• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski köye yeni adet...

o kadar tatlı anlatmışsın ki kayınvalideni ve ilişkinizi her defasında sevdiğini vurgulamışsın. Allah bozmasın da.. yani içimden bir ses anlattığın şeylerin yanında bunların gözüne batmaması gerekir sanki içinde bu kadar sevgi yok gibi. yani olmaması normal de olmayan şey varsa var gibi göstermek anormal.
gelelim yaşananlara.. eve girip banyo falan yapması hiç ama hiç hoş değil. ama imkanlar o kadar yani evinde vardı da yapmadı gelip kasti senin evini kullandı gibi bir şey yok sanırım.
sen bunlara ilk etapta bir hediye şofben al. şu an tek derdin bu sanırım. sorun ortadan kalkacaktr.

Canım öyle bi yazmışsın ki, benmiyim bu dedim :) Konumuz bu değil ama ben kaynanamdan asla dertli değilim aksine kayınvalidemi çok severim herdefasında ''herkesin kaynanası böyle olsa keşke'' diyede belirtirim. Ama bu demek değil ki, herkes 4/4lük olacak. Benim kayınvalidem biraz rahat kadındır. Geniştir yani. Buda onun genişliğinden kaynaklanan bi sıkıntım sadece.

Oraya taşınmamız konusuna gelince, evi boşaltmamız söz konusu olunca onlar ısrarla teklif ettiler bizde taşındık. Ama orada oturuyorum diyede herşeye boyun eğmek zorunda değilim. Zaten düzenimizi oturtana kadar bikaç sene durup sonra ev almayı planlıyoruz. Ama bu süreçtede laçkalaşmak istemiyorum açıkçası.

Bu arada eltisine düşman muamelesi yapmayın bana lütfen :) O konu yeterince çarpıtıldı zaten.

Anladım da arkadaşım 500-600 kira vermemek için taşındık bu da iyi oldu dediniz başka yere taşınsanız o para zaten çıkacaktı cebinizden ben siz kaynananızı sevmiyorsunuz demedim ki her altlı üstlü oturan ailede olur diyorum laçkalaşmak istemiyorum diyorsunuz ama her akşam onlarda yemek yiyoruz diyorsunuz. Çok zor değil yani evde yemek var anne sağol ya da yorgunum bugün işte yoruldum dinleneyim dersiniz. Siz onlarda yemek yiyorsunuz bir şekilde yemeğiniz yapılıyor eh yardımda ediyormuş sobanızı yakıyormuş hani fitne fesatlık yapsa eşinle aranızı bozsa anlaşamasanız tamam ama evinize girilmesini istemiyorsanız vermeyecekiniz anahtarı şofben alacaksın hem herkes mi sizde yıkanıyor kayınpeder filan hadi kaynana kayın neyse de kp nasıl rahat ediyor sizde yıkanmaya.

o kadar tatlı anlatmışsın ki kayınvalideni ve ilişkinizi her defasında sevdiğini vurgulamışsın. Allah bozmasın da.. yani içimden bir ses anlattığın şeylerin yanında bunların gözüne batmaması gerekir sanki içinde bu kadar sevgi yok gibi. yani olmaması normal de olmayan şey varsa var gibi göstermek anormal.
gelelim yaşananlara.. eve girip banyo falan yapması hiç ama hiç hoş değil. ama imkanlar o kadar yani evinde vardı da yapmadı gelip kasti senin evini kullandı gibi bir şey yok sanırım.
sen bunlara ilk etapta bir hediye şofben al. şu an tek derdin bu sanırım. sorun ortadan kalkacaktr.

:) Geçekten kayınvalidemi seviyorum. Başka kayınvalideler gibi değil çünkü. Art niyetsizdir, ortalık karıştırmak gibi bi huyu asla yoktur. Ortada bi sorun varsa üstüne gitmek yerine geri çekilip görmezden duymazdan gelmeyi tercih eder. Bunlar her kayınvalidede bulunan özellikler değil. Bu yüzden seviyorum kayınvalidemi. Ama sevmek saymak başka, bu başka bi durum.. Kaldıki anneme sevgimden şüphe edebilirmisiniz, etmezsiniz. Ama aynı durumda annemde olsa evime gelişigüzel girmesini istemem. He özel bi durum vardır hr ikisinede anahtarı veririm ama genel yaşantımızda istemem.

Banyoya gelince onların şofpeni yok, o yüzden bende duş alıyolar. Bende almayın diyemiyorum. Ama kararımı verdim. Bi şofpen alıcam ama kendime, onlarada bizdekini vericem. Hatta bunu ertelemeden bikaç gün içinde halletmeyi düşünüyorum.

Bu arada nazar değmesin aman, çok bahsettim kayınvalidemden :)

Anladım da arkadaşım 500-600 kira vermemek için taşındık bu da iyi oldu dediniz başka yere taşınsanız o para zaten çıkacaktı cebinizden ben siz kaynananızı sevmiyorsunuz demedim ki her altlı üstlü oturan ailede olur diyorum laçkalaşmak istemiyorum diyorsunuz ama her akşam onlarda yemek yiyoruz diyorsunuz. Çok zor değil yani evde yemek var anne sağol ya da yorgunum bugün işte yoruldum dinleneyim dersiniz. Siz onlarda yemek yiyorsunuz bir şekilde yemeğiniz yapılıyor eh yardımda ediyormuş sobanızı yakıyormuş hani fitne fesatlık yapsa eşinle aranızı bozsa anlaşamasanız tamam ama evinize girilmesini istemiyorsanız vermeyecekiniz anahtarı şofben alacaksın hem herkes mi sizde yıkanıyor kayınpeder filan hadi kaynana kayın neyse de kp nasıl rahat ediyor sizde yıkanmaya.

Evet ''20 gündür'' onlarda yiyoruz çünkü oğlunu kaybetti, diğer çocukları gözünün önünde olsun istiyor.
Yalnız kaldığında fenalaşıyor bu durumda onu bırakıp nasıl yukarda yiyelim. Yada teyzeler yengeler oluyor, onlar aşağıdayken benim ayrı gayrı yapmam göze batar. Batmazmı sizce.
Ben burada onu düşündüğüm için aşağıda yiyip içiyorum, oturuyorum. Gelene gidene hizmet ediyorum. Çünkü standart her akşam gelen insanlar var kv yalnız kalmasın diye. teyzeler yengeler. Onlar aşağıda otururken ben yabancı gibi nasıl kaçayım yukarıya. İçinde bulunduğumuz ortamı tahmin edemediğinizden böyle bi yorum yaptığınızı düşünüyorum.

Valla onu onlara sormak lazım nasıl rahat ediyorlar bilmiyorum. Ama bu hafta içinde bu şofpen işini bizzat kendim halledicem, kocamı falanda beklemicem. Kapımıda kilitler çıkarım artık kocamıda girmemeleri konusunda ikna edersem sorun kalmaz diye umuyorum.

:) Geçekten kayınvalidemi seviyorum. Başka kayınvalideler gibi değil çünkü. Art niyetsizdir, ortalık karıştırmak gibi bi huyu asla yoktur. Ortada bi sorun varsa üstüne gitmek yerine geri çekilip görmezden duymazdan gelmeyi tercih eder. Bunlar her kayınvalidede bulunan özellikler değil. Bu yüzden seviyorum kayınvalidemi. Ama sevmek saymak başka, bu başka bi durum.. Kaldıki anneme sevgimden şüphe edebilirmisiniz, etmezsiniz. Ama aynı durumda annemde olsa evime gelişigüzel girmesini istemem. He özel bi durum vardır hr ikisinede anahtarı veririm ama genel yaşantımızda istemem.

Banyoya gelince onların şofpeni yok, o yüzden bende duş alıyolar. Bende almayın diyemiyorum. Ama kararımı verdim. Bi şofpen alıcam ama kendime, onlarada bizdekini vericem. Hatta bunu ertelemeden bikaç gün içinde halletmeyi düşünüyorum.

Bu arada nazar değmesin aman, çok bahsettim kayınvalidemden :)

aman nazar değmesin gerçekten..diyecek bir şey bulamadım.ama sonuçları yaz merak ederiz.şofben aldıktan sonra da bir konu aç akıbeti öğrenelim:1:

aman nazar değmesin gerçekten..diyecek bir şey bulamadım.ama sonuçları yaz merak ederiz.şofben aldıktan sonra da bir konu aç akıbeti öğrenelim:1:

Sonuç belli. Onlar kendi banyolarında yıkanacak biz kendi banyomuzda :)

Ama her altüst oturan kaynana gelin gibi, olur olmaz zamanlarda zilimiz çalmaya devam edecek :)

Eve gelen giden azaldımı, acımız zamana yayıldımı herkes kendi evinde yemeye içmeye oturmaya devam edecek.

Bunun içnda bikaç aya ihtiyacımız olacak sanırım :(

baştan taviz verince sonraki olaylar kaçınılmaz tabiki ya baştan hayır diyip çizginizi belli etseydiniz yada belli bir süre yavaş yavaş halinizi belli etmelisiniz.

Sonuç belli. Onlar kendi banyolarında yıkanacak biz kendi banyomuzda :)

Ama her altüst oturan kaynana gelin gibi, olur olmaz zamanlarda zilimiz çalmaya devam edecek :)

Eve gelen giden azaldımı, acımız zamana yayıldımı herkes kendi evinde yemeye içmeye oturmaya devam edecek.

Bunun içnda bikaç aya ihtiyacımız olacak sanırım :(

en kestime ve kesin çözüm uzak bir yere taşınmak. bu kadar olasılık baymıyor mu seni?
hayatı sığ yaşamak varken neden bir kaç aylık huzur yatırımı yapasın ki..:51:

en kestime ve kesin çözüm uzak bir yere taşınmak. bu kadar olasılık baymıyor mu seni?
hayatı sığ yaşamak varken neden bir kaç aylık huzur yatırımı yapasın ki..:51:

Baymazmı arkadaşım baymaz mı. Eski konularımı bilsen sormazdın :)

Yeni dükkan açtık, gelirimiz giderimiz oturmadı henüz. Evdende çıkmamız gerekiyordu. Kiradan kiraya gezmemek için buraya taşındık. Bikaç sene otururz evliliğimiz, maddi şeyler oturunca evimizi alır evimize geçeriz diye. 6 aydır burada oturuyorum, inşallah kendi evime geçince bukadar olasılığımız kalmayacak. Zaten bu gidişle çok uzatmayacağım gibi görünüyor :)
Ama en az 1-2 sene daha buradayım.

Baymazmı arkadaşım baymaz mı. Eski konularımı bilsen sormazdın :)

Yeni dükkan açtık, gelirimiz giderimiz oturmadı henüz. Evdende çıkmamız gerekiyordu. Kiradan kiraya gezmemek için buraya taşındık. Bikaç sene otururz evliliğimiz, maddi şeyler oturunca evimizi alır evimize geçeriz diye. 6 aydır burada oturuyorum, inşallah kendi evime geçince bukadar olasılığımız kalmayacak. Zaten bu gidişle çok uzatmayacağım gibi görünüyor :)
Ama en az 1-2 sene daha buradayım.

Icinde oldugun durum ve sartlar onu gerektiriyorsa bilemiyorum da bir onceki konuna rastgelmistim.sorunlu bir aile..gerci sen seviyormussun:)sen ne is yapiyorsun peki

Özel hayatınıza müdahale edilmemesini istemenizi anlarım.Sonucta eviniz dağınık olabilir,yatak odanız vs. ama daha önceki konularınızda da okudum kayınvalidenizin acısı büyük sizin de yasadıgınız kolay değil ama bi süre daha idare etseniz.. Sonucta o da düşünemiyordur psikoloji kötüdür biraz daha ortalık durulana kadar idare edin bence

Back
X