(eski konu)Kaynim uyusturucu kullaniyormus

Bence şikayet etmeyin sadece kullanıcıysa herhangi bir yaptırımı olmaz. Maddi desteği kessin anne-babası, hatta rehabilitasyona girip programı tamamlamazsa o evde kalmaya devam edemeyeceğini söylesin. Tabi buarada kabul ettiği an bir programa yatırabilecek konumda olmanız gerek. Gerekirse özel bir hastanede yatıracak geliri var mı ailenin?

öncelikle bunun bir sorun olduğunu kabul edip düzelmeyi kendisinin istemesi lazım. sonrasında ise hangi aşamadaysa ona göre tedavi olması gerek.

olgunlaşsın diye evlendirdiler mi? olgunlaşacagına daha beter oldu ama. yazık o çocuğa ve kadına :(

Benim bir akrabam kullanıyordu, artık çevreye de zarar veriyordu, zorla bağlayıp yatırdılar. 2 yıl yattı kendine geldi. Bırakmıyorsa zorla olacak başka çaresi yok. Allah yardım etsin kimsenin başına vermesin.

şımarık yetişmiş. ben olsam şimdiye işten ve evden atar ne halin varsa gör derdim. benim dediğimi yapmazlar muhtemelen.

valla en mantıklısı.

çocuğa doğur. düzgün yetiştireme. olgunlaşır diye evlendir. kızın da başını yak. üstüne bi de çocuk yapsınlar. hala ipsiz sapsızsa uyuşturucu parası nerden buluyo? muhtemelen hala maddi destek veriyolar. en mantıklısı 25ine kadar düzelmeyen adamı evden kovmak. açlıktan ölse bundan iyi.

Muhtemelen uyuşturucu kullandığı için bu davranış bozukluklarını yaşıyor. Maalesef kendisi istemeden kurtulmak çok zor. Gerçekten zor bir durum Allah ailesinin yardımcısı olsun. Evlatları sonuçta evden kovmak çözüm değil, başınıza gelince çekiyorsunuz mecbur :KK43:

Kim hortlatıyor ya konuları.ben de tarihe bakmadan beğeni atıyorum yorumlara

Back
X