- 1 Şubat 2011
- 6.681
- 159
- 363
merhaba arkadaşlar...şu anki daireme taşınalı çok az bi zaman oldu..mutfak dolaplarını çıkarttırıp yeni yaptırdık ve ben eskileri attırmamıştım..balkonun bi kenarında bikaç parçasını değerlendirmek üzere bekletiyordum..bugün eve gelirken yapışkanlı folyolardan aldım siyah deri görünümlü..ve dolabın bir parçasını önüme alıp başladım işe koyulmaya:)))
yalnız dolabı ben tert kullandım..baş aşağı ters yani..çünkü mutfak dolabı olduğundan kapak açılması için kulpların yön değiştirmesi gerekti..sanıyorum kullanmadığımız eski ayakkabı terlikleri felan koyarım tam olarak neye kullanacağımıda bilemiyorum..
altlarına 4 tane ayak taktım..zemine sıfır hoş olmazdı çünkü..
tamamen doğaçlama oldu şekilleri felan anlık yaptım ama güzel bişey çıktı ortaya..sadece ön beyaz kapakları kaplamadım diğer her yanını kapladım deri folyo ile..resimler karışık olabilir paylaşmak istedim sizlerle..
yalnız dolabı ben tert kullandım..baş aşağı ters yani..çünkü mutfak dolabı olduğundan kapak açılması için kulpların yön değiştirmesi gerekti..sanıyorum kullanmadığımız eski ayakkabı terlikleri felan koyarım tam olarak neye kullanacağımıda bilemiyorum..
altlarına 4 tane ayak taktım..zemine sıfır hoş olmazdı çünkü..
tamamen doğaçlama oldu şekilleri felan anlık yaptım ama güzel bişey çıktı ortaya..sadece ön beyaz kapakları kaplamadım diğer her yanını kapladım deri folyo ile..resimler karışık olabilir paylaşmak istedim sizlerle..

Son düzenleme: