- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.610
- 598
Buraya gelmemizi o istedi simdi kabul etmiyor ben karadeniz istedim napıcaz orda annenlere yakın olalım dedi annemler iki sokak öteden kameralı arıyor gelmiyor bile uzaktayken ağlayıp zırlıyordu annem yakına gelince bitti canı istediğinde görüyor ben çağırırsam gel bi gece bak uyuyayım desem gelmiyor
Ama bu eşinizin değil annenizin tercihi. Eşiniz sizi düşünmüş ama onu bırakıp gitseniz ilk gideceğiniz kapı belli ediyor kendini. Biraz daha mantıklı bakın. Diğer iki yorumumu daha ayrıntılı okuyun.çünkü sadece aklınızdaki takılanları tekrarlıyorsunuz diğer yazılanlara da bakıyorum.
Kesinlikle sizi yargılamak için değil dediklerim ama bakış açınızı değiştiremezsiniz çok daha fazla şey kaybedeceksiniz.
Herkesin geçiş dönemi olur. Herkesin hayatında bitip tükendiği anlar olur. O beğenmediğiniz evde oturmak isteyen o evlada eşe sahip olmak isteyen kaç kişi vardır. İstifa etmek istediğiniz işe atanmak için senelerce çalışan sabahları gün ayöadan dersaneye giden gidemediği için sabahlayan kaç genç var ben de dahil...
Ve emin olun. Yer değil sizi mutsuz eden içinizdeki huzursuzluk. Siz eski evinize dönseniz bile aynı hissetmeyeceksiniz.
Son 4 senem ciddi sıkıntılar ile geçti tedavi sonrası kendi şartlarımı hale yola sokabilrn bir insan olabildim. Mutsuz oldum ailem beni anlamadı arkadaşlarımla kaldığım eski öğrenci evine taşındım ne oldu? Tüm yüküm benimle beraber geldi. Kendim sorunu kabul edip aşmaya karar verdikten sonra çözüldü.