. Kendısıne bağımlı değil hastaymış gibi davranın , suçlamayın ,yargılamayın .

Yurtdısı ıse AMERIKA ise ayaktan vey yatışlı Rehab merkezleri var. Önerebileceğim yerler vardı . Baska ulke ise gene yardımcı olmaya calısırım.

Yanlız su var kendısı gonullu olup tedavı olursa criminal recorda geçmez. Eğer tutuklanarak tedavi edilirse Possession/drug abuse sucundan sıcılıne ıslenır. Ikna edın.

Açıkçası kendinin istemesi lazım.
Diğer türlü bıraksa bile geri döner.
Birde evlenince düzelir zihniyetinden nefret ediyorum.
Etrafımda çokça kadın bu anlayış yüzünden hayatının en güzel yıllarını zehir gibi geçirdi.

Kendi karisilmasini istemiyor.
Nasil ikna edebiliriz? Isin dini yonu ya da saglik yonu umurunda degil

Cezaevine girip 1.2 yil yatsa kurtulur.ama istekte onemli o 1.2 yil boyunca zaten arinmis olur tekrar keyfi olarak gidip kullanirsa o baska

şımarık yetişmiş. ben olsam şimdiye işten ve evden atar ne halin varsa gör derdim. benim dediğimi yapmazlar muhtemelen.

Back
X